Lovelylove

God morgon!

Tänk att det redan är måndag. Herregud och jag som har en massa skoluppgifter att göra som jag inte orkat ta tag i än. Tur att man slipper skolan fram till den 12e. Sedan har jag bara 10 månader kvar av min utbildning. Skönt som tusan.

Igår så sov jag som vanligt länge och sedan diskade jag lite innan jag kom på att vi borde äta bite line. Pk tyckte om min idé så igår blev det fetmat och sedan bar det iväg till jobbet. Var lite segt att vara tillbaka efter att ha varit ledig hela julen men vi hade roligt som tusan. Jobbade till sex imorse och jag var helt död när jag kom hem. Var ett tag sedan jag var vaken hela natten. Jag är liksom världens sömntuta så jag brukar inte lägga mig alltför sent.

Meningen
med igår var också att jag skulle hälsa på Christoffer, min bror, med mamma carro och ina men jag orkade inte. Känns så fult att åka dit ibland. Allt är så falskt på något sätt så igår ville jag slippa. Mamma skickade dock en bild på honom. Han är så otroligt stor. Kan ni fatta att han är tio år? Jag har ju inte sett han på ett år heller så det är väl inte så konstigt att jag blir chockad.

Nu ska jag ta och kliva upp  och klä på mig. Börjar jobba klockan sex så det är skönt om man hinner piggna till. Btw, jag har sjukligt ont nere i svanken. Skulle kunna dö. Måste tvinga Pk att massera eller liknande.

PUSS

When I grow up

Godkväll bloggfolket!

Kan lova att jag var sliten imorse. Jag hatar verkligen att jag blir så fruktansvärt äckligt bakis varje gång jag varit ute. Ja jag som inte ens var taggad på att festa. Det blev så att jag köpte en halvliter Hb av Malin, jag som egentligen inte ska dricka sprit. Vart sedan förfest i Emelies nya lägenhet inne i stan med en massa tjejer. Riktigt mysigt vill jag lova. Vi vandrade sedan in till stadshuset där det var sjukt mycket folk. Det var riktigt roligt fast på slutet så tappade jag bort alla så då vandrade jag hemåt.

Jag sov i soffan inatt eftersom Pk skulle upp och jobba så ville jag inte störa honom mitt i natten. När han klev upp imorse var jag fortfarande full vilket inte är en bra start på dagen. Fick gå och lägga mig i sängen för att sova av mig ruset. Åkte sedan in till stan och mötte Katja. Vi handlade massor med mat och gotta och sedan var jag lite lyxig av mig så jag betalade en taxi från stan och hit. Vi käkade minipizza och kikade på hockeyn. Timrå vann och vi ligger nu på en slutspelsplats. Underbart! Vi har ätit kycklingfilé och kroketter och massor med mumsig sallad och kikat på körslaget. En helskön jäsfredag måste jag få säga.

Nu är jag galet mätt och har nyss följt med Katja en bit på väg mot stan. Hon skulle nämligen hem till sin penis så nu ska jag passa på att slita min egna penis från hans datta så jag kan få kramas. Det tycker jag om.

PUSS


För att jag känner mig typ såhär sliten idag.


Juldag

Godmorgon på er!

Hoppas att ni alla hade en fin jul! Jag kan berätta att det här var min bästa jul på länge. Morgonen började med att pappa kom och hämtade mig för att det sedan bar iväg hem till familjen. Vi åt dopp i grytan vilket är tradition men jag tycker inte riktigt om det så jag höll mig till julskinka jag. Efter det så öppnade vi lite julklappar och sedan for vi till farmor och farfar där pappas systers familj redan var. Vi fikade massor och drack glögg medans vi slog igång tvn för att kika Kalle Anka. Efter Kalle Anka så kom jultomten och delade ut klappar. Efter att alla paket var öppnade så blev det  slappning ett tag. Jag kan berätta att jag fått:
Nya sängkläder
Handdukar
Doftljus
En snygg tröja
En linneklänning
Pengar
Presentkort på Birsta City
Ljusstake

Jag tror det var allt. Jag är nöjd eftersom jag inte ens hade önskat mig något speciellt. Av mamma så ska jag få handla på kryssningen vi far på den 27e Januari. Av Pk har jag inte fått  min julklapp än men han säger att den borde komma på måndag så jag antar att han beställt efter något. Spännande!

