Party hard

Hellu folks!

En liten uppdatering om helgen är jag väl skyldig er? I fredags så blev Ljustadalen där jag och Katja stekte i solen i flera timmar. Därav blev jag röd inför kvällens festande men vad kan man göra åt saken? Vandrade på stan med Nettis och sedan blev det massa alkohol inköp. Kom hem och fixade iordning mig och sedan vandrade jag ner till Nettis. Supandet drog igång vid åtta och det var massa med kul! Vi sjöng för Emme för det var ju faktiskt hennes kväll. Det kom massor med folk och alla blev på sniskan. Vandrade ner till krogen vid halv ett kanske, blev Olles resten av kvällen. Blev utskickad därifrån lite efter tre och så passade jag på att prata med lite trevligt folk utanför. Ringde taxi och var väl hemma vid fyra på morgon har jag för mig? Somnade hårt och brutalt!

Vaknade av att det plingade på dörren på lördagen klockan 7. Det var mamma. Usch och fy hur jag mådde. Dagen fylldes med kräks. En puss vill jag ge till Ina som konfirmerades iaf. Emme och pappo kom hit och vi köpte biteline och sedan låg jag och Emme och mådde dåligt och kikade One Tree Hill i ca 8h.

Idag är det stekande sol och jag har precis städat en massa här. Pk ska ju komma hem från Solle idag men han kommer sex och jag börjar jobba sex så bajs på det. Ska ta och fara hem till Ljustadalen. Man kan inte sitta inne en sån här dag tycker jag.

You know you love me
XoXo Camme Swe

You had me at hello

Hellu folks!

Sitter här med min mensmage och slappar. Eller slappar. Har faktiskt tvättat en massa och igår så städade jag balkongen och satte ut nya möbler. Blev mycket mysigare där nu!

Igår låg jag i sängen och funderade på det här med killar. Jag har kommit på nu att de är mycket mer egoistiska än oss. Det är därför allting flyter på mycket smidigare i deras liv. De koncentrerar sig mer på sig själva medans vi tjejer tänker mycket på alla runtomkring. Jag vet att jag är så i varje fall. Jag älskar att gotta mig i andras med och motgångar och jag vet att många av mina kompisar är likadana. Jag menar jag tror inte att killar kan sitta och prata om hur fult det är med en tjej som har på sig en lång jeanskjol och ser ut som att hon lever i början av 90-talet. Tror inte att det samtalsämnet skulle intressera dem över huvudtaget medans jag och mina kompisar kan disskutera en sån sak flera gånger. Kanske borde vi också bara tänka på oss själva. Känns som att allt skulle bli lättare då men det känns även som att allt skulle bli så himla ointressant. Jag menar jag älskar att snacka bajs med mina tjejor och att jag sedan försöker göra samma sak med Pk och han bara blir less det får jag ta. Det är väl det man har sina tjejor till.

Nu ska jag göra mig klar för att dra på stan med Pappo. Vi ska handla en present till Emme som fyller 20 imorn. Japp 20års fest blir det som gäller sedan så måste jag upp 7 på lördag morgon för jag ska åka på syrrans konfirmation uppe mot Östersund. Lär vara dödligt bakis? Jao. Sedan blir det jobbfest på lördagen på Norra. Partyhelg. Ingen vanlighet när det gäller mig numera..

You know you love me
XoXo Camme Swe

Ily<3

Bjuder på en video med takidas lilla spelning på media markt innan jag kilar.
ENjoy!


Worktime

Hejsan

Igår blev det inte mycket jobbat kan jag säga. Fick sån fruktansvärd huvudvärk på skolan så det blev hemma och ligga i soffan. Gjorde alltså exakt ingenting efter hemkomsten.

Idag har jag varit ute i Birsta och nu sitter jag och taggar för work. Dags att ösa in med lite pengar i kassan. Need på det faktiskt.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Helgen is now over

Hellu folks!

Helgen har varit helt undebar! Har fått se mitt älskade band spela. Började med att syrran pickade upp mig med sin moped halv två inne i stan. Vi gled moppe  till Birsta och jag var så rädd hela vägen. Satt och sa till henne hur hon skulle köra och höll i mig som en galning. Det känns verkligen i kroppen att den vet att jag varit med om en olycka. I vilket fall så kom vi fram till Birsta hela och fina. Vi var först på plats och jag stötte på lite gamla takidavänner eller vad man ska säga. Klockan fyra steg de upp på scenen och spelade fyra låtar. Jag njöt som fan och Robert var snyggast som vanligt. Han har tauerat hela armarna och det gjorde honom extra säxy!

