Walking on the moon

Godkväll folket!
Bloggen ser okej ut nu va? För  när jag kikar är den superfin :)

Jag har just nu en såkallad paltkoma. Har ätit alldeles för mycket men jag gjorde ju så himla god mat idag! Blev kycklingwok med nudlar. Mums säger jag. Nu är det ju godis och Idol som gäller så magen hinner inte hämta igen sig. Vad gör det? Det är ju bara fredag en gång i veckan.
Kan berätta att jag har varit lat. Skulle ha jobbat inatt men jag fick en galen brutal huvudvärk så jag klarade inte av det. Blev massor med piller och sedan sova.. och tror ni då att jag hann ställa någon klocka för skolan? Nej. Blev liksom varken jobb eller skola men det är ju skönt att vara hemma.. men dåligt samvete får man ju faktiskt.

Imorgon är det party som gäller. Jag är så galet taggad och min nya fina klänning hänger redo på garderobsdörren. Har dock inte bestämt vad jag ska ha för skor..bara det problemet kvar men det kommer ordna sig.
Ska bli så roligt att festa med alla mina ljustalegender. Men det är imorn det. Nu ska jag se på Idol.

PYSS


KÅÅMPISAR <3

Tracking life down

Godmorgon på er alla!
Har jag inte en superfin bloggdesign nu så säg?`

Idag så har jag suttit och ringt en massa samtal. Har dock fått till ett studiebesök på ett dagis och så har jag bokat tid för blodprover. Det är ju dags att ta tag i körkortet nu känns det som.
Idag ska jag bege mig till Birsta City med min babe. Vi ska kika efter en klänning och så tror jag att jag måste köpa hårfärg så jag kan färga håret innan helgen. Senare ikväll blir det VIP-kväll på vero moda med syster. Ska bli riktigt roligt.
Inatt så ska jag faktiskt jobba. Inte jobbat på hela veckan så det ska bli riktigt roligt. Jag saknar mina sköna postfolk!

Nu kanske det är dags att snygga till sig lite innan jag måste bege mig in till stan för att möta min Patrik <3

Pyss!

Bolibompa

Hejsan!
Dagen har spenderats till en början på skolan. Efter att ha spenderat sista timmen på skolan med att måla så begav jag mig till stan för att möta kusinis Linis. Väldigt längesedan man träffade denna människan och endå så är det så enkelt att prata med henne. Jag verkligen älskar det med kompisar. Allt flyter liksom på och det blir inte direkt pinsamma tystnader. Vi tog en fika på Coffe house, en älskad kycklingsallad och medans vi åt blev det väldigt mycket prat om äckliga slynor. Vi kom helt enkelt fram till att dessa borde avlivas.
Efter fikat mötte vi Katja och Otto, sedan blev det lite tittningar i affärer och lite spelande på Game. Jag var grym!
Sedan stod jag och Lina och pratade massor med minnen.
Har saknat den tjejen så det lär bli massa mer fikande med henne!

Nu sitter jag hemma. Farmor och farfar har nyss varit här och satt upp en ljusslinga på balkongen. Är riktigt mysigt kan jag lova. Fick även en fin matta till hallen men den ska fram nästa vecka efter att målaren målat taket.

Nu ska jag ta en dusch och så kan jag ju passa på att berätta att ikväll kommer det en ny design på min blogg. Den är riktigt fin så nu får ni se till att tagga ordentligt.

Puss!

me and finis Linis

Day after yesterday

Men hej där!
Nu har jag nyss vaknat. jag som hade planerat att inte sova längre än elva idag. I vilket fall så var det helt galet skönt att sova som vanligt.
Gårdagen var nice! Familjen kom hit och jag fick pengar och så.. fick även en jättefin adventsljustake av farmor och farfar som ska sättas upp till helgen. Av mamma ska jag få en mobil. Den ska jag få välja ut själv så det blir någon gång i veckan.
Åt min godaste tårta som är pärontårta med choklad över. Eller.. den är inte lika god som farmors men efter hennes kommer den där. Blev en tidig kväll igår. Gick och lade mig vid elva och hade underbart kalassex! Inte för att jag brukar skriva mycket om sex i den här bloggen men waow. Alltså när man har varit tillsammans länge så har man ju alltid bra sex, det tycker jag iaf. Men ibland så kommer dom där stunderna som är sådär magiska.. haha, låter töntigt men det där supersexet är helt galet. Det är verkligen som att två människor blir till en under en minut. Just precis när man kommer tillsammans. Åh, jag skulle vilja stanna i  sånna ögonblick!
Födelsedagen detta året knäckte dock inte förra årets då takida spelade samma dag och det firades med alla vänner och massor med fest. Fick motta massvis med sms igår som nog gjorde min dag. Och för er som undrar är det på lördag det blir party never ending.

