Utgångar

Mina utgångar slutar väldigt ofta i en alldeles för brutal fylla.
Vet inte riktigt hur jag lyckas men jag har liksom inget stopp i kroppen. Antingen så dricker jag tills jag inte har råd att dricka mer eller tills jag stupar. Pengar var ju inget problem under onsdagen och så blev man ju även bjuden på en del. Dock så blev det ju stupandet som ett slag i ansiktet. Låg och spydde ner hela vår säng.. Frågan är om jag någon gång kommer lära mig att dricka eller om jag måste inse att det inte är någon mening i att göra det alls?
Träffade dock en massa trevliga peeps och hade kul så länge det varade.
Idag har jag umgåtts med min saknade Pappo! Vi har kollat massa film och ätit god mat.
Imorn så blir det bio med min söta lillebror. Toy Story 3D, lite taggad på det faktiskt! Barnfilmer ftw.
Nu ska jag lägga ner mitt WoW-spelande och kika lite OTH innan det är dags att krama kudden.
Kisses!

Rånarjakt

Inatt var det rånarjakt på posten. Jag och Anne-Li hittade massor av frimärken som togs då en post rånades söderut i landet. Man kan säga att vi är ganska awesome! Dock så släpps frimärkena idag så nu kan alla njuta av bilder på de svenska delikatesserna såsom surströmming, polkagrisar, gravad lax och våfflor. Finns även andra fina med svenska deckarförfattare. Vi har liksom haft värsta förhandstitten på dessa.
Idag har jag sovit i lite drygt 3h. Inte så skillat men jag kunde fan inte somna imorse. Tror jag hade något slags kafferus! Har dock spenderat dagen på stan med min gamla finis Amanda och Camilla. Det var trevligt. Fikades och shoppades i massor.
Nu har jag precis hällt upp vin i petflaskor. Orsaken till det är att jag ska arbeta kväll på posten och sedan möta upp lite babes på Memento. Ska bli riktigt trevligt men kommer nog kännas hyffsat lodigt att sitta och hinka vin ensam innan jag möter dom..
Nej laters peeps!
Kisses!

Döda drakar och få det att verka intressant

Finns inte så mycket roligt att skriva om men jag har ju lovat att slänga in lite inlägg ibland. Har sovit sönder hela helgen kan jag lova. Jobbade ju fan dygnet runt förra veckan. Den här veckan kommer att  vara lite lugnare så då kan man passa på att chilla emellan.
Idag har jag raidat med guilden. De är ganska så mycket bättre än mig så jag är glad att jag fick vara med. Fick även chans till en spot i onsdagens ICC raid men jag jobbar ju alltid då de öser så det sket sig.
Fick dock vara med och döda Halion idag. Yes, nu är jag Ruby Sanctum pro!
Det här blev ju ett snuskigt intressant inlägg.
KisseS!

Boring

Så tråkigt att blogga nu för tiden.
Lovar att bli bättre så fort lusten kommer tillbaka..
Börjar ju hända lite spännande saker i vardagen i varje fall. Ett steg framåt.

NU KÖR VI!

12 timmar avklarade på posten.
Sova - vakna och sedan dra 12 timmar till.
Nu kör vi!

Fy tusan!

Tänkte ta och skriva om vår resa ner till stockholm och kattköpet som aldrig blev av.

När vi anländer till katteriet S*Krasa Mira i nacka och dörren öppnas så är det första som slår en lukten från lägenheten. Det är en väldigt skarp lukt av urin i hela lägenheten. Det är katteriets ägare Elena som möter oss och hennes vännina. Det är väldigt mycket katter i den lilla lägenheten. Jag kan inte säga ett exakt antal men det var mer än 10 stycken. I ett rum som är stängt kan man höra att flera hundar också är instängda.
Jag börjar med att hälsa på katten som det var meningen att jag skulle köpa. Han är väldigt skygg och springer genast iväg. Jag vill gå igenom alla papper för att se så allting är som det ska. Detta sker väldigt snabbt och eftersom jag aldrig köpt en raskatt så vet jag inte riktigt vad man ska kolla efter i alla dessa papper. Min mamma ber om att också få se men Elena tar dessa papper och lägger undan väldigt snabbt. Mamma frågar om hon får kika på hundarna men får ett hårt NEJ till svar. Därefter frågar vänninan om hon ska gå in till hundarna och Elena säger då åt henne att det är smutsigt där inne och att hon ska "akta sig så hon inte kliver i något".
Jag ställer frågor om katten och hon rycker tag i den för att visa mig hur man gör ren den. När hon sitter där med katten i knäet så frågar mamma om katten är chip-märkt. Hon snäser av mamma med att det är väl självklart att den är det. När mamma frågar om hon skulle kunna få se papper på det så blir stämningen lite smått skrämmande. Elena rycker med sig katten och säger att hon inte vill sälja någon katt till oss och att vi ska sticka därifrån omedelbart. Sedan försvinner även hon iväg till det stängda rummet och smäller igen dörren varefter vi lämnar lägenheten ganska chockade.
Katterna som var i lägenheten såg inte ut att må bra. Många hade väldigt smutsiga öron, de var alldeles svarta vilket  syns väl då de är pälslösa. Många av katterna hade rinnande ögon som hade klibbat igen. Det var inte bara jag som såg detta utan även min syster, mamma och Pappo, en kompis från stockholm, var med in i lägenheten. Jag vet att hennes katteri är registrerat i Sverak vilket ger ett seriöst intryck och jag vet att många köpt katter från henne. Jag vet inte om hon kanske snyggat till innan deras besök men det som vi var med om var inte en trevlig upplevelse och vi alla ångrar stort att vi inte öppnade dörren där hundarna var för att se hur de mådde.
Jag har gjort en anmälan till länsstyrelsen och Sverak och jag hoppas att något görs åt saken.
Ingen katt förtjänar att leva som dessa gjorde och jag tycker det känns konstigt och misstänkt att vi inte kunde gått igenom alla papper ordentligt. Jag hade önskat att vi satt oss ner vid ett bord och gått igenom dom tillsammans och att hon hade förklarat mer genomgående om katten, det hade gett ett seriöst intryck.
Jag tyckte verkligen inte om det stället och jag hoppas att fler folk kan få upp ögonen för att något inte står rätt till där.
Hennes hemsida ger ett väldigt seriöst intryck: http://www.donsphynx.eu/don-sphynx.html
Man blir väldigt lätt lurad men jag kan lova att det är inte som det verkar.

Naket!

Men jag orkar aldrig blogga!
Brukar egentligen vara för att det inte händer något speciellt men just nu händer det ju en del så jag borde vara tagg!
I lördags så festades det. Jonas var här och Emelie, min kompis som bor nere i sthlm, var verkligen kul att få umgås lite med henne. Det händer liksom inte alltför ofta om man säger så. Blev kortspelande, mycket drickande och sedan krogen för mig och Emme. Dansade, snackade skit och drack ännu mer tills det att morgonen började närma sig.
Så har vi ju det här med naket. Imorn så far jag, mamma och syster ner till Sthlm för att jag ska få kika på en Don sphynx katt. Om allting känns rätt så kommer katten att följa med tillbaka igen! Fattar ni hur galet peppad jag är på det?! Så länge som jag har sökt efter en sån katt som inte tömmer hela kontot rakt av. Åh, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Ska ta med kameran imorn och dokumentera resan.
Ser ni vilken charmig kille det är!

Kisses!