Plz Stay

Måste även tipsa om detta för alla Timråfans där ute.


http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2833

Låt Johan Andersson bli kvar i Timrå. Vi behöver honom.

Cinderella

Hejsan

Har nyss kommit hem från en fika på stan. Innan det så var jag på skolan och sedan på min praktikplats och hälsade på. Jag ska ju ha praktik på ett dagis i en månad. Börjar på måndag.

Tänkte ju ta och skriva lite om min kryssning. Det började ju med att vi vaknade på morgonen hemma hos Pappo. Det första vi gjorde var att börja alkoholintaget. En bira och en cider och sedan begav vi oss till stan. Bussen till sthlm gick klockan tio och då fortsatte vi vårat drickande. De flesta var taggade utom Katja som hade spytt hela natten men vi fick igång henne lite senare. Väl på båten fixade vi oss och sedan var det buffé. Jag måste få säga att jag älskar buffén på den där båten. De har verkligen allt. Sedan är det ju all you can drink till maten men jag var mest sugen på cola då. Efter maten begav vi oss till tax free'n där det inhandlades alkohol och sedan blev det förfest i Malin och Pappos hytt. Vi lekte sjukt roliga lekar och sedan begav vi oss till baren. Vi fick ett grymt bord på tredje våningen där vi såg hela dansgolvet. Vi satt och sjöng Lasse Stefanz och beställde drinkar som gudar. Jag hittade även den bästa drinken i världen. Tror inte dom har den här i Sundsvall men den hette Baccardi strawberry och det var liksom slush (stavningen?) liknande. Det var lite kul för man var tvungen att dricka fort annars smälte den och den var så kall så det blev brainfreeze hela tiden.

Efterfesten hölls i Pappo och Malins hytt. Vi satt mest och rökte, drack och snackade skit. Sedan blev det sängen och vill ni veta en sak? Jag var aldrig riktigt askalas på båten men endå hade jag sjukt roligt och jag slapp bakfyllan! Hur skönt som helst.

Vet ni hur mysigt det var att komma hem till Pk igår? Jag har saknat ihjäl mig kan jag lova. Idag ska vi mysa och äta lövbiff. Meningen var att vi skulle på bio med Katja och Otto men filmen vi ska se, I taket lyser stjärnorna, har ju premiär idag så det fanns inga biljetter. Blir bio imorn istället. Bilder från kryssningen kommer senare.

PYSS

Hej

Hejsan

Tänkte bara säga att jag är hemma nu och lever. Imorn blir det skola och efter det så lovar jag att skriva om kryssningen.

PUSS

Street of dreams

Hej igen!

Har bara för ett tag sedan klivit upp ur sängen. Sitter just nu och lyssnar på partymusik och taggar inför morgondagen. Ikväll så ska jag bege mig till Pappo där jag och Malin ska sova. Imorn så ska vi börja vår morgon med en alkoholfrukost innan vi drar ner till stan och bussen som ska ta oss till båten. Det kommer bli så roligt! Vi är verkligen massor med folk som ska åka den här gången. Det här är ju faktiskt min femte gång på den här båten. Cinderella <3

Jag satt precis och läste Katjas blogg och hennes inlägg om otrohet. Jag måste säga att det där med "en gång otrogen alltid otrogen" nog inte stämmer. Jag tror det är just så att har man varit otrogen en gång och ens partner fått reda på det så borde man förstå vad man har att förlora. Jag kan egentligen inte fatta varför man ska vara otrogen. Jag menar om man verkligen älskar en människa och är tillsammans med den varför ska man då leta sig till någon annan? Det är ju ingen mening att ha en partner om man inte är nöjd? Dock så ska jag väl inte analysera sönder detta eftersom jag inte har en aning om hur en människa som varit otrogen tänker. Har försökt få reda på det men det finns inga bra svar. Sedan så är ju frågan vart man drar gränsen för otrogenhet? Jag såg på Dr Phil en dag och han sa något som var så himla bra. När du gör något som du smyger med från din partner då är du otrogen.