Nu ska jag ta och duscha. Pk's pappa kommer idag vid fem så det är kanske lite trevligt om jag fixar mig. Funderar på att göra lasagne men det är pinsamt om det ska vara någon här. Inte för att jag är kass men jag skulle känna mig kass.. Får se vad som händer. Pk's pappa är endå sjukt härlig.

Have a good one!

Gratz!

Grattis till mig sjäkv som fyller 19år idag!

Humhum

Hejsan.
Här sitter jag och är alldeles rödblommig efter promenaden från stan. Det är väldigt kallt ute idag. En 5 6 minusgrader skulle jag gissa på.
Har letat febrilt efter en klänning. Hittade dock ingen som jag kände var riktigt party. Tycker att stan har mycket sämre utbud än Birsta city så på onsdag så ska vi dit och kika istället. Jag som var så otroligt pepp på att handla. Men det är typiskt. Så fort man verkligen ska köpa något så hittar man ingen men när man är fattig så hittar man allt. Jag inhandlade en fin t-shirt på Carlings iaf. Det var faktiskt Pk som hittade den. Ovanligt att han hittar kläder som jag vill ha liksom. Sedan så åt vi en galet god middag på Victoria. Blev en oxfilé a´la cheese för mig. Så gött med mögelostsås. Så blev det bananasplit till efterätt.
Nu ska jag ta en städning av lägenheten så inte familjen tycker att vi är för sluskiga imorn.

Bye

Mrs cool

Godmorgon världen.
Idag ska jag få shoppa. Jag är otroligt taggad. Ska käka två ägg med lite kaviar nu. Vi har blivit helt ägg beroende jag och Pk. Kan vara för att kokta ägg faktiskt är helt sjukt gott.
Är i vilket fall helt färdigfixad men eftersom min finis har en mongofot så måste vi vänta på att det går en buss. Kommer om en timme så då hinner jag peppa lite mer. Och god mat ska man äta också. Herregud. Jag älskar sånt här!
Efter stan så ska jag dra en riktigt städning här eftersom familjen kommer imorn med tårta och presenter.

PUSS

Mmm..

Vill bara informera om att min lördagskväll kommer avslutas med risgrynsgröt och anime i sängen med älsk.
Mysigt!

Poison girl

Haj!
Idag sov jag ruskigt länge, eller ja, klockan 3 så kom min finis och väckte mig för han tyckte att det var dags att röra på fläsket. Inte konstigt att jag sov så länge dock då jag missat en hel sovning. Man måste ju ta igen sig tycker jag annars orkar man inte med vardagen. Har inte mycket roligt att berätta om den här dagen. Har bara tagit det lugnt och taggar inför morgondagen. Shopping me like! Det finns ju inte mycket som är roligare än att få handla, förut så var jag ofta och shoppade med mamma men så är det inte längre. Detta ska bli superroligt!
Planerna på vilken restaurang då? Jodu det blir nog Victoria. Älskar den. Jag ser den som Sundsvalls mysigaste och finaste restaurang och jag har massor med fina minnen därifrån. Var ett tag sedan jag var där nu men sist var ju också med Pk men den här gången ska det bli mer speciellt, det är ju liksom för att fira mig.

Hoppas alla njuter av en wunderbra helg!
PUSS

Shopping

Som ni kanske vet så fyller jag år på måndag. Jag är ju en sån där människa som bara älskar att fylla år. Älskar presenter och älskar att fira.
Idag fick jag veta vad min present är från min älskling. På söndag så ska vi ner på stan och jag ska få shoppa kläder. Perfekt ju! Jag som älskar att handla. Sedan efter att jag fått handla så ska vi äta finmiddag ute.
Jag älskar mitt mysmongo!

