Gla-glassigt!

Bilderna får tala för dagen!

sola och bada

DRAR TILL LJUSTADALEN FÖR ATT SOLA OCH BADA!

Minns ni?

Låg och pratade om saker man minns från då man var yngre.
Jag tänkte bjuda er på några saker som jag minns väldigt väl.


SAVANNBYXAN:
Byxan som alla tjejer skulle ha. De skulle helst vara vita eller ljusrosa och det var superbra om man hade på sig svarta stringtrosor under dem.
BUFFALOSKOR:
Var underbart om du kunde matcha dessa till dina savannbyxor. Skorna kostade runt 1000-lappen och jag kom ihåg att jag verkligen ville ha ett par men de var för dyra. Fanns många sorters kopior dock som man kunde köra på.
NÄTLINNE:
Också ett plagg som de flesta hade i garderoben. Jag hade själv massor med olika färger och tyckte det var superfint om man hade ett vanligt vitt linne och ett svart nätlinne över.
DEN STORA MOBILEN:
Jag hade en sån där tegelsten. Jag ärvde den från min pappa och var så himla nöjd över den. Men sedan kom det stora genombrottet för Nokia. Mobilen som alla ville ha, ni vet nog vilken jag menar?
Ja, Nokia 3310. Telefonen som man kunde ha massor med fina skal till och man kunde spela snake. När jag fick min 3310 var jag överlycklig trots att alla i hela klassen också hade en.
TAMAGOTCHI:
Denna underbara lilla krabat som du var tvungen att mata och ta hand om för att den inte skulle dö. Dog den så var det dock bara att reseta på baksidan och börja om från början.
FURBEE:
Den mer levande tamagotchin men principen var exakt den samma. Dock kändes den mer verklig eftersom den kunde prata och röra lite på sig. En leksak som alla hade ledsnat på efter någon månad. Men den var nog årets julklapp för alla, verkligen alla fick en!
BUDDHAARMBAND:
Dessa armband som stod för olika saker. Man skulle gärna ha så många som möjligt över hela armen.
HOPPANDE BÖNOR:
Vet faktiskt inte om dessa bönor var populära överallt men på min skola hade alla dom. Man förvarade dom helst i en gammal rollo-burk där man inredde med lite bomull så de fick det mysigt. Riktigt vidrigt egentligen med tanke på att de hoppar pga. larverna som är i dom
SPICE GIRLS:
Bästa bandet i världen just då. Jag hade filmerna och alla kunde låtarna. Första rikttiga tjejgruppen, behöver inte förklaras mer än så.
Har ni kanske något annat roligt ni minns?

Kisses!

Midsummer

Jag är lite slapp på att blogga nu för tiden men jag tänkte ta och bjuppa på ett inlägg idag.
Midsommarafton var det ju igår. Det firades tillsammans med massa vänner, grillning, tv-spelande, alkohol och krogen. Det var riktigt trevligt och mycket folk ute i dimman. Att jag och min syster misslyckades hårt med att sjunga karaoke gör inget, att Pk däckade innan krogen gör inget och att jag fick kliva upp och kräkas inatt det gör inget eftersom kvällen var riktigt bra och lyckad!



Var smått bakis imorse men nu mår jag finemang! Idag blir det massor med chill. Har tagit en promenad till ica och handlat godis, precis vad kroppen behöver så här dagen efter.
Kisses!

vlogg

Lär inte ske

Blir ingen videoblogg idag.
Pk har varit sjuk och hemma och jag vägrar spela in något då han är här.
Han skulle mobba mig tills jag grät och sedan skratta brutalt. Inte kul!
Vloggar imorn :)

Lördagen

Ja igår så blev det vindrickande tillsammans med syster.
Riktigt trevligt var det!
Kvällen kom att spenderas på Memento där det var chippendale-kväll, manlig strippa alltså. Lite nice sådär!