Nog pratat om otrohet. Jag blir bara less. Nu ska jag göra mig två äggmackor sedan duscha. Om ni vill se bilderna från helgen så hittar ni dom här: http://camillagarefelt.bilddagboken.se/p/main.html?#0

PYSS

Impulse

Hejsan folket!

Tänkte
vara snäll och uppdatera min blogg eftersom jag varit lite dålig på det. Jag börjar med att berätta om min lördag.

Dagen började med jäs och sedan så fick jag åka bil ner till stan med Pk och hans kompisar. Inte så mysigt att sitta inklämd i en bil med grabbar och så är det någon som släpper sig. Det var brutalt kan jag lova! Var nere på stan ett tag och träffade Katja sedan så fick Pk fixa lite öl till mig. Jag och Katja begav oss till Ljustadalen där vi hämtade upp Pappo och sedan så begav vi oss till pappa för att kika hockeyn och dricka lite hockeybira. Hockeyn gick som den gick så vi begav oss ut i stormen och befann oss sedan hos Katja. Vi drog igång förfesten och Emelie kom. Vi hade en riktigt galen tjejfest. Satt och sjung gamla sköna låtar, dansade och snackade skit. Awesome! Vi tog bussen in till stan och begav oss till krogen där vi hängde i baren och dansade loss på golvet. Efter ett tag fick jag sms av Pk att vi skulle komma dit så vid två tiden typ tog vi en taxi dit och sjöng och spelade GH. Sedan slog min brutala fylla till och jag la mig i sängen och spenderade resten av natten med att tömma magsäcken. Tusan vad jag hatar att kräkas.

Söndagen började dåligt. Mina brutala bakfyllor är ett faktum. Jag kommer nog aldrig att komma undan dom. Låg i sängen väldigt länge och jag tror att det bara var Pk och Jonas som mådde bra. Jag Felix och Martin var döda. Jag trotsade mitt illamående och begav mig på en promenad till pizzerian med Jonas och Pk. Efter att ha fettat lite kändes det bättre. Pk's kompisar drog hem så vi lirade lite wow. Sedan kollade vi lite anime och efter det blev det tidigt i säng. Vi var slitna efter helgen.

Imorse orkade jag egentligen inte kliva upp men Pk taggade mig. Blev till att fara till skolan där vi varit drygt en timme för att få uppgifter. Nu sitter jag här och ska äta min sallad som var min matlåda.

Förstår ni att jag ska åka på kryssning om två dagar? Känner mig fortfarande sliten! Dock så är kryssningarna sjukt mycket roligare än en krogkväll. Jag kommer bli sjukligt taggad snart.

Bilder från helgen kommer att komma så fort Katja skickar dom.

PYSS

daddys house

Hejsan!

Idag har jag betalat in lite pengar till kryssningen som sker på onsdag, taggad! Sedan så har jag käkat kina buffé med min Erica, riktigt mysigt måste jag få säga. Just nu så sitter jag hemma hos pappa vid Pontus dator. Musplattan är alldeles klibbig för han sitter här och äter godis som den lilla busungen han är.

Blir kvar här ett tag för att sedan bege mig tillbaka till min finis. Han har besök från kompisar så jag tänkte att dom ska få svettnörda och vara lite grabbiga ifred så inte jag sitter där som en jobbig flickvän. Fast jag är ju faktiskt världens coolaste tjej om jag får säga det själv.

Imorn så blir det krogen. Förfest i Ljustadalen med mitt sköna gäng. Ska bli riktigt roligt och vi ska ladda upp inör kryssninge. Har lånat supefina kläder av min syster så jag känner mig mer än redo. Nu ska jag vara lite social med de som är hemma.

PYSS

Årets svenska grupp

Hejsan!

Fick min önskan uppfylld idag då läraren var sjuk och man fick vara ledig hela dagen. Tog en lång sovmorgon, katja kom hit och sedan har vi följt med mamma och carro på lite fika. Blev sedan en sväng till Ljusta där jag lånade superfina partykläder inför krogen och kryssningen.