Deadly awake

Ja världen. Jag är så trött att jag knappt kan skriva. Har jobbat hela natten och sedan bar det direkt iväg till skolan. Har lekt massor med lekar idag eftersom vi har varit olika grupper och skulle redovisa en lek var. Var dock väldigt roligt och man är ju pigg så länge man håller igång.
Efter skolan tog jag en promenad till taurus och bokade tid för en tatuering. Den kommer påbörjas om två veckor och kommer att kosta från minst 2000 och uppåt men jag är otroligt taggad!

Just nu så ska jag ta och unna mig en varm dusch. Jag menar det är ju faktiskt -4 ute och det är fasligt kallt i luften. Sedan ska jag sova två timmar innan jag ska bege mig ner på stan för att möta min boyfriend. Vi ska inhandla lite tacos och kanske lite annat smarrigt! Det är ju fredag och ikväll är det kärlekstema på Idol. Jag vet ju vad jag kommer spendera min kväll på så att säga.
Nej nu duschen så jag hinner sova ett tag innan det är dags för en promenad.. igen.

PYSS

Extreme

Sitter och kollar på extreme home makeover. Är det bara jag som alltid börjar gråta när jag ser det här programet?
Jag blir så otroligt jävla rörd så det är helt sjukt.

Kan berätta att jag nästan är lite taggad på en 3km promenad till jobbet. Det ser så mysigt ute när snön lyser upp. Jag gillar vintern.
4 dagar kvar till min födelsedag och imorn ska jag in på taurus för att boka tid till ännu en tatuering.

Fascination!

Godmorgon världen! Eller ni kanske inte är som jag och sover till halv fyra på dagarna? Jag har kommit fram till att jag verkligen älskar att sova. Det är så jävla skönt och så har man så roliga drömmar. Som inatt, jag har ju drömt massor men en dröm som var så rolig var en där jag hade tjockt långt blondt hår och skulle på en audition. Det sjukaste var att jag i drömmen var kanoners på att sjunga. Och i verkligheten är jag ju absolut inte blond och vill verkligen inte bli det och jag sjunger fan som en kråka. Kanske är mitt undermedvetna som vill att jag ska bli blond och sjunga som en gud. Nej fyfasiken.

Har i vilket fall tvättat såhär på morgonen. På ett konstigt sätt så började min tvättid klockan 11 och jag klev upp och fixade i tvättstugan sedan sov jag, sedan ner och sedan sova igen och nyss så har jag hämtat allt. Min fina pojkvän sitter och säger att han är hungrig, ska väl ta och laga lite pytt i panna eftersom det är vad huset bjuder på idag.
Inatt blir det till att jobba. Känns sjukt att jag ska jobba natt när jag inte jobat sedan i måndags. Blir även till att bege sig till skolan direkt efter nattpasset. Fytusan man är inte direkt pigg efter det kan jag lova.

Nej nu ska jag smita in i duschen innan det blir dags att kocka.. sedan kanske jag har tur och får en pitt i pannan..eller munnen?
Haha, Bye!

Min dator möter döden

Är med en tår i ögat som jag måste erkänna att det börjar bli dags att ta farväl av min dator. Dock kommer vi fortsätta kämpa ett tag till eftersom jag bara har den här pärlan och måste vänta tills jag får en ny. Min dator och jag är kompisar. Datorn innehåller alla mina minnen och alla mina låtar. Dessa kommer jag att kunna föra med mig men just den här datorn är endå speciell i mina ögon. Den har alltid funnits där och varit väldigt hjälpande i de jobbigaste stunderna.
Det är väl dags för mig att förstå att en dator inte lever hur länge som helst. Det började med att den gav mig brännmärken på benen när jag har den i knäet. Den började stänga av skärmen och nu till slut så stänger den av sig själv helt och håller några ggr om dagen. Ska försöka få en ny dator av mamma i julklapp och till dess så ska jag njuta av tiden som jag har med den här pärlan. <3


Kan annars berätta att jag hade allvarliga problem med att somna igår. Jag vet inte riktigt vad som är fel, det är som att jag blir stressad vid tanken av att kliva upp tidigt. Somnade inte förrän klockan 06.00 och meningen var att jag skulle upp klockan 07.00. Det kan jag ju lova att jag inte klarade av. Blev till att sova. De hade endå inte gjort något speciellt i skolan så jag känner ingen ångest direkt.
Sitter just nu och väntar på att mamma ska ringa. Är sugen på en liten fika, kaffe och en bakelse. Mums! Senare idag så ska Carro och Emelie kika förbi, det var länge sedan man såg de tjejerna kan jag lova så det ska bli kul.
Nej nu ska jag ta en dusch så jag får bort pipplukten och blir lite fresh inför dagen.

