Flyttar!

Okej nu flyttar jag min blogg.
Ni finner den nya på http://camillagarefelt.blogspot.com/

Schteeek

Ska jobba sista passet för den här veckan ikväll. Känns hur skönt som helst att se fram emot en lång helg.
Kan ju berätta att jag raidade igår. Fick en ny båge.. åååh som jag längtat efter den. En ny yxa rollades också hem. Känns hur bra som helst.
Nu ska jag se One tree hill som haft uppehåll hur länge som helst.
Kisses!

Allvarligt talat

Satan i gatan vad trevligt det var igår. Linisen hämtade mig och så handlade vi kött och grejer. Kom hem till henne och då drog vi igång grillandet direkt, vi var ju båda superhungriga! Åt god mat med massa vitlök, drack mängder av vin och surrade, sjung och skrattade. När vi satt på balkongen och såg att solen var på väg upp så¨insåg man att klockan bara hade rusat iväg. Beställde en taxi och klev in genom dörren klockan 4. En underbar fredag är betyget!
Videon som vi spelade in är ett bevis på det. Ojojoj!
Tur att jag tog två bakistabletter igår. Var inte sådär sjukt full men jag brukar ju bli galet bakis endå och idag mår jag bra! Har tvättat och nu sitter och nu är det meningen att det ska vara raid men massa folk är sjuka osv så det kanske blir till att köra med randoms. Inte lika kul men jag behöver en ny båge..
Kyss och smek mates!

Tagga för fredag!

Igår åts det klappgröt och lyssnades på massa finska. Finskan fattar jag inte mycket av men grötem liksom, fy satan i gatan vad gott det är! Så pluffsigt och perfekt.
Fick ett par skor också. Jag gillar skor!
Arbetade natten och grät lite över mina stackars fossingar när jag kom hem. Hemska elaka arbetsskor. Har fått ett extrapass inatt så nu är det bara att ställa in så på det. Kommer dock att glida runt i mina fina converse hela natten. Pallar inte att bli trasig helt och hållet.
Imorn så är det fredag och inte vilken fredag som helst utan en tjejfredag. Linisen ska hämta mig efter hon jobbat så ska vi äta god mat, dricka lite alkohol, och surra i massor. Jag gissar på att det blir awesome!
Kisses!

Supernatural

Man vet att man kollat för mycket Supernatural när..


- Man inte vågar sova nära sängkanten.
- Man kan namnen på olika demoner.
- Man knappt vågar tänka på något övernaturligt för man kanske råkar framkalla den/det.
- Man häller salt i lägenheten för att man ska vara skyddad.
- Man skvätter holywater på sin partner i smyg för att veta att han inte är besatt.
Kisses!

Mysigt!

Har haft myskväll med min sötfis.
Mat från blåkiosken och massa Supernatural.
Vårkänslorna är på topp!


Yes man

Satan vad jag hade ont i huvudet imorse. Drack en Red Bull innan jag klev in på dagiset och fatta att jag kom i i andra andningen. Var ett jättemysigt dagis med trevlig personal och härliga barn. Blir så glad att folk från ens gamla klass tipsar om en så man får en chans att göra det man brinner för!
Efter jobbet där så åkte jag hem och vid 18 så sov jag som en bebis. Vaknade igen 22 av att klockan började ringa och då var det bara att göra sig klar igen.
Nu har jag precis kommit hem från mitt nattpass. Ska ta och sova och sedan jobba kvällen. Känns som att jag bara jobbar och jobbar men alla pass är så korta så jag får endå inte ihop sjukt med timmar. Dock så kämpar jag vidare.
Nej, krypa ner till en varm kille i sängen är inte helt fel. Kör på, snart helg!
Kisses!

Jobbaren

Har precis kommit hem från posten. Jobbat 23-06. Ska vara på ett dagis på alnö idag från 10.30 så det är ingen idé att sova. Sitter med en varma koppen och mackor nu.
Meningen var att jag även skulle jobba kvällen och natten men jag har insett att jag ska ta bort kvällen annars kommer jag inte överleva.
Kisses!

Ljustadalen

Gårdagen spenderades hemma I ljustadalen. Jag och Pk var bjudna på middag. Grillen hade plockats fram och maten var helt underbart god!
Bjuder på den här gamla sköningen
Arbetade inatt. Det var lite crazy för vi har gjort om en massa bland alla postnr. Det gick dock hyffsat bra.
Idag vaknade jag klockan fyra av att alarmet ringde. Tog en kopp kaffe ute i solen på balkongen, riktigt underbart med vädret. Har vårkänslor i hela kroppen!
Nu ska jag bara slacka vidare. Orkar inte göra något speciellt och jobbar inte igen förrän imorn natt. Ska nog gosa med min söta karl som ser helt trasig ut efter första dagen på jobbet. Han behöver nog kramas massor!
Kisses!

04.

