Happy Birthday

Vill tillägna detta inlägg åt min kusin Lina Tallberger. Hon fyller 19 år idag och hon är en av stjärnorna i mitt liv. Vi kanske inte är lika nära varandra nu som vi var förr men jag skulle aldrig tveka på att hon alltid kommer finnas där för mig precis som jag alltid kommrer finnas där för henne.

Grattis Linis!

Lost

Lite pics på vad som handlades igår.






Känner mig fattig still..

Shopping

Alltid lika roligt att shoppa när man slipper betala själv!

Dagen började på skolan, sedan blev det shopping med mamma och syster. Närmare bestämt sex timmars vandrande både i stan och Birsta. Härligt för mig men inte lika härligt för mina plattfötter som fortfarande värker. Klockan sex så bjöd mamma mig och Pk på KebabCity. Lite fusk mot vår nyttiga mat men efter att ha vandrat sex timmar så tror jag inte det gjorde så mycket.

Nu är det WoW som gäller för mamma har betalat mitt gamecard. Puss på henne!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Lagg

Min hjärna laggar.

Har nyss kommit hem från en arbetspass på posten. Har cyklat som en gud och är nu helt slut i huvudet av alla postnummer så mina ögon dragit över. Nu blir det till att tagga för morgondagen då det är skola och redovisning som gäller.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Äckel

Jag tycker inte om att bli äcklad av människor men ibland blir man det.

Läste den här bloggen http://sanningenmastefram.wordpress.com/
Måste säga att jag mår dåligt hur man kan sitta och skriva hur man hatar bögar och sitta och trycka ner folkgrupper och tro att man har Gud på sin sida. Jag tror inte på Gud själv men om jag skulle föreställa mig min Gud så skulle det vara en Gud som accepterar alla och jag tror inte han skulle ge någon enstaka person rätten att dömma andra. Tur att jag inte tror på Gud för nu kan jag utan dåligt samvete spy ut mitt äckel över dessa bloggare.

Fy fan

Grillat är godast

Godkväll folks!

Igår så fick jag ett tervligt samtal av min kompis Makke. Var evigheter sedan jag träffade honom och han ville att jag skulle komma till Eriksson och Johanna bara för att ses. Deras lägenhet var inte långt härifrån så jag vandrade ner dit en sväng. En otroligt fin lägenhet och det var även en massa andra gamla ljustafolks där. Hade det riktigt trevligt faktiskt. Så roligt att träffa människor som man inte träffat på länge.

Idag så har jag varit hem till mitt Ljustadalen. Jag och Pk for dit och blev bjuden på grillad smaskig mat och jordgubbar. Riktigt mumsigt måste jag säga. Sedan så blev det massa studs på mattan med Pontus. Härligt väder så allting var supertrevligt. Allt blir liksom bättre när solen steker.

Nu har vi precis kommit hem igen. Fick skjuts av mamma. Nu sitter jag och kikar på Robinson eftersom jag är helt såld på det programmet.

Imorn så ska jag träffa Malin på stan och glassa i solen. "Me like!" som en indian brukade säga.


You know you love me
XoXo Camme Swe

Älska mens

Just nu vill jag mest bara avlida.

Igår kväll så trodde jag att jag höll på att bli magsjuk. Hade kramper och Pk fick komma med spyhinken till sängen. Vaknade inatt och blödde som ett djur. Fy tusan säger jag bara. Hade mensen för typ två veckor sedan men håller på att byta P-piller nu så jag skulle ha ett till uppehåll men meningen var att jag inte skulle få mens. Nu blöder jag som en halvslaktad gris och har så ont att jag funderar på att trycka in en köttkniv och skära sönder äggstockarna. Pk har iaf köpt mensgodis till mig. I'm worth it. Jag vill spela WoW men är för fattig.

Blir till att lägga sig i soffan med mensgodiset och filten. Kanske gråta en skvätt och ha WoW abstinens.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Softa

Idag har jag börjat dagen med skola. Blev en massa lekande ute i skogen hela eftermiddagen. Skönt eftersom solen stekte riktigt ordentligt. Efter det blev det lite inhandlande av mat och så har jag och Pk storstädat. Nu är det renare än någonsin! Känns wünderbra!

Imorn så är jag ledig från skolan eftersom grupparbetet redan är färdigt, awesome! Vet inte vad jag ska spendera dagen på. Vet att det är löning och att hela lönen kommer sättas över på Pk's konto. Då förstår ni kanske hur lite jobb jag hade förra månaden. It's a hard life. Tur han älskar mig endå.