Nu har jag precis käkat lite tonfisksallad. Har mått riktigt dåligt under dagen även fast jag tog bakistablett igår. Ibland funkar dom och ibland inte men jag har ju sluppit det där med att kräkas i varje fall.
Har börjat tagga för posten där jag kommer att spendera både kväll och natt.
Imorn tänkte jag prova på det där med att videoblogga, kan ju vara trevligt va?
KisseS!

Avkoppling!

Så fruktansvärt avkopplande det är att sola.
Dags för min andra värld nu.

Vindrickande och kortspel

Gårdagen spenderades i Ljustadalen.
For hem och grattade Max till studenten.  Vi blev bjudna på massa god mat och efter det blev det kortspelande och vindrickande kvällen ut. Riktigt trevligt måste jag får säga.
Den här dagen har börjat framför tvn. Kollar på massa avsnitt av Momma's boys. Det är hur bra som helst!
Försöker komma på vad som ska ätas idag. Ska man göra beställa mat eller ställa sig och kocka?
KisseS

ohja!

Äntligen äntligen helg!
Som jag har längtat. Det har ryckt i mina små spelfingrar och jag har inte haft tid över till att lira men nu sitter jag här i en nystartad ICC25 grupp och är fullt inställd på att äntligen vinna en ny båge. Helgen kommer vara förstörd om det inte händer kan jag lova!
Har sett en massa studenter på stan. Mår lite smått dåligt vid tanken av att det faktiskt är 2 år sedan jag var den lyckliga kvinnan där uppe på lastbilen. Det är något av det roligaste jag gjort i mitt liv.
Grattis till alla er nyblivna arbetslösa men alltför lyckliga folks!
Imorn beger vi oss till ljustadalen för att gratta min halvbror som klarat sig igenom gymnasiet.
KisseS!

Ryckningar i ögonlocket

Ja det har jag haft hela gårdagen och det blir inte bättre idag av att Lady Gaga är så sjukligt ball!
Man bara måste älska henne!

Bullmamma

Bakade chokladmuffins med hallon och chokladbitar idag. Kände mig som en riktig bullmamma!
Bakning är inte riktigt min grej. Att laga mat är roligare. Muffinsen blev lite för stora men hur goda som helst.
Provade mig även på att laga mat från Tinas kokbok.
Blev awesome!
KISSES!

nattliga äventyr

Gårdagen blev en enda stor och spontan utekväll!
Fick i mig en hel flaska mojito, dansade loss och sjöng på Memento. Efterfestade till klockan halv sex på morgonen tillsammans med underbara männsikor. En superbra natt måste jag säga.
Vandrade hem från Skönsmon imorse och ramlade i säng vid halv sju. Slocknade som en liten utmattad bebis. Idag hade jag planerat för fest men jag är alldeles för sliten.
Har precis käkat grillat och kommer att spendera kvällen i min andra värld.
ICC25 here I come!

Grilligrill

Invigde grillen idag
Sötpruppen!

snart så

Snart är det helg..
Den här veckan har inte direkt varit jobbig, lite jobbande och så, men det är endå skönt att veta att det är helg. Man kan liksom njuta utan att få dåligt samvete. Har fixat lite på balkongen här hemma så den är hemtrevlig. En grill har även införskaffats så imorn ska den invigas.
Grillande, mojito-drickande och cruising är vad jag ska satsa på imorn.
Nu satsar jag på gamla avsnitt av SATC, älskar det!
Kisses!

Luggad

KLIPPKLIPP

Glassande i solen

Jag älskar när solen skiner!
Man blir glad och pigg och vill bara vara ute. Igår så mötte jag upp syster på stan. Vi tog en lunch på 1891's uteservering. Lyxade till det och beställde en iskall bira att dricka i solen. Vi njöt där ett tag och sedan gick vi på Bling och solade.
Får se vart den här dagen tar vägen. Har precis hoppat upp ur sängen så jag tänkte ta och köra en sväng på crosstrainern. Har varit riktigt slarvig med att träna om jag ska vara ärlig. Fick ett litet sug nu så då är det väl bara att ösa! Tänk om det kunde vara så varje dag..
Kisses!