Efter spelningen så for jag hem till Pappa med Carro. Smidig som hon är så vrupar hon när vi kommer upp på gården hemma. Jag menar hallå?!! Vi har klarat hela vägen men hon vurpar där? Aja, det gick bra iaf och tur är väl det annars hade jag nog aldrig suttit på en moped igen. Vi käkade hemma och det var riktigt gott, jag tänkte att jag skulle hålla mig där ett tag så att Pk och Jonas fick ha lite boykväll. Snacka skit och så..om de nu gör sånt? Jag vet inte..

Klockan nio skjutsade Carro hem mig hit och vi spelade Buz i en och en halv timme sedan så for hon och jag duschade och kikade lite One Tree Hill.

Har fått låna de fyra första säsongerna av Jonas. Hur bra som helst. Känns så kul för man minns inte rikitgt allt som händer och så är det så roligt när man vet hur deras liv ser ut i de senaste avsnitten.

Nej nu ska jag fortsätta med OTH. Hoppas ni är imponerade av mitt långa inlägg!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Takke

Igår så kom Jonas. Vi har jäst som fan och åt en tacoplate från Bite line. Det var så mycket mat så att typ hälften blev över.

Idag så ska vi fara till MediaMarkt och jag ska få se Takida som spelar klockan 16.00 . Har inte sett dem sedan augusti så räkna med att jag kommer njuta.

Nu är det dags att göra sig klar. Man måste vara snygg om man ska njuta av Robban!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Fika är nice!

Hejsan!

Redovisningen idag på skolan gick verkligen hur bra som helst måste jag få säga. Tur jag var i en sån toppengrupp!

Linis hämtade upp mig från skolan halv två och då glassade vi in till stan. Mötte upp Carro, Nette och Emme och så blev det en sallad på Coffe House. Godaste salladerna i den här stan! Vi satt på uteserveringen och pratade som väntat en massa skit. Sedan började det åska så då gick vi in i gallerian och kikade på lite kläder och det var nästan så det rann dreggel från mina mungipor när jag såg alla fina kläder. Synd att kontot ekar tomt!

Till slut var det bara jag och Linisen kvar så då tog vi oss en kaffe på Charm och pratade som vanligt om våra pojkar och hur äckliga fittslynor det finns  i den här världen. Det är så bra med henne för hon förstår precis vad jag menar när jag berättar mina historier.

Nu ska jag ta en dusch eftersom jag känner mig lite smått slibbig. Idag blir det tacos och förhoppningsvis en bra film och massa mys.

Btw, jag drack en Chai Latte på Coffe House, nu är jag med i bloggdrottnings gänget! Eller?!

You know you love me
XoXo Camme Swe

EHy

Helly!

Håller på dunkar The balkan girls så högtalarna nästan exploderar! Sån skön låt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!

Dagen har spenderats på skolan. Nu är vi förberedda för vår halvtimmes långa redovisning imorn och vi ska vara awesome!

Ikväll blir det till att jobba men det gör inte så mycket, har inget bättre för mig så kan ju passa på att få pengar att rulla in. Ska bli så skönt att bli färdig med redovisningen imorn för sedan blir det långhelg! Japp, ingen mer skola eller work på hela veckan. Imorn så blir det även  fika på stan. Linisen ska picka upp mig på skolan som plåster på såren för att hon glömde mig i söndags. Det är bra plåster tycker jag eftersom jag annars får glida i den icke så roliga bussen. Blir till att möta upp Nette och Carro sedan så lär vi snacka massvis med skit som bara vi tjejer kan.

PYSS

I'm a diva!

Hellu folks!

Gårdagen spenderades med en promenad till stan och sedan hem igen. Blev en vanlig jässöndag med spelande och tv-tittande.

Idag så har jag varit på skolan och lyckades även kliva på fel buss när jag skulle hem. Det är kul man är så inne i sitt eget att man inte ens kollar vad man kliver på. Fick plinga och springa för att hinna med den rätta bussen. Nu sitter jag här och har precis diskat, ska väl kocka lite kycklingfilé snart så jag hinner äta innan work ikväll.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Not again...

Känns lite värdelöst att bli bortglömd.. igen!

Vart tog du vägen Linisen?

Long time no see

Idag blir det en fika på stan med Linisen.
Finally!