Av
mig fick Pk wow-gubben som ni säkert sett i det förra inlägget och så fick han 15stycken 3pack kinderägg och en snygg tischa.

Den här dagen ska jag egentligen vara svintaggad på att dra ut och festa men här ligger jag i sängen med datan i knäet och har världens mensvärk. Har ingen alkohol heller eftersom jag alltid glömmer bort att systemet har stängt på juldagen. Vi har en flarra Whieskey i kylen men jag klarar inte av att dricka snusk. Jag vill ha öl eftersom det alltid ger mig bra fyllor då jag slipper bli sne eller kräkas. Får se vart den här dagen för mig. Har ju liksom redan köpt en biljett till stadshuset ikväll för 150kronor. Som det känns nu så stannar jag kvar här i sängen och njuter av livet.

Puss på er!

Merry Xmas!

Jag vill bara önska alla en riktigt God Jul!

Can you hear me?

Hejsan!

Idag är det måndag och endast två dagar kvar till julafton. Att tiden rinner förbi så fort är faktiskt riktigt skrämmande. Sedan jag började jobba i april så har mitt liv bara rusat förbi i rekordfart. Känns ju bra att jag har ett jobb dock så jag ska väl inte klaga. Fick även hem mitt nya kontrakt från jobbet. Det är förlängt enda fram till juni så jag känner mig supernöjd. Då slipper man oroa sig för att bli utan pengar och så kommer jag ju få mer i studiebidrag från och med nästa år. Det ska bli skönt.

Idag så vaknade jag sent. Klockan ett så ringde  mamma och väckte mig så då tänkte jag att det är lika bra att jag rör på fläsket. Min syster Carro är här nu eftersom mamma skulle iväg på julbord och Carro tyckte att det skulle vara tråkigt att bara sitta hemma. Skönt för mig att ha lite sällskap också. Pk jobbar till åtta ikväll så idag blir det till att käka lite pizza.

Imorgon så måste jag ut till Birsta. Blir säkert jävligt roligt att ge sig ut imorgon med resten av Sundsvall men det är ju så att det är löning imorn så då ska jag inhandla de sista julklapparna. Pk fick en del av sin julklapp igår. Kan berätta att det är en stor wow-gubbe som dom haft som reklam utanför Game. Han sa lite på skoj sådär att han ville ha den när vi var på stan. Var ner och fixade den igår och gud vad han skrattade när jag kom hem med den. Den var så stor så jag orkade liksom inte hålla på och slå in den och så. Sedan imornkväll efter att det ska vara färdigt med allt handlande så måste jag arbeta. Jobbar till 23.00 sedan lär det bli hem och sova direkt. Pappa ska komma och hämta mig på jualftonsmorgonen och sedan ska han hämta Pk klockan 18 från hans jobb. Ska bli mysigt att fira jul med min pojkvän i år.

Nu ska jag ta och sminka mig lite eftersom jag känner mig som en tattare.

Puss

Här är jag och en del av Pk's fina julklapp!

Penisk

Hej

Meningen var att Katja och Otto skulle komma idag så vi kunde käka gott och lira tv-spel. Pk är dock väldigt trött och han ska ju jobba imorn så.. och så tycker han att vi ska köpa en till dosa till ps3an så man kan spela andra spel än Gh. Dock så ska dom komma nästa helg och det ska bli svinroligt tycker vi.

Jag ska snart ner till stan för att fixa lite med Pk's julklapp och så är vi i full gång med en massa tvättning.
Finns inte mycket mer att säga om dagen så..