Hörde skönaste uttrycket idag som passade mig "Jag är för kort för min vikt"

Btw så vet jag att det är lite brist på bilder men mobilen är inte färdig på lagningen än.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Blajj

Fail fail fail!

Ibland är allt fail. Har i varje fall promenerat i två timmar idag. Tur att man kan göra sig själv glad iaf.

Good girl

  • Gjort färdigt veckans grupparbete
  • Tankat dagens One tree hill
  • Tankat dagens Gossip girl
Det kan inte bli bättre. Ska jäsa ner mig med takida hoodien och filten i soffan och njuta.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Fairytale

Halloj!

Nu har man klarat av den första skoldagen efter lovet. Lite tungt att jag sov så fruktansvärt dåligt inatt. Drömde sjuka saker och vaknade en gång i timmen. Sånt gör att man känner sig totalt sliten.

Kan ju berätta att den här helgen har bestått av massa öldrickande och spelande. Tack till Jonas som bjöd på mestadelen av alkohol. Det har varit riktigt roligt måste jag säga.

Jag hade planerat att spendera den här eftermiddagen på WoW-spelande men min tid hade runnit ut och jag är mer pank än någonsin. Ligger faktiskt minus på kontot och är skyldig Pk lite pengar så det blir inget av. Den här månaden kommer nog bli den fattigaste månaden någonsin och min stolthet hindrar mig verkligen från att låna pengar. I will make it on my own.

Får kika på hjälp istället. Det brukar få en på bra humör.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Shliten

Just nu är jag för sliten för att skriva massa. Brutala baksmälla. Tänkte bara informera om att jag lever och att jag kommer leverera ett mer innehållande blogginlägg imorn.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Bye sundsvall

Nu ska vi snart bege oss ner till stan och ta bussen till Solle.

Kommer bli en helg fylld med jäs, tv-spel och chillöl.

Jag är ju endå så tråkig så det är ju lika bra jag spenderar helgen med några som bara vill jäsa istället för att bara festa hela tiden.

I'll be back on sunday.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Going to solle

Hej!

Idag har jag städat, tvättat och varit hem och hälsat på.

Det är ganska händelselöst just nu. Har spenderat lite av min tid på att plugga men det kändes ganska meningslöst. Imorgon så far jag och bby till Solle. Ska bli lite skönt att åka iväg. Vi ska bo hos Jonas som btw fyller 23 idag. Gratz till han! Vi får se om det kanske blir party utan dess like eller bara jäs. Allt hänger på grabbarna. Nu ska jag ta och duscha och packa väskan. Lika bra jag gör det nu så jag slipper stressa och ha klädpanik imorn.

You know you love me
XoXo Camme Swe

The uninvited

Eftersom jag tycker om att tortera min redan darriga fantasi med skräckfilmer så är jag just nu lite smått rädd. Jag hittade en ny som faktiskt verkade ligga på en riktigt skrämmande nivå. The uninvited heter den.  Övertalade Pk att kika med mig eftersom jag vet hur rädd jag blir av sånt här. Värst blir det nog dock inatt om jag ska upp och kissa. Kommer få tända alla lampor och ta med pojken som sällskap.

Filmen var bra. Den bjöd på ryckningar och till och med ett skrik. Tänker inte avslöja för mycket men jag kan säga att den var värd att se. Me like.

Bjuder på trailern

GO with the flow

Morn!

Idag var man uppe tidigt. Kändes konstigt eftersom det är lov men så är det. Jag har varit på ungdomsmottagningen för att se igen så att allt där nere blivit bra. Det hade det. Nu kan vi släppa mitt underliv och leva vidare.

Igår så var jag med mamma och fikade, sedan så tog vi en promenad vid sidsjön och kikade på massa ankor. Zelda älskade ankorna och ville leka en massa men ankorna var inte så sugna på det. Annars så lämnade jag in min mobil på lagning igår så just nu går jag runt med en supergammal nokia. Känner mig smått efterbliven med den faktiskt.

Idag så kommer lillasyster på permis. Mamma ska ringa mig sedan så jag får följa med och möta henne när hon kommer med bussen. Sedan så blir det väl mest till att ta det lugnt. Känner att jag antagligen kommer att vara död ikväll efter en sån här tidig morgon. Imorn så måste jag även kliva upp och tvätta. Sedan tänkte jag nog fara hem och hälsa på en sväng för på fredag drar vi till Solle.

Nu ska jag äta ägg!
Zelda är söt!