Bye


SUG

Jag är helt sjukt galet festarsugen!
Har femton kronor på kortet så denna helgen kommer nog inte bjuda på mycket liv och rörelse. Jag och Katja har dock planerat att vi ska spendera lite tid tillsammans, fattigmanstid.
Jag fyller dock år om sex dagar. Är helt galet taggad! Pk har pratat om en fin present som jag ska få och jag är såå nyifken. Sedan den 29e lär det bli galen utgång med mina vänner.
Ser verkligen fram emot partey!



Everlasting

Sån härlig dag!
Inatt har jag sovit skönare än jag gjort på länge. Vaknade av att min mysiga pojkvän tyckte det var dags att kliva upp. Ringde mamma och frågade henne om hon kunde skjutsa mig så jag kunde få bort all pant som ligger överallt i den här lägenheten, hon kom snällt så for vi till Ica och pantade massor med burkar, 140 coca cola brukar. Vi tycker om cola jag och Patrik.
Har lagat lövbiff idag så vi har ätit det och nu sitter jag och är supermätt. Disken är i vilket fall avklarad så nu är det lite pluggande som gäller och sedan blir det väl sängen inte alltför sent, har ju faktiskt skola imorn.

PYSS

Med Käkan

Dagen har spenderats på skolan och sedan blev det stan med min fina ängel Katja Orrell! Det behövdes verkligen för det var så länge sedan jag såg henne. Vi hade inte mycket tid på oss men vi hann med en del skitsnack och lite skratt.
Är hemma hos mitt mysmongo nu. Vi har legat och myst som gudar i sängen, jag älskar verkligen mys! Sedan så blev det en varm dusch tillsammans och nu ska jag laga lite kyckling och ris innan det blir dags att dra på sig uggsen och ta en kvällspromenad i snön. Inte så kul när jag vet att vägen bär till jobbet men snön gör att det känns lite lättare att promenera.
Blir bara ett kvällspass idag och sedan är jag faktiskt helt ledig imorn, inte jobba och ingen skola. Vet ni hur skönt det känns?

Kanske blir till att spendera kvällen med lite burnout, det var ju ett tag sedan och nu är min spelkompis Walla back!

Bye!


PSSST.. om exakt en vecka fyller jag år..glöm inte bort mig

Keep up the good work

Söndagsöndagsöndag!

Har spenderat lite tid på plugg och så har jag lagat lite spagetti och köttfärssås. Pk tyckte att den blev supergod, det är då man känner sig nöjd.
Nu sitter jag och kikar på I sanningens ögonblick. Älskar det här programmet, skulle ha anmält mig själv lätt om det inte vore för att man var tvungen att vara 20.

Imorn blir det skola och jobb men annars blir det nog en väldigt lugn vecka eftersom det är lugnt på jobbet. Lugnet före stormen skulle jag tro eftersom det är jul snart och julkorten lär börja komma.

Nej nu ska jag kika vidare.
Ska göra lite risgrynsgröt senare. SÅ juligt med gröt.

Fittsöndag, hey!

Keeps gettin' better

Min lördag har spenderats med sovande fram till klockana fem. Ja jag älskar att sova och skulle ha kunnat sovit en massa timmar till men Pappo ringde och väckte mig. Det blev till att bege sig till stan och möta min slyna. Med kinamat påbörjade vi vandringen hem. Vi har ätit och kollat på den gamla Eva och Adam filmen, fyra födelsedagar och ett fiasko. Blev sedan lite Guitar Hero och sedan var Pappo tvungen att bege sig för att slippa betala nattbussen.
Nu sitter jag i soffan med täcket och en Ben & Jerrys, brownie såklart <3
Ska kika på en massa Grey's anatomy och bara njuta av min lördag.

Imorgon ska jag träffa Erica som jag inte träffat på massor med länge. Vi ska snacka skit och mysa, ta på varandra eftersom våra datanördiga pojkvänner är så upptagna med spelandet just nu.
Ska försöka hinna med lite plugg också eftersom vi har ett grupparbete som måste göras denna veckan.

PYSS!

Dagen spenderades med Pappo


Morgondagen ska spenderas med denna slynan

Nothing

Just nu finns det verkligen inget att dela med sig av.