Nu
har jag suttit och njutit av supergod sallad, kikar på Rockbjörnen där Takida blev bästa svenska grupp. Dom var mest självklara enligt mig. Finns inte många låtar som har mer betydelsefulla texter. Gratz till mitt älskade band!

Nu får vi ju inte glömma något annat som finns i mitt hjärta. Jag pratar om Timrå Ik som just nu leder mot Brynäs med 4-1, segern känns självklar och det känns så skönt att de har hittat formen så här innan slutspelet.

Nu ska jag njuta vidare av Rockbjörnen.

PYSS


WoWCamme

Eagle eye

Kan det bli bättre än att jag varit på skolan hela dagen fastän vi bara hade studiebesök och sedan fick gå hem? Jag fick klart ett jobbigt arbete som inte ska vara färdigt förrän på måndag! Känns helt awesome för att komma från mig! Efter skolan så blev det mys på fiket med mamma och syster innan det blev hemgång.

Just nu sitter jag och dricker cola, dunkar takida och spelar WoW. Kan det bli en bättre tisdagkväll? Måste också berätta att jag njutit av One tree hill och Gossip girl. Världens bästa serier.

Nu ska jag fortsätta svettnördandet innan det blir sängen.

PYSS

Egoistiska as

Jag hatar egoistiska människor.
Jag finns, jag lever och andas.
Det är inte bara dig det handlar om hela tiden.

Fyfan

Swing swing

Hej fittsöndag!

Hade detta varit den gamla goda tiden så hade vi suttit hemma hos mamma ett helt gäng med folk, vi hade kikat film, pratat skit och då och då så hade vi gått ut på altanen och rökt. Dock så trivs jag med min nuvarande vardag som har spenderats med min fis framför tvn och så har det blivit en del bokläsande "14år till salu". En bra och hemsk bok som handlar om en tjej i Sverige som börjar sälja sig själv på internet. Den är riktigt hemsk och verklighetsbaserad vilket gör det hela ännu värre.

Igår så var det mening att jag skulle jäsa med mina flickor men då pappa ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt till Pontus så kände jag att jag lika gärna kunde ställa upp. Pontus kom hit vid fyra och det var inte direkt kämpigt att passa honom. Han klarar sig så fint bara han får spela lite tv-spel.

Imorn är det skola som gäller. Får se till att hålla igång nu eftersom vi snart ska ut på praktik och så kommer jag ju missa lite nästa vecka då vi drar på kryssning.

Nu ska jag kolla på amerikaner som skämmer ut sig i Japan.

PYSS

Kolla min sötunge!

A modern myth

Godmorning!

Igår så var jag i skolan. Var dock nära att jag aldrig gick dit. Pk drog och tjatade i mig på morgonen och till slut fick han faktiskt upp mig. Hade komunikation hela dagen och jag var inställd på att det skulle vara svintråkigt men det var istället sjukligt intressant. Vi pratade om vilken position man har i familjen, om man är äldst, mellan barn, yngst eller ensambarn och hur man blir som person pga. detta. Det som var helt otroligt var hur alla saker stämde in. Det blev en intressant skldag helt enkelt. Efter skolan for jag hem och väntade på Pk sedan blev det foodtime. Pommes och korv, finmiddag ftw!
Efter maten så blev det lite wow-spelande innan vi hoppade ner i sängen. Låg och kikade lite anime och sedan så skulle vi sova tidigt men vi låg och pratade massor. Jag tycker om pratkvällar, man ligger i mörkret och pratar om allt från det mest oseriösa till saker som man tänkt på länge och velat få ut. Mysigt enligt mig. Sedan somnade jag medans jag höll om min sötnöt.

Nu har jag nyss vaknat och ska iväg till tvättstugan. Det får inte gå för långt mellan gångerna man tvättar. Hatar när man har samlat på sig hur mycket som helst. Funderar på m jag ska orka tvätta sängkläderna men vi har så jobbigt torkskåp så man måste vänta tusentals timmar innan det blir torrt. Ja i vilket fall så är det fredag och eftersom jag ärligt talathar 0kronor på kontot så händer det inte ett skit. Imorn ska jag dock kika på film med lite tjejer ch tagga inför kryssningen vi drar på den 28e.