Bye

Decode

Hejsan

Idag är det Lördag och jag blev härligt väckt av min mysiga pojkvän. Finns inget skönare sätt att vakna på än att bli gosad. Har precis satt i hårfärg på min Pk och mig själv. Blev så less på det där röda. Det bleks liksom av sig själv hela tiden så man måste verkligen färga det hela tiden. Skulle nog funkat bättre om jag orkat använda bättre hårprodukter men sån är inte jag. Svart känns även lite mer som jag.

Idag så ska vi bege oss till mina föräldrar för att äta middag där. Först hade jag tänkt bjuda hit Katja och Otto på lite godmat och tv-spel men kanske kan vi ta det imorgon eftersom det endå är jullov? Hör av dig till mig när du läser det här slyna! Pappa var så snabb med att ringa mig imorse, jag tror han saknar mig. Och så är det ju alltid lika roligtatt träffa Pontus eftersom han blir så glad.

Nej nu ska jag ta och diska innan jag måste hoppa in i duschen.

Ha en härlig lödag folks!


Tröttelse

Tänkte bara berätta att jag är trött.
Pk's föräldrar kom och hälsade på idag så jag fick inte sova så länge som jag hade behövt.
Har aldrig haft en så stressande natt som den här på posten. Fy satan vad mycket post det var.

Nu blir det slappning.

The water runs with a hope of new life

Hejsan.

Är det bara jag som tycker att veckorna bara rusar förbi? Ibland blri jag lite rädd över hur otroligt fort tiden faktiskt går. Det var inte länge sedan man gick i högstadiet och slapp allt ansvar som man har idag. Det skulle vara skönt att vara yngre igen men samtidigt tycker jag om att ha mina egna friheter. Det är ingen som kan bestämma åt en längre men det är ju det som gör att man måste ta ansvar för saker och ting. Jag är glad att jag slipper gå ensam genom livet. Med Pk vid min sida är det inte så svårt att fatta beslut. Hade jag inte haft han så hade jag antagligen varit en annan människa idag. Jag tror jag hade fattat mindre kloka beslut och vandrat på en helt annan väg i livet.

Kan berätta att Pk blev morbror igen igår. En liten flickbebis som heter Tindra ploppade ut ur hans storasyster. Kan tänka mig att hon kommer blir en sötnöt eftersom deras andra barn Alexander är ett riktigt charmtroll!

Idag så har jag bara slappat. Mer än vanligt faktiskt. Man måste göra det när man vet att man ska jobba både kväll och natt. Blir till att infinna mig på postterminalen 18.00-22.30 och sedan 01.00-06.00.
Inte direkt jättataggad men jag fokuserar på pengarna och vet att jag kommer jobba med roliga brevsorterare ikväll.
Försöker komma på vad jag ska laga för middag. Inte så enkelt då jag inte orkat gå i den här halkan till affären. Om endå snön hade kunnat stanna kvar. Blask är inget för mig.

Nej nu ska jag tvinga min pojkvän att fatta ett beslut om maten.

PUSS

Tjorven

Hejsan.

Jag måste ta och erkänna att jag nyss klivit upp ur sängen. Egentligen skulle jag ja min sista skoldag idag innan lovet men den var uppe på Norra och jag menar.. ta sig upp till det berget känns inte direkt lockande. Pk straffade mig igår kväll genom att ha ett indrag på pussar och penis. Han tycker att jag är så lat men ska sanningen fram så är han lika lat.

Igår så var vi ute i Birsta och han köpte några julklappar och så åt vi självklart på donken. Vad annars liksom? Pk sa att om jag var en snäll flicka så skulle han köpa godis innan vi skulle åka hem. Tror ni jag var dåligt snäll då eller? Kan lova att jag suttit och mumsat godis hela kvällen igår.

Idag så kommer det nog inte hända mycket. Ska hämta ut en biljett till juldagen. Festen på stadshuset ska inte missas kan jag lova! Och så ska jag arbeta ikväll. Härligt värre, svenska folket, ni är inte dåliga på att skicka julkort. Jag är så less på dessa julkort så jag skulle kunna spy.