Bye

Love is great!

Idag har jag och min underbara finis varit tillsammans i 21 månader. Alltså 1år och 9månader och mer ska det bli. Dagen kommer spenderas med WoW och massa kärlek!




Sunshine

Vad kan man mer begära än sin bästa kompis, solsken och kaffe?



Påsk

Glad påsk på er alla

Just nu så sitter jag och är sjuklgt mätt. Har nyss ätit pizza och har nästan lite ångest. Strunt samma. Så duktiga som vi har varit de senaste veckorna.. det var gott med pizza. Pratade med Katja på telefon nästan nyss. Hon sa att hon var så less på påskmat och då kom jag på att jag har ju faktiskt inte ätit någon påskmat alls i år. Blir kanske så när vi bara är två. Känns ju inte direkt som om att jag vill ställa mig och laga värsta påskmiddagen till oss. Sedan så blev Patrik väldigt nöjd med svullmat. Annars kan jag berätta att det är kallt ute idag. Faktiskt bara en grad! Det är helt sjukt. Igår lös solen och det var riktigt hett sedan slog det om totalt.

Var nyss inne på Desirée Nilssons blogg ( http://desireenilsson.blogg.se/ ). Hon hade ett inlägg om hur dåliga alla invandrare var. Kan inte låta bli att störa mig på den människan. Hon är så otroligt efterbliven. Hon kan aldrig tänka sig för och verkar älska att slänga ur sig skit mot andra. Ja jag slänger ut skit mot henne men vafan det skiter jag i. Den lilla söndersolade idominungen borde inte ens få ha en blogg. Hon borde lära sig att stava och inse att hon  har för liten erfarenhet av livet för att kunna öppna käften. Fy tusan.

Nej, nu ska jag ta och spela lite WoW innan det är Robinson på tv. Kanske man borde ta och skicka Desirée till en öde ö. Utan kameror. Då skulle man slippa fanskapet. Säg nu inte att jag bara kan sluta läsa hennes blogg. Det funkar inte så. Jag får alltid dagens garv därifrån. Hon är så patetisk att jag inte kan sluta. Det är väl även så hon får alla sina läsare.

You know you love me!
XoXo Camme swe

Hearts and minds

Tjo flöjt!

Fan det är fredag redan och jag sitter med ett olidligt sötsug. Varför fick jag för mig att vi ska vara nyttiga? Blaha, det är bara att ställa sig framför spegeln och dallra med magen så kanske suget försvinner... eller? Jag har fan gått från att ha ätit godis varje dag och druckit cola varje dag till att inte äta snask alls. Imorn så händer det dock grejer. Man kan ju faktiskt inte bara vara stenhård mot sig själv utan ibland så måste man unna sig. Pk vill ha pizza och cola imorn. Game on, imorn blir det pizza, cola och så ska jag få ett påskägg. Det är ju faktiskt påsk. Vet sitter inte och snaskar karra? Inte jag ikväll.. men imorn!


You know you love me
XoXo Camme swe

FakeCamme

Löshåret är på plats.

Cleaning

Hejsan!

Har varit lite för upptagen för att skriva en massa. Jag vill ge ett stort tack till Linisen som hjälpte mig så jag hann få färdigt mitt fördjupningsarbete i tid! Igår var jag på skolan och redovisade mitt arbete. Skönt att vara färdig. Nu under lovet har vi fått som uppgift att rätta någon annans arbete. Får se ur det slutar.

Igår kväll så jobbade jag igen. Fytusan vad tugnt det är att cykla kan jag säga. Man märker att man har tappat all kondis som man byggt upp under sommaren. Gruset gör inte saken bättre. Sedan så stannade jag på macken och pumpade mitt framdäck. Det hjälpte iaf lite. Sedan så har jag ju sån otur att så fort jag kliver ut med cykeln så börjar det regna. Mums på det.

Igår så kom mitt löshår hem till pappa och Petra så jag funderar på att ta en sväng dit idag. jag har ju förtusan påsklov nu förstår ni. Jag har spenderat min första lovdag åt att städa heeeela lägenheten. Det riktigt glänser överallt. Nej nu ska jag laga lite ägg. Har sån fruktansvärd mensvärk så jag måste svulla något.

Puss

Ett försök till att vara aktiv

Nu har jag ingen bra usräkt längre. Marken är helt bar. Jag ska ner och bära upp cykeln. Det är dags att börja ta den till jobbet. Det blir ju iaf 2,5 km dit och 2,5km hem. En halv mil ikväll är ju faktiskt helt okej. Sedan består ju hemvägen nästan bara av uppförsbackar. Jobbigt om det blir ett tungt pass, men det lär märkad. Får ju bränna en del fläsk iaf.