Nu bjuder jag på en lista som jag fann på Linisens och Katjas blogg. Bra tidsfördriv:

Vad heter ni?: Camilla och Pk
Hur träffades ni?: Först var det väl lunar och msn. Sedan ville han bo hos någon i sundsvall under gatu festen och jag satt vid datorn svinfull och sa att "du kan bo hos mig". Sedan kom han och vi blev lite småkär.
Hur länge har ni varit tillsammans?: 1,5 år
Är ni förlovade?: Inte än
Har ni barn?: Nej men det kommer när tiden är rätt
Vem sa "Jag älskar dig" först?: Det var han. Jag tror aldrig jag blivilt så glad innan det!
Vem är äldst?: Pk eftersom han är 22.
Vem är längst?: Haha, är jag längre än någon?
Vem sjunger bäst?: Svår fråga. Måste säga jag, men vi låter som kråkor båda två.
Håller ni i handen på stan?: Oftast
Var nån av er oskuld när ni träffades?: Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop?: Vi hade ju pratat på msn och så men vi kände inte direkt varandra.
Vad har ni gemensamt?: Den sjuka humorn och vårat sjuka beteende.
Blev du kär i första ögonkastet?: När han kom och bodde hos mig så föll jag ganska hårt
Har ni någon speciell låt?: Misery buissnes lyssnade vi på massor.
Har ni stora framtidsplaner?: Inte direkt värsta stora men båsa ser en framtid tillsammans
Har ni gråtit i varandras armar?: Ja det har vi verkligen gjort
Har ni varit utomlands tillammans?: Nej, om inte kryssningarna till Åland räknas, haha
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?: Ja, pussis
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?: Han bodde i Sollefteå så det var ju typ 15 mil och massa bussresor.
Blir du lätt svartsjuk?: I början men sedan skärpte jag mig men nu är jag brutal igen  men han får skylla sig själv att det är så
Brukar ni bråka?: Det är inte ofta som vi direkt bråkar men vi brukar ha en del diskussioner
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?: Jag älskar området precis ovanför snoppen. Mums på det.
Vad använder ni för preventivmedel?: Jag äter p-piller
Hur skulle ditt liv se ut utan den du älskar?: Skulle nog supa mycket mer för just nu älskar jag att umgås med min prins!
Bästa presenten han gett dig: Älskade den stora presentlådan med dolce gabbana parfymen the one och så var det ett party stick med och en body lotion.

PYSS

Prostitute

Hejsan bloggen!

Har varit lite dålig på att uppdatera så jag tar och slänger in ett inlägg. Var på skolan i måndags och som vanligt så blev man less direkt när man var där. Jag och min skoltrötthet.. trodde det skulle bli lättare nu när det är komvux men nej. Blev lite glad eftersom jag träffade Erica där och så har jag lite fler sexskadade människor i klassen så när man kan snacka om sex så rinner tiden iväg och sedan är det hemgång! Tänker inte ens skriva om hockeyn som jag såg igår. Timrå gjorde mig besviken både i första och andra perioden. Att förlora mot Modo är alltid extra hårt.

Idag har jag haft en hempluggardag. Inte direkt pluggat men jag har spelat WoW med min sötnöt! Han var så trött imorse så han försov sig. Han stannade hemma med mig dårå. Det har varit rätt mysigt. Är ju faktiskt vår 18månaders dag idag. Tiden går sjukligt fort and I'm still in löööve! Vi har svullat i kinamat och nu sitter jag här och mår illa av mättnad. Endå får jag i mig godis, hur kommer det sig att allt gott alltid går ner?

Imorn ska jag egentligen till skolan men jag är för fattig för att fylla på busskortet så jag har inte råd att åka dit och jag har inte råd att handla lunch så jag blir nog hemma. Det ligger under min stolthet att behöva låta Pk betala. Fytusan. Ska jag ha saker ska jag kunna betala dom själv.

PYSS

JAG
ÄLSKAR

SÖTBAJS

För att fira

Godkväll folket!