Nej nu ska jag mumsa i mig godis och mjölk, nyttigare frukost får man leta efter.

Bye

Handlake village

Hej hallå!

Har kommit hem från mys på stan med Malin, Ida och Katja. Självklart blev det en kycklingsallad på Coffe House. Finns inget ställe som har mumsigare sallad än dom. Har även kikat ut en julklapp till Pk, Katja och Malin vet vad det bli. Det kommer iaf bli en del av julklappen. Måste hitta något mer roligt men jag är nöjd över att överhuvudtaget hittat något till killen som inte vill ha något.

Just nu sitter jag och är besviken över mig själv. Missade att takidas nya musikvideo kommit. Just nu sitter jag och kollar på den om och om igen. Att man kan vara så snygg som Robert Petersson och att man kan ha så underbara texter som dom har är för mig otroligt.

Ska möta Pk på stan halv fem. Vi ska till Birsta och handla lite mer julkappar.

Puss

Bjuder på takidas mysvideo!


Male meets female

Godmorgon!

Idag blir det en fika med mina slynor, kommer troligtvis bli massor med skitsnack och skratt. Me like!

Lär uppdatera igen senare. Medans kan du ju njuta av lite music:

The Used - Hard to say

<3

Mums

Att sitta på Café och dricka kaffe är alltid extra mysigt!


What a catch

Godmorgon!

Sitter just nu och har lite ångest över mig själv. Saken är den att jag egentligen borde befinna mig på skolan just nu men när jag vaknade vid sju så kändes det som att mina inälvor var på väg ut ur magen. Det börjar kännas bättre nu när jag klivit upp men jag är endå lite rädd att jag är sjuk eller något. Igår när jag vaknade på morgonen hade jag ont som fan. Mådde illa och magen värkte. Var upp på toaletten och märkte att jag blödde lite. Tro nu inte att det var min mens. Jag är ganska duktig med mina p-piller och jag vet nog vad som är mens och inte. Dessutom var det endast det där blodet som kom på morgonen. Idag har jag haft ont och jag blir alltid lite rädd då man får tanken att något är felande. Genom att sova så slipper man tänka så himla mycket, dessutom är det ju skönt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen. Jag ska iväg och jobba senare ikväll men det är klockan 18.00 så fram till dess får jag väl kika på tv eller så.. Imorn ska jag träffa Malin på stan iaf. Jag kan ju tagga lite inför det eftersom jag tycker det ska bli väldigt roligt. Det var länge sedan jag träffade den slynan. Katja skulle kanske också med. Hon är en superslyna men jag älskar henne otroligt mycket.

Nej jag kanske ska försöka äta lite gröt eller något.. lugna magen.
Cancermagen.

Bye

Gratis är nice!

Idag är det en så kallad fittsöndag.
Vad gör det?

Jag hittade en sida där man kan beställa efter gratis färgade linser om man har bloggat i minst två månader.
Gratis saker gör mig alltid lycklig. Helst när det är bra grejer. Färgade linser är ju otroligt fränt att använda sig av. Blir sån skillnad när man byter ögonfärg.
Kolla in sidan du med: http://www.fargadelinser.se/ .

Nu ska jag ta mig en het dusch innan det är dags för I sanningens ögonblick klockan 21.

Imorn är det skola och arbete som gäller. Härligt värre!

PUSS

17 månader

Hej hallå godmorgon!

Idag är det lördag och jag är vaken inte alltför sent. Känns bra att jag blivit bättre på att inte sova bort dagarna.

Igår så var jag i skolan och hade redovisning. Alla grupper hade så långa redovisingar så när man for därifrån så var man helt död i huvudet kan jag lova. Mötte min prins på stan och så var vi och handlade mat. Han skulle få bestämma vad vi skulle käka för fredagsmiddag. Ni vet på fredagar så tycker jag om att ställa mig och laga mat som tar lite längre tid. Gärna kött eller något sånt. Hans önskemål var i vilket fall pannkaka. Rolig fredagsmiddag. Men eftersom han är så söt så kunde jag inte säga nej och det faktumet att jag inte tycker om pannkaka kunde ju inte hindra mig från att föda upp min pojke.
När vi ätit middag så begav sig Patrik till några arbetskamrater för att lira tv-spel. Mina slynor Pappo och Emelie kom och vi kikade på Idol och svullade en massa. Sedan ville dom se på Saw5 så jag offrade mig och såg den fast den för mig redan var sedd.

