Daddy

Grattis till min pappa som fyller 44år idag!

Blir firande av honom imorgon eftersom det kommer vara en hund där idag, känns lite snopet men så kan det gå.

Får väl mysa med Pk, biteline pirre och våran nya box med massor av kanaler!

Over and out!

<3

This made my day

I don't believe you

Fail på mig själv.
Det är inte kul längre att vara så här trött!

Magen känns inte riktigt heller på topp, ska ta och hälla i mig lite kaffe. Det är som att ge magen en smäll på käften. Rätt åt den liksom!

Ikväll blir det work igen. Jag är på gång där nu!

Denna borde komma på fredag!



Over and out!

nödfall

Kompletarat på skolan idag. Det betyder att jag är färdig. Klar. Done. I made it! Fattar ni? Nu är alla uppgifter borta! Har två slappardagar kvar då jag bara ska passa på att njuta av sällskapet innan det är över.

Var trött idag med! Så trött att jag råkade trycka på nödstopp på work. Allt stannade. Man skulle haft ett nödstopp i livet, bara stanna upp en stund. En stinkbomb kom farande på bandet, då kändes det som att pricken på i:et satt där men pricken kom nog när jag och Linda hade en härlig diskussion om menskoppar.

Färgat håret nu. Svart svart svart.
Beställt en halloween dräkt. Den är snygg, frågan är bara om den kommer vara snygg på mig? Annars cutar jag armarna och spenderar halloween utklädd till en emo-kid.

Over and out!

what's going on?

Trötthet och yrsel!

Kanske har jag för lite järn i kroppen? Jag vettefan men det känns inte normalt att vara så här trött hela tiden! Mina tankar hänger liksom inte heller med och då är det svårt att hålla humöret uppe.

Pussar och kramar ska få rädda den här kvällen!

Over and out!

JäsarN^

Ja, i helgen har det varit mer jäs än vanligt!

Jonas har varit här och hälsat på, vi har kollat på en riktigt sickhouse film, Drag me to hell. Den var helt sick, man skrattade och blev rädd om vart annat. Nice imo!

Idag så har jag arbetat och imorn blir det ingen skola. Jag är för slut för det, känner jag det redan nu så är det inte ens någon idé att försöka övertala mig själv till att gå dit.

Bjuder på en video med som är SKITbra! Haha, jag tänker på Katja och mig när jag hör låten.

Over and out!

men fullt upp!

Jag har fullt upp med allt!

Har kännt mig pressad och stressad den här veckan. Vi fick reda på att Pk's jobb ska lägga ner. Han söker nytt för fulla muggar, jag fick dock förlängd anställning minst till 28e februari och fasta timmar. Tummen upp för det!

Har pluggat som tusan, har en sista redovisning imorn för nästa vecka är skolan över.

Har hunnit klämma in att jobba idag, det var nice! Får verkligen prata hur mycket som helst på jobbet. Jag tycker ju om att glappa, det kanske ni har märkt om ni känner mig.

Nu orkar jag inte skriva mer. Imorn släpper nog lite press, då är jag färdig med mitt sista arbeta och kan gå in för att njuta av helgen!

Jag har iaf en snygg Star Wars tröja!

Over and out!


Min helg

Ja helgen har varit riktigt nice!

Fredagen så svullade vi lite biteline, sedan så bjöd ju Pk mig på bio, bröllopsfotografen blev det och den var hur rolig som helst! Jag rekomenderar den verkligen till alla er som gillar svenska filmer. När vi kom hem så blev det bara en massa mys innan vi brakade i säng.

Lördagen så for jag till Birsta för att hämta ut de där ångestladdade linserna. Nu har jag dom dock och nästa gång så kommer jag att beställa dom på lensway eftersom det blir 500kronor billigare då. Efter Birsta så vandrade jag hem till familjen i Ljustadalen, måste påpeka att jag är tvungen att säga "hem till ljustadalen". Pk sa att det här är mitt hem nu så jag kan inte hålla på säga att jag ska hem, det var lite sött tycker jag! I vilket fall så kollade vi på hockey, en stor besvikelse blir allting som  har med Timrå att göra just nu. Ett lag som inte kan spela hockey är vad vi har att heja på. Lite less på dom just nu om jag ska vara ärlig. På kvällen blev det tacos och sedan så kollade vi på I love you, man. Den var också hur rolig som helst! Skrattade hur många gånger som helst.

Igår så hände inget speciellt. Var en vanlig fittsöndag. Pk spelade datta och jag jäste framför tvn. Bakade äppelpaj gjorde vi dock. Den blev sjukligt stor! Finns massa över om någon vill ha?



Over and Out!

I still have pain!

Lider fortfarande!

Dock så arbetade jag igår. Tur att man slipper stå still hela tiden på jobbet för det är nästan då det gör som mest ont! Fick jobba 2 timmar längre igår också, det behövs för min plånbok kan jag lova!

Började den här dagen med kaffe och chips. Pk, ska bjuda mig på bio sedan. Det är min belöning för att jag inte rökt en cigg på mer än en månad!

En dusch och lite smink kanske kan få igång den här dagen!


Over and out!

Menspuppa!

Vissa gånger är mensvärken värre.. den här gången är det så!

Har legat och vridit mig av smärta hela natten och morgonen, alvedonen är slut med vi har lite andra tabletter som gör att man blöder mindre men inga som stoppar smärtan!

Ska se senaste avsnittet av Criminal Minds och jäsa i soffan med Pk's morgonrock. Äta chips ska jag också göra trots att det inte är helg, mitt motto är att när man har mens så får man äta vad man vill och hur mycket man vill!