Tänkte ta och smyga in ett inlägg om min dag innan jag beger mig till sängen. Det började med att jag åkte hem till Ljustadalen. Rensade ut en massa ur garderoben och sedan var det hockeydags! Drack lite bira och njöt av att se mitt underbara lag ta hem ännu en vinst, älska Timrå!

Efter hockeyn åkte jag in till stan för att möta min snopp och så åt vi på kebab city och sedan bar det iväg till bion. Vi firade vår 18 månaders dag som egentligen är på tisdag men då är vi båda för upptagna. Vi såg i vilket fall på Yesman som faktiskt var riktigt sevärd. Massor med skratt och snacks så nu är min mage i uppror. Tur att vi har toapapper hemma!

Imorn ska jag skriva en bokrecension men jag ska också ner på stan för att äta buffe på Saigon med Erica. Vi har suktat efter kinamat båda två och satt även och pratade om det när vi fikade på stan. Det ska bli riktigt smarrigt.

Nu ska jag kika klart på scream 2, inte lika läskig som den var när man var mindre men jag kan lova att jag hoppar till en del.

Godnatt!

När du har tomt på rullen

Godmorgon!

Måste ta och berätta om kvällen igår. Kikade självklart på hockeyn som Timrå skulle ha vunnit om det inte vore för att videodomaren var så äckligt feg. Fyfan. Var nog mest förbannad efter det så det tänker jag inte ens skriva om för då blir jag bara arg igen. Efter matchen diskade jag och sedan gick jag in på toa för att dra en kissning. När jag kissat färdigt så märker jag att papperet är slut. Ropar på Patrik att jag behöver toapapper. Då säger han "Men det finns inget för det är slut" Jag känner att jag håller på avlider, ilskan från matchen och sedan det här? Det var ju han som kom men en ny rulle igår! Kunde han inte ha sagt att det var slut så kunde jag ha handlat mer? Det är så typiskt killar. Jaja. Jag får kliva upp utan att torka mig. Han går och lägger sig för han skulle upp tidigt idag. Jag sätter mig vid dattan och sedan känner jag det som jag absolut inte vill känna.. Satan jag var bajsnödig!

Drog på mig en jacka och klockan var ju bara 23 men det blåste fittgtkallt ute. Väl inne på statoil så tar jag ett pack med toapapper men tänker att det ser fult ut om jag bara köper det. Det känns som att då kommer alla veta att jag ska hem och bajsa. Tar tag i en veckorevyn men när jag står ikön så inser jag att fan, nu ser det ut som att jag ska hem och bajsa och läsa tidningen. Tar tag i ett juicepaket för att känna mig bättre och när jag ska betala så flinar killen i kassan men han säger att jag får ta en till juice gratis. Han bjöd på den. Undra om han kunde se hur otroligt skitnödig jag var?
Behöver jag nämna hur skönt det var att komma hem och pressa?

Nog pratat om bajs. Nu ska jag kika tv och käka frukost.

PUSS

Curly camme

Hejsan!

Har spenderat två timmar av min dag på ett café med min Erica, gudars vad jag har saknat den slynan. Att man kan ha så himla mycket gemensamt som vi två har? Puss på henne!

Har fått en ny telefon idag. Känns lite fint eftersom den jag hade var redo för avlivning. Meningen är nu att jag ska sätta mig och plugga. är grymt otaggad men jag tänkte att det bästa måste vara om jag får klart det så jag kan jäsa sedan i helgen. på måndag är det ju dags för skolan igen liksom.

Igår så satt jag och kikade på grammisgalan. Kan inte fatta hur takida inte kunde vara nominerade i en enda kategori. Dock så bjöd dom på ett underbart uppträdande och jag kan inte få nog. Längtar till våren då deras nya album ska komma. det börjar ju bli dags nu.

PYSS

För er som missade världens bästa band.
Och världens snyggaste Robert

En saknad slyna!

Håller på att göra mig klar för en fika på stan med Erica. Min lilla slyna som jag inte träffat på en evighet! 
TAGGAR!