Nu har jag nyss klivit ur sängen. Har legat och myst som fasiken med min Patrik. Det är faktiskt vår 17månaders dag idag. Kanske inte något speciellt att fira men jag tycker endå att det är speciellt så den här dagen ska vi spendera med varandra och vi ska äta gott och ha en massa mys. 17månader har gått otroligt fort och vi har hunnit med en del motgångar på vägen men för det mesta har jag verkligen njutut av tiden. Jag blir så förvånad när jag tänker på att det här är mitt första riktiga förhållande och endå känns allt så enkelt. Kan ju vara för att både jag och min snorre är så lika varandra. Slappa som fan och helt otrolig humor. Sedan så vet jag att han älskar när jag springer runt naken här i lägenheten. Lika mycket som jag älskar att han brukar ställa sig och göra helikoptern lite då och då och sedan komma och daska penisen i mitt ansikte. Vi har så roligt tillsammans.

Nej nu ska jag övertala min neger att det är kinamat som gäller idag.

Trevlig helg allihopa!

I'm scared

Goddag folket!

Min morgon har spenderats på komvux. Vi har förberett vår redovisning som min grupp ska ha imorgon. Den ska vara 40minuter så vi har haft en del att göra och det har varit en del tjaffs i gruppen kan jag lova. Nu är jag äntligen färdig med min del så jag behöver dock inte oroa mig över någonting. Har hunnit med en fika med mamma idag. Så mysigt att sitta på cafét och slurpla lite kaffe och käka en brownie. Mums!

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu. Ska jobba ikväll så jag kommer väl få duscha ikväll..man blir svettig på mitt jobb ibland. Inget slappjobb där inte. Nejnej, man får slita som ett djur. Jag är så frusen av mig just nu så en riktigt varmdusch ska bli härligt. Behöver nog avreagera mig lite också..

Jag vet inte vad det är med mig men det känns helt plötsligt som att hela världen fallit in i värsta brösthysterin. Sure thing. bröst har väl alltid varit något som disskuteras men det känns som om att det går lite till överdrift. Förfan kvinnor brösten är inget som hela världen behöver se. Jag vet väl kanske inte direkt hur det känns att vara supernöjd över sina tits heller så egentligen kanske jag borde hålla inne med allt. Mina tits är iaf mina.. och Pk's sedan att jag kanske skyltat lite med dom för kompisar någon gång det spelar väl ingen roll men inte fan är mina bröön till för allmänhetens beskådning. Jag är så less på alla dessa tuttar.

Nu ska jag ta mina strutbröst och kliva in i duschen innan vårtorna lämnar kroppen.. Ja det är så kallt. Dom ska få en härlig massage och tyvärr bjuds det inte på någon bild. Dom bilderna tar Pk så fint hand om för han är den enda som behöver njuta av den synen.

PUSS OCH BRÖST

Not forgotten

Godkväll på er alla!

Sitter just nu alldeles nyduschad i soffan. Fick skjuts hem från jobbet idag vilket var härligt eftersom det är 10 minusgrader och jag frös som bara den när jag vandrade dit. Har ägnat lite tid till att plugga och nu tänkte jag laga lite ägg och korv som jag ska ha till matlåda imorgon. Imorgon är det skola som gäller och sedan jobb igen. Om man endå kunde få pengar för att bara vara. Jag skulle förtjäna det!