Men vadå? Jag är inte ens trött.. det är ju något fel på mig. Jonas som ska komma klockan 10 imorn. Kommer bli på helt superdåligt humör om någon väcker mig den tiden. Får se till att trycka in öronproppar som jag snattat med mig från mitt postenjobb. Shhh, skvallra inte nu bara så jag blir av med mitt arbete.
Hälsade på hemma i Ljustadalen idag. Det var trevligt. Passade på att kramas lite med min Frasse. Han är gammal och snorig men lika söt som alltid.
Efter att ha snackat lite skit med mina guildmates ska jag nu krypa ner i sängen.
Kisses!

Helg

Jobbade sista passet för veckan igår så nu har jag helg. Hur skönt som helst!
Fick min deklaration idag. Fick tillbaka 1400. Jag var taggad för mycket mer men man ska väl vara glad att man slipper restskatt i varje fall. Idag kommer det väl inte hända någon speciellt. Ska ner på stan för att köra lite hårfärg och sedan tänkte jag ta en tripp förbi ljusta och säga hej.
Ikväll är det raid. Ganska många i guilden som vill med så vi får väl se om jag får vara med och köra, jag har dock bra dps så det borde inte vara något problem men man vet aldrig.
Kisses!

Sleepyhead

Godkväll folks!
Kan berätta att under natten som var så har jag sabbat mina fossingar. De nya stora arbetsskorna är inte roliga. Hade så sjukligt ont imorse att jag ringde min stackars pappa för att kolla om han var på väg till jobbet och kunde skjutsa hem mig. Dock så var han ju ledig så han låg och sov, förlåt pappsen!
Det tog 35minuter för mig att gå från jobbet till navet. Brukar ta 40 minuter att gå hem, så nu kanske ni förstår vad jag hade för tempo. Tog bussen hem efter den galna natten. Var mycket post, 7ton. Helt sjukt endå när man tänker efter att vi sorterat 7 jävla ton på en natt!
Inte sköna, inte vackra och varje sko väger minst 1kilo!
Nej nu har jag precis ätit en tonfisksallad. Har inte lika ont i fötterna efter dagens arbetspass men det var ju bara 3,5h och inte 10h.
Sitter och kikar värsta splatter filmen med Pk just nu. Ninja Assassin. Det är bara massa blod och jag hatar blod. Sött att han kollar på film iaf, det händer inte ofta.
Kisses!

Working 9 to 5

Jag har en helt sjuk dygnsrytm. Vaknar runt 15 och somnar tidigt på morgonen. Är väl dock bra med tanke på att jag ska jobba både kväll och natt idag. Sitter och äter en shake och två hårdbrödmackor just nu. Nomnom. Tankar även hem senaste Gossip Girl, så sjukt bra den serien är just nu alltså!

Jag är lite kär i Taylor Momsen i GossipGirl, sjukt snygg tjej!
Kan ju berätta att jag har ont i hela hakan. Tror att det är en jättefinne som är på väg att växa till sig. Har sovit med en stor klick tanddkräm där inatt så vi får se hur den utvecklar sig. Har lite ont i hjärtat också. Fast bara lite, trodde att det skulle göra mer ont, eller det borde göra mer ont?
Inget jag ska dela med mig av på bloggen i varje fall.
Kisses!

SMaskens

Sitter och knaprar på en sån nyttig chokladkaka som ska ersätta en måltid. Det är choklad och apelsinsmak. Helt galet gott. Synd att de är så dyra jämfört mot att köpa shakes. Nej den här chokladen och ett glas apelsinjuice blir min middag. Tar nog en hårdbrödmacka sedan på kvällen också.
Blev inget raidande igår så vi tar det idag istället. Jag känner att jag börjar bli lite för bra på att spela WoW men det är väl smällar man får ta. Jag älskar att vara awesome!
Kisses!

Raid ftw

Blev väckt av att pappsen ringde imorse. Eller ja.. klockan var ju 14 så det var nästan lite pinsamt att erkänna att man låg och sov.
Idag blir det tacos eftersom vi har bestämt att söndagar ska vara våran dag då vi får äta en vanlig måltid. Ska bli supergott med vanlig föda. Nomnom!
Ikväll blir det till att raida med mina guildmates. Lite awesome faktiskt.

Påpåpåpåsk

Glad Påsk folks!
Kan berätta att dagen firats genom att tvätta kläder och sängkläder.
Till middag blir det en underbar chokladshake (försöker intala mig själv att de är awesome).
Ett grattis till Nette som fyller 21 idag!

Kisses!

GAGGAGAGA

Kvinnan är helt jävla störd men sjukt härlig på samma gång.
I love her!

allstar

Tåget som vi åkte med från sundsvall blev försenat som tusan så vi fick resa 1klass sista vägen.
Min charmiga karl
I Uppsala var jag helt chockad över att det var så sjukt mycket cyklar i en stad!
Detta är endå bara en liten del av cykelparkeringen!
Idag har jag hämtat ut mina älskade Converse. Sedan mina Roxy-skor dog för typ en vecka sedan var detta ett nödvändigt och underbart inköp.

FInally home

Skönt att vara hemma igen!
Laddar upp lite pics imorn.