Babysitter

Jobbade som en gud igår och ikväll ska jag sitta barnvakt och kika Eurovision. I like it!

Blev tillfrågade om jag ville jobba kvällen imorn men jag var tvungen att säga nej. Lite egentid behöver man faktiskt ha på helgen.

Nu ska jag göra mig klar för dagen.

You know you love me
XoXo Camme Swe

On the run

Going to work på en fredagkväll. Aldrig roligt men vad gör man inte för pengar?

Yesterday

Gårdagen gick lättare än väntat. Brukar vara så. Var väldigt roligt att hälsa på min gamla skola. Jag tror nog dom har saknat mig massor. Fick en bamsekram av mats, han är en av de bästa lärarna i världen!

Jobbet var faktiskt ganska roligt. Bara roliga folk så man hade ju massor att prata om och då går tiden lite extra fort. Var väl bara sista timmen som segade sig fram men så brukar det vara. Processledaren kom och frågade om jag kunde hoppa in och jobba ikväll 18-23. Jag kände liksom att "nooo, jag vill bara slappa" men jag sa ja endå. Jag kommer väl endå inte ha något speciellt för mig och min gay lär ju bara sitta vid dattan så då kan ju jag passa på att tjäna lite pengar.

Nu ska jag snart till skolan för att försöka få någon ordning på grupparbetet. Ju mer vi gör idag desto mindre har vi kvar till veckan!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Ångest

Hallå där!

Sitter idag och har massa ångest inför morgondagen. Förstör alltså hela den här dagen med att tänka framåt. Känner mig helt slut i hjärnan och kroppen, som att jag är en människa av det äldre slaget.

Morgondagen består av tvättstuga klockan sju på morgonen. En tripp till ett studiebesök i Ljustadalen klockan 12 till 13 och efter det måste jag bege mig till postterminalen och arbeta från 15-22. Med tanken på pengarna så är det ett helt underbart arbetspass men det hade varit härligare om jag inte hade vetat att dagen kommer att kännas lång och trög.

Funderar på om jag ska hoppa i säng nu trots att klockan inte en är tio. Kanske morgondagen inte känns lika tröttsam då?

Idag har iaf jag och Patrik varit tillsammans i ett år och tio månader. Tiden går otroligt fort måste jag säga. Dock har vi ju sagt föralltid så vi har massor av tid kvar att avnjuta.

You know you love me
XoXo Camme Swe


Love

Pk är hemma!

Killing loneliness

Tju!

Idag har jag börjat min dag med skola. Arbetet om Ljustadalen flyter på frammåt och massor med studiebesök är nu inbokade.

Efter skolan for jag till Ljustadalen för att Petra fyller 42 idag, Grattis till henne! Har ätit massor med tårta och pannkaka och min mage är inte van sånt eftersom vi försöker att vara lote smånyttiga. Den låter och vrider sig på insidan kan jag lova!

Annars kan jag ju berätta att jag är galet ensam. Pk är i Solle och här sitter jag. Funderar på att döda ensamheten genom att lira lite wow och kanske ta en riktigt varm dusch. Hoppas på att han slår en pling sedan men han är ju inte direkt en sån telefonmänniska.. han har varit men det är han inte längre. Han är väl mer sms nörd och mitt kort skriker ut att det är tomt så jag kan inte vara så aktiv på den fronten.

Nej. Killing loneliness med WoW!

You know you love me
XoXo Camme Swe

STood up

Hellu!

Igår så blev det inte så mycket till fika. Jag hade blivit lite brotglömd av Linisen så det blev bara till att vandra hem från stan efter att ha väntat där. Inte direkt så superroligt men alla gör misstag och jagär själv väldigt glömsk av mig så det får man ta.

Pappo och Emelie kom hit och vi kikade en massa filmer, Pk drog iväg och lirade tv-spel med en massa jobbkompisar så vi hade lägenheten för oss själva. Blev lite snask och massa skitsnack. Det var riktigt nice!

Idag så har jag städat en massa och gjort färdigt ett skolarbete. Känner mig väldigt duktig måste jag få säga. Har lärt Pk att göra köttfärssås så idag har han faktiskt stått för maten och otroligt nog så åt vi middag vid köksbordet. Det är inte ofta det händer kan jag lova.

Imorn så får min nigga till Solle för han ska till läkaren och jag ska fara hem till Ljustadalen eftersom Petra fyller år.

Har inte mycket annat att dela med mig av just nu.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Fikasugen!

Morning!