Hittade detta i en tidning så det är ju inte så konstigt att jag känt mig konstant hungrig de senaste dagarna:
"Hungern störst före mens

Kvinnor äter mer före mens än under resten av månaden. Efter ägglossningen ökar suget efter mat och då framförallt godis. Kaloriintaget är 10 procent högre före mensen än under andra delar av menstruationscykeln. Fenomenet kan förklaras med substansen galanin, vars produktion stimuleras av kvinnliga könshormoner. Galanin ökar begäret efter fett och styr det att lagras in fettvävnaden."




Over and out!


Kommandoran

Fan alltså jag är för off för att bjuda er på ett riktigt inlägg.
Skola som fyller min hjärna, stress, dåligt samvete, listan kan göras lång.

Skulle bara vilja lägga mig under täcket och stanna där resten av veckan. Pengarna från csn är sena så inte kan jag hämta ut nya linser än heller. Skulle ha funnits en fattigjon, som i Emil, då hade jag kunnat sitta där med Kommandoran, käkat korv och njutit av livet!

Over and out!

Oldschool

Hejsan!

Har varit väldigt dålig på blogg fronten men jag har haft lite mer för mig i livet än att bara sitta vid datorn. Nu ska jag dock vara snäll och bjuda er på ett otroligt intressant inlägg!

I torsdags då åkte jag och Pk till Umeå klockan 8 på morgonen. Han skulle träffa en specialistläkare och då måste man offra sig med att åka fem timmar buss. När vi väl kom fram till sjukhuset i Umeå så blev det ett nytt äventyr. Det var helt sjukt otroligt stort och kartan som vi hade fått den visade inte mycket bra saker. Vi började vandra runt alla byggnader tills vi stötte på en doktor som vi frågade om vägen och sedan fick vi vandra massor med mer. Till slut hittade vi fram till idrottsmedicinska där han fick träffa en supertrevlig läkare. Han komstaterade att ena foten var svullen. Han kollade på bilder från röntgen och sa att det låg en lös benbit ifoten som kanske skapade detta men den gjorde inte att Pk har ont. Han konstaterade också att den onda foten var mer "lös" och kändes väldigt instabil. Dock så vågade han iinte, trots att han är en riktigt bra läkare, själv operera PK. Han tyckte att eftersom de redan gjort två operationer så ville han inte gå in där han också. När det är på insidan foten så ska det tydligen vara ganska avancerat.

Lösningen blev att han vill skicka Pk till en läkare i Gbg som heter Bertil och han ska tydligen vara "kungen av fotleder". Det är han som har hand om Peter Forsberg och andra NHL stjärnor. Vi får hoppas på att det blir så för jag tror att han garanterat kommer att kunna fixa Pk!

Pappo fyllde ju 20 år i torsdags också! Ett stort grattis till min superslyna <3


Igår så firade vi henne med att jag lagade middag i hennes lägenhet som jag, Emme, Pk och Pappo njöt av. Lite vin blev det till maten och sedan var det lite party, dock så tog både jag och Pk det väldigt lugnt och vi drog hem runt tolv. Det var endå en trelig kväll!

Idag så ska vi tvätta och sedan köra gokart mot varandra. Jag ska äga Pk hårt och brutalt, visa vem som bestämmer helt enkelt, sedan så ska vi nog jäsa en film och mysa!

Nu fick ni er ett långt inlägg.


Over and out!

eeeeeeeh

Trött opepp och less

Mina linser kommer att gå på 1600kronor= Svider riktigt rejält, mådde dåligt då jag lämnade optikern och då hade jag redan betalat 400 kronor för min nya synundersökning. Längtar inte till nästa vecka!

Har haft en ledsen kompis idag= Aldrig roligt när någon man tycker om mår dåligt men jag kommer alltid att finnas där!

Redan mycket som ska hinnas med i skolan= Skjut mig!

Over and out!

Mysigt!

Hellys!

Har haft en riktigt mysig helg. Gillar hösten för då kan man tända en massa ljus och mysa ner sig i soffan utan att få dåligt samvete. Igår blev det mat från blåkiosken, två filmer, morötter med vitlöksdip och lite te.

Idag så har jag och min pöjke varit hem till Ljustadalen och ätit mat och bara haft det trevligt, lekt lite med sötpojken Pontus.

Imorn så ska jag ha en pluggardag då jag ska göra färdigt alla APU:uppgifter. Jag är alltid ute i sista stund, lika roligt varje gång.

Nu ska jag mysa ner mig framför tvn med lite mer morötter.. kanske ska ta och tända lite ljus också, då slipper man tänka på att det är grått och regningt ute.


Over and Out!

slappaste

Jag har varit den slappaste bloggaren.

Har liksom känt att det inte finns något vettigt att skriva.. Praktiken min är slut vilket känns frutkansvärt tråkigt, jag har sett Timrå Ik vinna sin första elitseriematch och jag har hunnit ara sjuk.

Igår så var jag och Pk på bio, såg Prinsessa. En riktigt bra film som bjöd på både tårar och skratt.

Idag ska vi ner på stan och handla lite och så håller vi på och tvättar, superkul! Får se om jag beställer hem matchen idag så jag har något att göra. Det är klassfest ikväll men jag tänker vara en torris och skippa den. Visst skulle jag kunna gå dit och vara nykter men jag tror inte det skulle bli så roligt och jag vill verkligen hålla mig ifån alkohol ett tag.

Nej nu ska jag göra mig klar för staden.


Over and Out!