Breathing your love

Kan ni tänka er vad trött jag var på skolan idag? Herregud, fick verkligen kämpa för att hålla mig vaken men idag så lärde jag känna två stycker sjukt galna tjejer. Dom verkar jävligt roliga och pratade om att vi måste sjunga sing star och så fick jag höra en massa historier om saker de varit med om. Vi fick massor med läxor, förstår inte hur jag ska hinna med dom då jag jobbar kväll och natt imorn och sedan blir det att fara till jobbet direkt efter det.
Jag börjar inse nu att jag inte kommer att kunna arbeta lika mycket när jag går i skolan. Det gör lite ont i hjärtat eftersom jag verkligen gillar pengarna som jag tjänar. Lite hårt också att jag inte är inne på nästa år för då skulle jag fått högre studiebidrag. Kommer bara bli det vanliga 1050 nu till en början.

Kan berätta att jag fick bort kvällspasset idag. Är verkligen glad över det för klockan 19.00 så låg jag här i soffan och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Hade aldrig klarat av att arbeta med en kropp som inte orkade något mer än att släpa sig till sängen. Har legat och sovit ett tag och nu sitter jag här. Ska försöka locka med min finis till sängen eftersom jag hatar att ligga ensam i sängen. Ligger bara och rullar runt runt när jag vet att han inte är där.

Börjar redan känna stressen inför jobb och skola imorgon..

Kill yourself

Just nu är jag megasupertrött!
Har firat farmor idag. När Patrik var uppe och hjälpte farfar med hans data så hittade min ena lillasyster en trumma. Sån där liten Afrika trumma typ. Det hela slutade med att jag och mina två systrar satt på farmors golv och sjung och trummade. Ljuvligt om jag får säga min mening.

Jag ska snart bege mig iväg till jobbet. Får ont i mitt hjärta då jag tänker på att jag inte kommer få sova förrän klockan 22.00 imorgon. Jag ska jobba till 06.00 sedan ska jag hem hit och käka frulle, efter frullen blir det en dusch och sedan skola. Skolan slutar 16 och då måste jag käka middag och sedan iväg till jobbet som börjar 18.00 och slutar 22.00. Tror ni jag kommer vara dåligt övertrött och dryg på kvällspasset imorgon? Tror ni att det är dåligt lockande att bara gå in i sovrummet, stänga dörren och sova till jag vaknar av pigghet?
Jag som älskar att sova. Helst med min mysis. Han ska hämta ut sin nya wow expansion (stavningen?) imorgon så jag lär ju inte få kontakt med han på ett tag.
Nej. Kanske ska börja dansa nu eller svepa kaffe så jag orkar med det som komma skall.
Till er andra som har den underbara äran att få sova önskar jag en God Natt!

Bye

Farmor!

Grattis Farmor på din födelsedag!

Jag och Pk ska åka ut till Ljustadalen för att käka tårta.
Mums!

First day in school

Idag hade jag min första skoldag sedan studenten. Det var faktiskt ganska roligt men nervöst. Kändes som att jag var så liten bland alla människor men alla var ruskigt trevliga och jag tror att jag kommer att trivas.
Har stressat från skolan ner till stan, handlat mat och tryckt i mig den. Blev pommes och korv för er som är intresserade av vad jag lagat för lyxig mat. Nu ska jag dra en pinkning på toa och sedan släpa upp cykeln från det förbaskade cykelförådet. Blir sedan en cykeltur på 3km i regn till arbetet. Är dock bara ett kvällspass som gäller idag så jag ska väl inte klaga alltför mycket men det är inte så roligt när man ser ut som en krullig blöt pudel när man anländer till arbetsplatsen.

Imorn har vi självstudier vilket innebär ledighet från skolan men min farmor fyller år så jag är supertaggad på hennes mumsiga supertårta! Linisen vet vad jag menar, den är underbar.

Nej dags att kila nu om jag ska hinna med den där pinkningen.

