Dagissjukan

Börjar känna mig smått krasslig.
Dunkar i huvudet och kliar i ögonen.. och nej jag var inte ut igår så det är inte någon baksmälla som kommit smygande.
Jag tror bestämt att det är dagissjukan! Såg att en pojke var ganska gul runt ena ögat och fick då höra att det gått ögoninflammation. Blev lite rädd och vågar knappt gå på toa för att plocka ut mina linser..
Kikade nyss på hockeyn. Mådde lite bättre efter att vi vunnit på straffar. Jag gillar straffar. Tycker att när man spelat förlängning så är det klart man ska dra straffar så någon får vinna matchen, plus att det är roligt att se på.

Måste även avslöja att jag inhandlat en klänning så här innan löning.
En riktig pärla:


Ryggen gör den helt underbar!
Sedan att vårat företag vill blåsa oss på pengar och fortfarande inte betalar ut rätt lön.. det är en annan femma!

GNATT

Resetday

Jag gillar onsdagar för då är det reset på WoW.
Klockan 11 kan man börja ösa.
Tagga!

När toalettstolen är ditt största bekymmer

Vad hände egentligen med livet?
Fan jag kom ihåg då man var yngre och spenderade kvällarna ute i ljustadalen. Vi var vårat gäng och vi höll ihop i vått och torrt. På helgerna var det alltid fest och på något sätt så fick man alltid tag på alkohol, vad kom alla pengar ifrån? Nu när man är stor och jobbar röven av sig så har man ju endå inte råd med något.
På den tiden kanske man behövde alkoholen mer? Man trodde att den skulle lösa alla problem. Vad hade man för problem då? Livet var i sig ett stor problem, killar, familjen. Mycket kändes piss just då.
Nu, flera år och 15kilo+ senare så är väl största problemet att få pengarna att räcka till. Eller att toalettstolen är så sliten i badrummet att man måste ringa till mitthem och be om en ny. Vad hände med alla de allvarliga problemen som livet i sig?
Ett nytt problem dök just upp. Pallar inte laga mat. Är ju ensam och ska iväg och jobba då pojkvännen kommer hem. Pizza.nu får väl vara min vän även idag. Vad vore man utan internet?
Ska nog spendera lite tid i den andra världen. World of Warcraft here I come!
Jag har verkligen inget liv... kanske är därför som livet inte är något problem längre, det tål att tänkas på.
KisseSS

PINSAMT SVERIGE!

Först vill jag börja med lite positiva saker. Typ som massor med vuxen poäng till mig. Har varit på fack-möte och förhandlat om lönerna på vårat jobb. Fick förhöjning som några av er kanske redan läst i tidningen. Känns riktigt bra och jag kan lova att man känner sig värd de extra pengarna efter allt slit man genomgår där nere.
Har varit och röstat i mitt första riksdagsval.
Detta leder ju dock till allt det negativa.
Just nu så skäms jag över att vara svensk. Jag trodde vi hade mer respekt för alla folkslag i det här landet. Jag vet inte vad som gått fel med folk men jag har i varje fall växt upp med ideologin att alla människor är lika mycket värda. Jag hoppas att de som röstat på SD har ångest idag. Jag hoppas att de förstår vad de har gjort. Människor vill komma till vårat land och leva här med oss.. vad är det som är dåligt med det? När man ska börja peka ut att vissa människor inte betyder lika mycket som andra och därför inte ska släppas över gränserna då har det gått för långt.. hur kan man ens rösta på något sånt?
Undra om alla som röstat på SD vet vad de egentligen har röstat på eller om de föll för att "vi måste ta hand om våra egna först". De kan inte ha förstått vad de egentligen står för? Om så är fallet så är det pinsamt!
Vet ni att SD vill neka vård till alla illegala invandrare för att det kostar pengar för oss att vårda dom? Vad fan är det för idé? Skulle du, om du arbetade som läkare, neka ett barn vård för att det barnet inte har rätt att vara i Sverige egentligen? Skulle du kunna leva med det sedan om barnet inte överlevde?
Alla som har som argument att om man som svensk skulle komma till tex. ett muslimskt land så skulle de aldrig behandla en så bra som vi behandlar dom i Sverige, ni kan ju bara knipa igen. Om ni nu tycker att dessa länder är så dåliga så kan ni väl inte på fullt allvar mena att vi ska bete oss likadant?
Jag är så arg att det gör ont i kroppen!
Här är en video som ni alla borde kolla på.
Synd att det är försent nu bara..
Jag ska ut och krama invandrare imorn. Sedan så ska jag gråta en skvätt över att vara svensk. Jag ska gråta för att vissa inte förstår vad de har gjort. En början på något fruktansvärt dåligt.
Tack och lov vann Alliansen i varje fall.
GOD NATT.

Back to dagis

Japp. Har spenderat torsdag och fredag på dagis.
Riktigt roligt att få vara tillbaka där med alla barn. Måndag och tisdag kommer också att spenderas där och resten av veckan blir det posten för hela slanten.
Har varit en riktigt slapp helg. Har tagit igen mig efter allt lekande. Promenerade dock ner till stan igår bara för att vi hade så tråkigt. Gick runt och kikade lite och fördrev tiden.
Nu ska jag dricka upp min stooora kopp med kaffe och pussa på min fina pojkvän för att han klev upp 7 imorse och tvättade.
Kisses!

Fuldans

Är det lugnt att jag skrattar så jag nästan kissar på mig åt den här länken: http://fuldans.se/?v=jcyuebjejw
Bara att få han att dansa loss hårt och brutalt!

I rymden finns inga känslor

Var på bio igår.
Såg på i rymden finns inga känslor. Det var en riktigt bra film! Jag är ett ganska stort fan av svenska filmer men det var ett tag sedan man såg en som var riktigt bra. Man skrattade i mängder samtidigt som filmen under ytan hade en väldigt seriös grund. Roligt också att veta att den är inspelad både i Sollefteå och Sundsvall. Inte så sånt händer.
Lätt värd att se på bio i varje fall så om ni funderar på det så är det bara att pallra sig iväg!
Nu ska jag fortsätta njuta av tv:n och fortsätta älska hösten!
Mysigt med kyla och tända ljus..
Kisses!

Tiden försvinner!

Kan inte fatta att det var en hel vecka sedan jag var ute på äventyr!
Just nu har jobbarveckan dragit igång. Jobbar massor av pass fram till fredagen så fram till dess är jag utan liv!
TJING!