Måste berätta lite om min morgon. Jag vaknade av att Patriks klocka ringde. Jag hade hemmastudier idag men han skulle ju iväg till jobbet. Vi börjar kramas och mysa sådär som man gör på morgonen. Så frågar jag han "Erkänn att du inte är sugen på att jobba nu?". Och så är han så söt och svarar "Jag vill bara ligga kvar här i sängen med dig och mysa hela morgonen". Så var han sådär galet morgonsöt med blöta ögon och ruffsigt hår. Tror ni jag släppte iväg han till jobbet? Klart jag inte gjorde. Vi låg i sängen hur länge som helst och kramades. Jag älskar kramar! Kanske att jag ahr skrivit det ett antal ggr men jag är helt beroende av hans stora famn.

Nej nu måste jag börja med matlagande så jag kan hoppa i säng. Imorn blir det inte till att ligga kvar i sängen kan jag lova.

PYSS

After the rain

Hej!

Jag har nog varit tröttare än tröttast idag. Skola är ju egentligen inte min grej men vad gör man inte för att kunna få ett roligare jobb än det man har? Plugga har väl inte alltför många dött av.. än.
Efter skolan så blev det en fika med mamma och sedan så planerade jag lite inför en våldtäkt av min fina pojkvän.

Eftersom mina planer var så fina så bad jag mamma skjutsa hem mig efter fiket. Hon fick lite bullar och sedan for hon. Jag klev in i duschen och drog en kroppsrakning och tog på mig fiiiina underkläder och sminkade mig lite halvt slynigt. Beställde pizza som skulle komma en speciell tid och sedan så väntade jag. När min fina Patrik kom hem så blev de brutalt men nu ska vi inte gå in på för mycket detaljer. Kan berätta att det var awesome!
Pizza på sexet och kvällen kan liksom inte få en bättre start.

Nu ska jag ta och slappa ner mig i soffan. Imorn är det hemmapluggande och tvättstuga som gäller. Dags att tvätta alla sängkläder och handdukar.

Bjuder på en ny bild av min tatuering. Denna har lite bättre kvalitet än dom andra så enjoy!

PYSS

Fields of gold

Godmorgon!

Tänk att det redan är söndag. Tiden går så otroligt fort just nu. Jag får nästan lite ångest för att livet rinner förbi i det här tempot! Igår så kom Pontus och jag har spenderat min lördag som barnvakt. Vi käkade pizza och spelade massor med spel. När han hade somnat igår så passade jag och Pk på att smyga in i duschen och mysa lite. Jag har kommit fram till att jag älskar att duscha med honom. Det är så mysigt att bara stå där och bara vara.

Jag brukar tänka på en sak. Nu ska jag försöka dela med mig lite av mina tankar här.. Vart skulle jag ha varit i mitt liv just nu om jag inte hade träffat Patrik? När jag tänker tillbaka i tiden och går bakåt ett och ett halvt år så var jag ju väldigt nere just då. Det var så mycket som var jobbigt med min syster och så och det festades väldigt mycket. Sedan kom datanörden som tog tag i hela mitt hjärta och han fick mig att må så himla bra, han får mig fortfarande att må så himla bra. När jag fick reda på allt det jobbiga om familjen ,som jag inte kan skriva här, så  var han verkligen en stjärna. Trots att jag ibland inte orkade något alls utan bara ville ligga där i sängen så fanns han där. Och på nätterna så spelade det ingen roll hur tidigt han skulle upp och jobba dagen efter. om jag låg och inte kunde sova så fanns han där med mig. Jag vet faktiskt inte hur mycket jag hade orkat gå igenom om jag inte hade haft han? Han är verkligen det bästa i mitt liv och varje gång han kollar mig i ögonen och säger föralltid så vet jag att det inte finns någon annan i hela världen som kan ta han ifrån mig.


Pontus väckte mig imorse. Jag har planerat att vi ska dra ner till stan så jag kan kika lite efter ett nytt duschdraperi och lite julklappar. Tatueringen blev ju billigare än jag hade planerat så nu har jag råd att spendera lite. Ska ta en titt i kokboken nu och komma på vad det ska bli för middag. Känner att jag vill kocka som en gud idag.

Prupp!

I'll always have you

Godkväll folket!