Bye

Alla pappors dag

Hallå hej! Har sovit ganska dåligt inatt. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner värsta oron när jag sover men jag vaknar flera gånger om natten nu för tiden. Blev väckt vid klockan ett av att mamma och systrar kom hit. Följde med dom hem till mamma ett tag och sedan blev det en promenad bort till pappa. Fars-dag firades med lite paket och god middag. Fick skjuts hem till Pk efter maten och jag är fortfarande proppigt mätt! Sitter även och är lite smånervös inför morgondagen. Ska ju börja i skolan imorgon, komvux och en påbyggnadsutbildning är det som gäller. Hur tror ni ni att jag ska kunna somna ikväll? Ska ta och spela lite Little big planet nu och sedan ta en varm dusch. Efter duschen ska jag ha sex. Är sjukligt kåt, sådeså. Penis I like.

 PYSS

Förlåt för oskarpa bilder men det är ju bara för att ni ska se vilka snygga systrar vi är!

Hockeysuget

Jag är så sugen på ishockey.
Jag vet att vi ligger sist men det kommer att vända det vet jag.
Slutspelet är det vi siktar på just nu och därifrån bär det vidare mot nya mål.
Vi ska bara börja vinna igen. Timrå Ik <3

 

Ravers Anthem

Hallå hejsan!
Här sitter jag med myskläder och jäser i soffan. Ska bli en skön fredag med idol och massa svull. Har mens igen för första gången på 3 månader. Inte skönt kan jag lova men det är dock inte så farligt som jag hade förväntat mig.
Är så mysigt att min myspojke är hemma. Jag kan inte sluta pilla på han!
Han är så fin och mysig så jag blir glad bara jag slänger ett av mina ögonkast på han.

Är ganska fattig just nu eftersom jag spenderade mina sista pengar på kläder.
Vi har i vilket fall fått hem ett nytt tv-spel. Little big planet, galet roligt! Kommer nog bli en del spelande denna veckan.
Gubbarna i spelet är så söta!
Nu ska jag hämta en ny coca cola och dra en pink innan Idol drar igång igen.

Kolla vilken söting!



Bye




EMA

Hejsan
Idag kom mitt mysmongo äntligen hem från sjukhuset! Kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är.
Har nyss legat i sängen och bara kramats!
Jag har myst ner mina händer i hans mysiga håriga bröst. Jag älskar hans håriga bröst..mmm..
Har dock spenderat fyra timmar på jobbet och ska vara tillbaka där klockan 01.00 för att jobba fem timmar till. Inte så peppad nu när min finis är hemma.
Har missat massa från EMA också och det ville jag ju verkligen se, blir till att tanka hem det imorn och spendera fredagkvällen framför tvn. Hemma helg igen? Ja faktiskt. Stillade min ensamhet med att shoppa lite så nu har jag inte mycket pengar alls kvar.. och det är mer än två veckor till löning.

Nej nu ska jag njuta av kvällsfika innan jag måste dra mig till arbetet.
Och gud vad natten kommer gå segt när jag vet vem som ligger i sängen och väntar!

Bye

Obama is the shit!

Har jobbat hela natten vilket har gjort att jag följt valvakan riktigt bra. Det är nästan så att jag önskar att jag vore amerikan så jag kunde vara med och fira. Är riktigt glad över att Obama vann valet och det ska bli roligt att se hur han ska lösa problemen i Usa.
Satt nyss och kikade på hans presidentval och jag blev faktiskt lite blöt i ögat.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan hoppa i säng. Blir till att sova några få timmar sedan ska jag bege mig till mitt mysmongo på sjukhuset. Jag saknar honom så otroligt mycket! Det är faktiskt så att det gör lite ont i mitt hjärta..

Singing that melody

Jag verkligen hatar att vara på sjukhus. Det är den där speciella lukten där inne. Sist jag var på ett sjukhus så var det för att hälsa på min lillasyster efter allt som hände. Nu när jag var där så var det som att jag gick och väntade på att lukten av aska och brand skulle slå emot mig men den kom aldrig..
Det var lite jobbigt att se min älskling ligga där i sängen. Han har ett eget rum i varje fall och det är ju bra. Han ligger på infektionsavdelningen så dom är så nogrann med att man inte drar in bakterier och skit. Kändes så jobbigt att lämna han kvar där i rummet ensam.. Jag måste jobba inatt. Otaggad som fan!

Imorgon är det meningen att jag ska åka till boda borg med några från jobbet men jag tror inte jag klarar det. Jag är ju så otroligt hispig av mig. Vet ju inte än hur allvarlig hans infektion är men jag går runt med ont i magen endå, tankarna glider ju alltid iväg till det värre när det gäller såna här saker. Kommer inte vilja springa runt och leka och klara banor när jag vet att han är alldeles ensam och så ska han ju kanske opereras igen imorgon. Det beror på vad hans prover visar på.