Fördjupning

Hejsan!

Min lördag var riktigt rolig. Vi åt massa god mat hemma hos Pappo. Det blev även så att Angelica kom och det var helt awesome eftersom jag inte hade träffat henne på evigheter. Hon är ju gravid och har fått världens sötaste bebismage. Nästan hela kvällen ägnades åt sexsnack. Vi är ganska otroliga på att prata om sex. Tror verkligen att den där myten att killar ska vara de sexgalna inte riktigt stämmer. Eller så är det jag som hamnat med kompisar som är sextokiga. Tur är väl det eftersom vi alltid har så mycket roligt att prata om. När klockan började bli mycket så tog vi bussen in till stan och väl där så blev det o'learys. Drack cider, dansade och hade roligt. Sedan blev det en taxi hem där jag försökte lura Pk att jag inte var så full. Jag var ganska wasted. Men det händer ju inte ofta att jag drar ut så vad gör det?

Igår så var jag självklart bakis. Jag klarar mig aldrig undan den där plågan. Dock blev det bättre mot eftermiddagen och då for jag och Pk hem till my family och käkade middag. Sedan bar det iväg till jobbet. Jobbade som en gud som vanligt och sedan hem till sängen!

Just nu sitter jag och har lite ångest över min fördjupningsuppgift. Den är nästan nästan färdig. Det enda jag behöver är en liten flicka som ska fotografera tre saker hon tycker om. Tror Lina skulle försöka hjälpa mig med detta. Hoppas det blir färdigt idag så jag kan redovisa imorn.

Snart ska jag iväg och inhandla lite mat och senare ikväll blir det posten igen. Kanske har tur och får syn på mitt paket. Då kan jag ju ta med det på direkten. Jag vann clip on löshår på tradera för bara 250 kronor. Puss på det.

Bye

Parteeeeeeeey

Hello and godmorgon!

Idag är det lördag och det betyder att ikväll kommer det bli fylla. Det kommer börja med att jag, Emelie och Malin drar hem till Pappo och förbereder mat och så. Sedan kommer Pappo då hon slutar jobbet klockan 18. Då blir det käk och alkohol och troligtvis massor med skitsnack! Det gillar vi.

Nu ska jag spela lite WoW innan jag ska hoppa in i duschen. Jag känner mig så otroligt stressad när jag ska ut. Måste även förbi syrran och låna kläder. Hon har mest kläder av alla i Sundsvall. Är som att shoppa när man får kika i hennes garderober.

PYSS

Hollywood whore

Godmorgon!

Igår och idag har jag varit fri från skola. Känns helt underbart kan jag meddela. Igår så for jag hem till Ljusta och hälsade på. Hjälpte Pontus med hans tv-spel och fixade med en skoluppgift, drack lite kaffe och snackade skit med Petra. Sedan fick jag med mig en massa bra grejer hem också. Mat och sånt, jag slapp handla, vilket är bra eftersom jag inte ligger åt det rika hållet just nu. Pappa skjutsade hem mig och jag lagade lite kycklingsallad. Pk älskar min kycklingsallad, inte för att sallad är speciellt direkt men oj så gott det kan vara! Efter maten så stressade jag iväg ut och Linda plockade upp mig. Våra vägar bar till possterminalen.

Det var ett slitsamt jobbpass igår. Man har verkligen börjat märka av att det saknas folk. De har så lite folk som möjligt på varje arbetspass och detta gör att vi får slita som djur för att klara stopptiderna. Igår så blev vi till och med lite sena. Skickade iväg alla vagnar vid 22.10 och det ska helst vara färdigt innan 22. Trots utmattning så tog vi ett stopp på Max innan vi for hem. Blev massa prat och lite chili cheese tops. Onyttigt jag vet, men ibland får man unna sig!

Det var ett tag sedan jag vaknade men jag och Pk har legat i sängen och lekt med hans I-phone. Tur jag inte har en sån mojäng för jag skulle totalförstöra den. Haha, man kan dock göra det mesta med den så den är lite småkul. Jag blev tvungen att leka lite med min telefon också.. bara för att den inte skulle känna sig ledsen!

Sexiga va?

Nu ska jag lira lite wow innan jag har tvättid klockan elva. Ska även försöka dra till Friskis och Svettis senare idag med syrran. Valkarna ska gungas!

PYSS