Som en fitta i stormen

Hejsan bloggen!

Tänkte vara snäll och bjuda er på ett riktigt inlägg eftersom det var ett tag sedan jag bjöd på mig själv. Igår så vaknade jag som vanligt för sent. Kände mig stressad och ringde syrran för att kika om hon ville med på hockey. Hon var taggad så då ringde jag Katja och hon var också supertaggad. Blev till att ta en fika med mamma och syster och sedan bege sig till det gamla kära Ljustadalen. Besökte Titanic och köpte en tonfisksallad. Katja kom till mamma och vi begav oss ut till Timrå. Igår var det ju faktiskt länsderby, slaget om västernorrland som man så fint kallar det. Det var kamp och det var fest och det var drag och det var kärlek från hela mitt hjärta! Vi vann med 4-1 mor det hatade modo. Behöver jag utrycka mig kärlek till Timrå Ik mer? Efter matchen blev det hem och lira lite WoW. Yes, jag är ganska dålig men jag ska bli bäst!

Idag så har jag faktiskt varit duktig och pluggat. Har hunnit igenom halva hemtentamen som ska göras innan måndag. Känns riktigt härligt. Det är sju kapitel så det är skönt att ha lite avklarat. Har myst framför tvn med min mysis och ätit potatisbullar vilket var sjukligt gött, en underskattad maträtt enligt mig.

Har nyss haft en diskussion med Pk om hur annorluda folk kan se ut om man jämför med bilder på nätet. Oftast så är väl folk så jävligt mycket fulare då man på bilder kan framhäva sin bästa sida.. Jag som tycker att jag tar ganska fina bilder på mig sjäv men tydligen så säger Pk att jag inte alls är lika mina bilder.. Han tycker att jag är mycket fulare på dom. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller vadfan?

Nu ska jag ta och slappa framför tvn för sedan ska jag och Pk spela lite WoW tillsammans. Det ska tydligen gå 300% snabbare att levla då! Yay!

Tur att jag är snyggare irl

PUSS

Dåligt av mig

Hejsan.

Förlåt för att jag är så kass på att uppdatera men de två senaste dagarna har jag spenderat med att spela WoW. Nej jag skojar inte och det är faktiskt ganska roligt.

Nu är jag dödligt trött och ni har endå inte missat något. Jag behöver forfarande plugga men jag är så kass. Tycker mer om att njuta av livet. Det ska jag göra nu så ni får nöja er med det här inlägget idag. Lovar att det kommer en bättre update imorn.

PUSS

Happy New year

Hejsan bloggfolket!

Idag så borde det vara så att jag ligger ner och är äckligt bakis men så är inte fallet. För första gången på 5 år så har jag haft en nykter nyårsafton och det känns faktiskt rikitgt bra.

Gårdagen började med att jag klev upp och städade lägenheten. Sedan blev det en dusch och så tog jag på mig finkläder och lockade håret och gjorde mig fin. Lagade mat, fläskfilé champinjoner och hasselbackspotatis med beasås. Smaskigt värre var det. Till efterätt blev det glass och maränger. Jag och finisen kollade film och sedan vid halv tolv så vandrade vi ner till hamnen där det var det brutalaste fyrverkeriet jag någonsin sett. Det var riktigt mysigt att stå med min älskade Patrik och fira det nya året. Efter hamnen så vandrade vi hem och gick och lade oss.

Idag så sov jag riktigt länge. Vaknade och tog en varm dusch. Sedan kom mamma och vi for till Ica Maxi och handlade. Sedan har vi ätit lite kinamat och druckit kaffe och snackat skit. Min mamma är snäll trots att hon är lite knäpp. Meningen var egentligen att jag skulle plugga idag men det hann jag liksom inte med och just nu orkar jag inte. Har ju faktiskt 12 dagar på mig innan skolan börjar så jag behöver ju inte stressa ihjäl mig.

Imorn ska jag jobba hela kvällen så jag få väl låtsas att det här är en jäsfredag.
Nu ska jag renska lite grillad kyckling som jag köpt och så ska jag koka ris.


PYSS