Blir kanske bra att jobba lite och rensa huvudet inför morgondagen.
Åh, min älskling är ensam i en sjukhussäng :/

Sickhouse

Ska till sjukhuset för att hälsa på Pk.
Han blir kvar där minst en natt till.
Jag är ensam..

Empty apartment

Godkväll världen!
Klockan är nu ett på natten och jag borde egentligen vara på mitt arbete just nu men så är inte fallet.
Sitter i en tom lägenhet.
När jag kom hem efter kvällspasset så satt Pk i fotöljen och bad mig kolla på hans opererade fot. Ur stygnen där dom har sytt så rann det en massa var och det var väldigt svullet. Blev till att ringa min underbara arbetskompis Linda som bor granne med oss. Hon skjutsade oss på akuten och så fick jag fixa in någon som tog mitt nattpass. Det blev så att Pk ska övernatta på sjukhuset för dom måste kolla hur allvarlig infektion han fått i sin fotled. Nu sitter jag alltså ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir till att slötitta på någon film eller så går jag kanske och lägger mig?
Imorn kommer familjen Kåveland och ska hälsa på så jag borde kanske vara lite utvilad när jag ska träffa mina blivande svärföräldrar. Eller.. Pk's pappa har ju redan utsett sig själv till svärfar så ;)

Ha en skön kväll folket!

Empty apartment

Godkväll världen!
Klockan är nu ett på natten och jag borde egentligen vara på mitt arbete just nu men så är inte fallet.
Sitter i en tom lägenhet.
När jag kom hem efter kvällspasset så satt Pk i fotöljen och bad mig kolla på hans opererade fot. Ur stygnen där dom har sytt så rann det en massa var och det var väldigt svullet. Blev till att ringa min underbara arbetskompis Linda som bor granne med oss. Hon skjutsade oss på akuten och så fick jag fixa in någon som tog mitt nattpass. Det blev så att Pk ska övernatta på sjukhuset för dom måste kolla hur allvarlig infektion han fått i sin fotled. Nu sitter jag alltså ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir till att slötitta på någon film eller så går jag kanske och lägger mig?
Imorn kommer familjen Kåveland och ska hälsa på så jag borde kanske vara lite utvilad när jag ska träffa mina blivande svärföräldrar. Eller.. Pk's pappa har ju redan utsett sig själv till svärfar så ;)

Ha en skön kväll folket!

w0rking

Blir jobba både kväll och natt.
Grymt otaggad!

Pride

Då är det söndagkväll då. Gårdagen var riktigt mysig med Pontus. Kanske är dags för en egen sötunge som kan väcka en på morgonen så som han gjorde imorse? Han for hem idag och jag har spenderat söndagen så som den ska spenderas. Massor av nerladdade serier och kvarlämnat godis. Skönt att jag inte jobbar ikväll. Blir inte förrän imorgon som jobbeveckan drar igång. Kan ni tänka er att om exakt en vecka så kommer jag sitta och tagga inför skola? Nästan så att jag blir lite nervös. Tur att det är en kort utbildning, jag kanske slipper det här med skoltröttheten den här gången.

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen.
Jag bad pappa ta med mina mysiga massageoljor hit när dom kom för att hämta Pontus. En med melon och en med jorgubb. Dom är mums och heta. Jag vet vad jag har att vänta ikväll..
Yey.

Hoppas ni får en lite njutningsfull kväll som jag ska ha!

Tänk att kunna flyga som en fågel

Dagen började med att väckarklockan ringde vid tio. Det var dags att kliva upp för att bege sig iväg till Ikea. Som jag skrev tidigare så har ju sängen här nästan rasat ihop. Patrik slängde fram plånboken och nu har vi helt plötsligt en 1,80s säng som fyller upp sovrummet så fint. Jag har redan invigt den med en tupplur efter middagen kan jag lova.

Dagen har spenderats med Pontus som är min 5årgamla lillebror..eller han fyller ju fatiskt 6om 29 dagar, vilket påminner mig om att jag fyller år om 23 dagar. Yey!
Nu ska jag ta och ha lite lördagsmys.
Ska se om Pk vill se lite "The strangers" med mig för den vill jag inte se ensam och så ska jag äta lite götta.

Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa.

Do you believe in the boogieman?