give it to me

Om någon köper denna åt mig så ska jag älska den personen tills livet tar slut.
Jag är kär kär kär, nästan så det gör ont! jag har insett att min ekonomi inte klarar den just nu.
Sadface på det. Men njut av bilden. Det gör jag, en gång om dagen.

party like a rockstar!

Julen är över så thanks för alla fina presenter!
Igår var det utgång med min slyna som var hemkommen från sthlm. Vi drack i mängder och ramlade nerför södermalm i all snö. Tur det var mjukt!
Klackarna som jag bar var egentligen alldeles för höga för allt dansande men vem bryr sig just då? Njöt för fullt och njuter fortfarande av att bakistabletterna hjälper mig att överleva såhär dagen efter.

 

Kisses!

Merry Xmas!

Vill slänga in ett inlägg innan julen infinner sig.
Har jobbat alldeles för mycket den senaste tiden. Igår var jag hos tandläkaren efter att ha haft ont i en tand. Som tur var så var det inget hål eller något. Skulle inte må bra av en högre försäkringskostnad där!
Idag har jag jobbat sista passet innan julen. Firar med att dricka lite vin.
Har helt sjuk julkänsla. Ingen bitterhet i kroppen just nu. Synd att man har en man som lika gärna skulle kunna skippa julen. Jag gillar den så hårt. Det bara är så och jag hoppas det alltid kommer vara så. Myskänsla!



God Jul, ILY!

bitter

Känner mig i ett slags mellanläge just nu. Precis kommit hem från jobbet där jag spenderat 12h. Jag har hunnit se hur marken fylls av mer och mer snö. Det måste ha snöat minst 3dm inatt! Det är helt underbart. Man känner sig som en liten unge när man plumsar runt där ute.
Bitter blir jag av att det har varit en ganska jobbig postkväll och natt. Det är en killa på posten som har dött. Otroligt sorgligt eftersom han var en sån som spred en underbar stämning på stället. Sedan blev jag lite bitter när jag kom hem och läste att Brittany Murphy har dött..
Ska lägga mig i sängen nu och släppa allt det bittra. Ska fokusera på att det blir en snöfylld julafton och att det bara är 3 dagar kvar dit.
Idag fyller lillasyster 15 år! Helt galet vad tiden går fort. Puss på henne och grattis.
Kisses!

Avatar

Sov inte länge igår. Vaknade klockan 13 efter 6h sömn, precis som planerat. Åkte ut till Meda Markt där jag köpte Pk's julklapp. Han fick den redan igår så nu kan jag berätta vad jag köpte. Det blev en Braun series 3, rakapparaten som går på reklam ungefär hela tiden. Han ska testköra den imorn eftersom han var nyrakad när han öppnade klappen.
Kvällen bjöd på bio, Avatar. Hade verkligen inga förväntningar alls på den filmen. Trodde den skulle vara halv taskigt gjord och att den skulle vara långtråkig. In my face på det! Filmen var huuur bra som helst. Jag vill också ha en avatar och leva på den sjukt fina planeten. Jag blev helt enkelt galet förälskad. Spännande var den också kan jag lova. Ibland ville jag stå upp och bara skrika ut i biosalongen.
Idag är det Camme-dagen. Vi ska bara mysa och beställa hem pizza. Sånt gillas!
Kisses!

helg is what we aim for!

Ah, jobbat sista natten inför helgen. Wünderbra! Det är faktiskt fredag morgon nu och det är -20 grader ute. Ska sova ett litet tag och sedan bege mig till Birsta för att inhandla en julklapp till min Pk. Vad det blir kan jag inte skriva här, inte för att han läser men man vet ju aldrig vem som kan skvallra.
Fick min julklapp idag. En helt ny plattång. Önskade mig en bra eftersom den jag hade innan var från då jag var typ 12 så den funkade typ inte ens. Ska prova den här nya imorn men den har potential för att vara awesome. Btw så fick jag öppna den idag för att jag älskar paket!
Har hunnit med att äta tårta också kanske jag ska nämna. Pk's systerbarn ,Tindra, fyllde nämligen 1år så vi var där och firade lite.
Idag efter Birsta blir det bio, Avatar. Premiär och allting, sånt gillas!
Kisses!

hårt trött

Suttit vaken till nu för att slippa ha dåligt samvete ifall de ringer från något dagis. Självklart har telefonen varit stendöd. Typ lika stendöd som min hjärna börjat bli nu.
Tog typ 5minuter att skriva det här inlägget utan stavfel.