Har precis gjort mig färdig för dagen. Ska ner och möta Linisen på stan för att ta en fika och snacka lite skit. Länge sedan vi gjorde det nu så det lär finnas massa smaskigt att disskutera. 

Vill passa på att säga Gratz till Henke Orrell som fyller 40 år idag!

Update laters!

Snor

Sovit sämst. Papperstussar i näsan eftersom snoret bara forsar. Drömt hemska mardrömmar. Varit i skolan. Handlat.

Dags att bli bra till imorn då jag ska fika med Linis och sedan kika filmer med Pappo, Malin och Emme.

Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på ouppfostrade barn. Förstår inte hur föräldrar kan vara så veka. Jag och Pk tränade precis på våra hårda röster. Vi var bra.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Bombom

Hellu!

Dagen har börjat medm skola och förmiddagen spenderades i skogen. Min hjärna besitter nu massor med kunskaper om hur man överlever i skogen. Inget som jag har planerat att behöva göra någonsin. Jag gillar inte skogen! Kryp, kyla och så blir man ofta blöt. Nej jag stannar hellre inne.. hääär i min fotölj och luktar på datorns undarbara aromer.

Imorn ska vi påbörja ett grupparbete om Ljustadalen. Mitt Ljustadalen. Ska framställa det på bästa möjliga sätt och visa mina kamrater hur fint stället är trots det dåliga ryktet.

Nu tillbaka till WoW världen.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Ready for school

Nu blir det skola


You know you love me
XoXo Camme Swe


Dancing

Det kan inte bara vara jag som älskar att dansa loss när jag är ensam hemma? Beyoncé dunkar i högtalarna och jag står och skakar loss. Det är typ när man inser vad man håller på med som man börjar känna sig dum och måste sluta. Sedan brukar det dra igång igen av sig själv. Med rätt musik kan man inte vara stilla!

Idag så orkade jag inte skolan. Har nog aldrig varit så trött som jag var imorse. Blir ofta så när man jobbat. Det är ganska slitigt. Det gör stor skillnad om man jobbat kvällen före eller inte. Ikväll ska jag dock jobba igen men som tur är så är det ingen skola imorn.

Nu ska jag dansa vidare och laga lite mat. Är lite hungrig nu när jag känner efter!

Pyss!

Work

Har jobbat och är helt slut.
Natti!

Back to tha hood!

Hellu!

Nyvaken och nyfrullad. Igår så kom mina ljustakompisar och våldsgästade och fick med mig till Ljustadalen. Jag som hade planerat en WoWkväll dårå. Jag är faktiskt glad att jag följde med för det var riktigt trevligt. De hade köpt en engångsgrill och satt och grillade på golvet på Pappos balkong. Kändes lite småfattigt men det funkade ju. Blev massa jäs och skitsnack innan jag for hem igen.

Kikade på nya Fast and the Furious igår. Den var nice! Jag gillar bilfilmer. WROOOM!

Nu ska jag göra mig klar för att åka hem till Ljustadalen och hälsa på hemma. Känns dumt om man bara skulle sitta inne i såhär fint väder alltså.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Sexborgsmässoafton

Morn!

Ingen bakfylla på min stackars skalle idag som det lär vara på de flesta. Gårdagen började med att jag for till Birsta där jag stötte på Lina och Tina som hade varit hjältar och stoppat en rullande bil på parkeringen. Stod där och småsurrade lite ett tag. Sedan så blev det fika på Charm med Katja, Natta och mamma. Mumsigt värre sådär ute i solen.

Katja shopppade en del och jag och Natta gick runt och var shoppingassistenter. Sedan begav det sig till bolaget för Katja och massa skulle ha alkohol inför kvällen. Efter det så begav vi oss till Ljusta där vi spelade brännboll. Brännboll är sjukligt roligt! Kan lova att man märkte att kondisen ligger på noll!

Efter brännboll så skjutsade mamma in mig till jobbet och där spenderades större delen av kvällen. Lite post= lite att göra. Blev mycket skitsnack med Danne och så fick jag ju njuta av lite brasdoft då de tände brasan en bit från terminalen. Klockan 22 skjutsade mamma hem mig igen och då blev det sexborgsmässoafton som Pk så fint hade lovat mig istället för en valborgsmässoafton. Lätt mer värt.  Nu är jag mest bara hungrig som ett monster och ska äta lite hårbrödmackor med leverpastej. SåÅå gott!





You know you love me
XoXo Camme Swe