postis

Sovit hela dagen och jobbat hela natten. Så har det sett ut. Värst var att de ringde klockan 9 från dagis i nacksta men jag var alldeles för trött för att svara i telefonen. Jobbigt eftersom jag verkligen gillar det stället och det känns som att de ska tro att jag inte vill vara där. Dock så tycker jag inte att det skulle ha varit rättvist mot barnen att jobba efter att ha varit vaken hela natten.
Nu ska jag kika på nyheterna. Posten ska vara med på de lokala. Jobbet i fokus.
Kisses!

hey ya!

Hellys!
Helgen har spenderats lite med att vara barnvakt. Dock är det inte så ansträngande eftersom Pontus mest tycker om att spela tv-spel och käka godis.
Lördagen skulle spenderas på hockey men det slutade med att jag slog på en annan kanal och var bitter hela kvällen. Dålig avslutning innan julen. Fu timrå!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Började jobba 17 igår och har arbetat till 06 idag. Mums på det passet! Tacka gud för julkorten, det här behövs i min plånbok kan jag lova!
Ska krypa ner till sängen nu.. var -5 grader då jag vandrade hem så jag är ganska kall. Tur jag har en varm man att värma mig emot.

Kisses!

t13r3D

Trött och kär. Så beskrivs jag nog bäst just nu.
Var fruktansvärt irriterad också för typ en timme sedan men det börjar släppa för jag har en sån söt man!
Ska göra en kvällsmacka och sedan slappa framför tvn.
Julkortens tid har börjat- inte kul!

Kisses!


looking for a new job

är det. Jag har börjat söka lite efter ett nytt arbete. Inget illa om Posten. Helt underbara människor där, vore det inte för dom så skulle jag nog inte ha varit kvar där. Dock så är det så korta pass och väldigt lite jobbande just nu. Känns som att det i vilket fall inte kommer bli förlängning av mitt kontrakt när det går ut i slutet av februari. Vi får se om jag lyckas hitta något tills dess. Jag har ju haft turen att aldrig behövt vara arbetslös så jag hoppas det håller i sig.
Pk verkar ha fått napp på eniro. Han skickade in cv och var där och gjorde ett skrivtest som han klarade. Nu får vi hoppas att de hör av sig till honom. Jag tror att de kommer göra det.
Gårdagen slutade i en massa tjaffs. Inte mellan mig och Pk dock men det gjorde att jag hade svårt för att somna. Satt nog vid datorn till 2-3 innan jag kröp i säng. Är ju endå helt sysslolös på dagarna så so what liksom?
Timrå vann igår. Ville bara lägga till det för att det kändes så skönt!

Stupid

Självklart
så gick det lite utför i fredags. Jag och Pappo drack vin i mängder, sedan for vi till Linisen och hälsade på. Vi drack tills vi nästan stupade. Pappo bjöd på en del kräks och jag skrattade mest åt hennes veka uppsyn.
Slapp vara bakis under gårdagen tack vare mina tabletter. Avnjöt hockeyn och sedan blev det filmmys med min man!
Den här kvällen kommer att spenderas på posten. Alltid lika mysigt att se vad som hamnat i brevlådorna under helgen.
Vi skulle btw ha tvättat igår.. trodde vi. Pk sa att det var igår. Vi gick ner och slängde in vår tvätt och när vi skulle ner för att hänga den så hade någon slängt ut allt. Det var dyngsurt och självklart hade mannen kikat fel på datum. Vi var en dag efter. Vi har fått hängt kläder i hela lägenheten. KUL!
Over and Out!

Ey work

Jobbat från 18.30 till 06.00 med 1h rast. Känner mig helt awesome och alldeles för trött för att sitta här.
Idag ska jag köpa en bag in box med vin och sedan ha myskrök med Pappo. Vi får se vart den här kvällen slutar, dock ska jag först få mig sömn.

Fack

Känner mig helt virrig när folk pratar om fack, a-kassor och alla olika bidrag. Ska försöka hjälpa mon förvirrade hjärna genom att gå på fack-möte med SEKO imorn. Blir tungt eftersom det börjar 9. Frågan är om jag är riktigt vaken då?
Vi var i varje fall inte allt för dåliga i hockeyn, det gillas.
Nu ska jag krypa ner till min man. Han är snorig och söt.