Som jag tidigare skrev så har den här dagen  varit fullspäckad. Redovsningen imorse på skolan gick hur bra som helst och direkt när jag var färdig fick jag springa till bussen. Skyndade att ta ut pengar och drog vidare till Taurus.
Hade ju planerat att jag ville ha min tatuering i färg men han som tatuerar sa att man ska börja göra dom utan färg och ha den ett tag. Om jag sedan vill lägga på färg så är det ju bara att boka igen. Man kan ju liksom inte ta bort färg om man väl gjort det och det är tydligen lättare att ledsna på färg.
Jag är i vilket fall helt super nöjd! Jag tänkte vara snäll att bjuda er på en bild men nu har ju jag en kass mobilkamera så ni får ha lite förståelse. Bilderna blir ju väldigt oskarpa men ni får se motivet iaf. Vissa av er får ju förmånen att se den irl.

Efter taurus for jag hem och sov två timmar. Alltså jag var sjukligt trött. Somnade lite då och då medans han tatuerade och jag menar hur normalt är det att somna när någon sticker en nål i ens hud? Dock gör det väl inte direkt dödligt ont men endå. Efter två timmars sömn klev jag upp och har spenderat någon timme i Birsta med gullefjunet.

Nu har jag nyss kikat Idol och jag är så besviken över att Alice tog Robins plats. I början tyckte jag att han bara var snygg och inte kunde sjunga men hallå?! Killen har ju utvecklats hur mycket som helst. Besviken är jag över det och att jag har missat en hel natts sömn och hållit igång hela dagen gör ju inte saken bättre. Jag ska nog kila in och krypa ner i sängen.

Imorn kommer Pontus så jag ska vara barnvakt. Han vill käka pizza och han ska "ta med sig jättebra filmer så vi kan kolla film hela kvällen" Han är söt min lillebror. Tycker om att jäsa som sin syster. Tvättstuga har jag imorn också.. blä men det måste ske.

Ha en härlig fredag folkz!


F´låt för den kassa kvallen!

Marked

Taggar som fan!
Har jobbat hela kvällen och ska snart bege mig till skolan. Ska ha en redovisning och sedan klockan 10.00 ska jag infinna mig på Taurus. För er som missat så ska jag tatuera in en bild av en älva som min syster har målat. Den kommer bli på min överarm. Kommer bli så nice I hope!

Senare idag så ska jag möta min pojkvän och vi ska bege oss till Birsta för att möta hans syster och lite andra familjemedlemmar. Ska bli roligt. Lite synd att jag inte sovit bara. Men så går det när man arbetar.

Bilder på tatueringen kommer senare under dagen skulle jag tippa, om inte annat imorn.

PUSS

Caution

Hallå Hej Godmorgon!

Jag måste bara få berätta om min gårdag. Efter skolan som slutade vid tolv så kom mamma och
hämtade mig. Vi var iväg till stan och gick och kikade på massor med butiker. Vi tog en god varm macka på City Café och sedan för vi och handlade på Ica. Vi sjöng jullåtar med Lasse Stefanz i bilen och begav oss till en ny öppnad butik ute vid fyndlagret. Hittade en sjukt fin tavla! Ni vet en sån med en stad på?

När jag kom hit till lägenheten så städade jag som ett monster och gud vad fint det är med de nymålade väggarna. Jag blir glad över att bara gå runt och se hur fint det är här inne. Tavlan sitter så fint ovanför sängen och julstakarna är framplockade nu.

Min dag idag har precis börjat och jag är ledig. Eller.. ledig och ledig.. Jag är ledig från skolan men jag ska jobba både kväll och natt så egentligen är jag väl inte så ledig. Kommer nog bli lite tufft. Sedan efter nattpasset blir det att bege sig direkt till skolan och sedan klockan 10 så ska jag vara på Taurus för att göra min tatuering! Ska bli så nice!
Nej nu ska jag göra min klar för den här dagen. Mamma kom precis förbi med bushunden så får väl se om vi far iväg och tar en fika. Pk är ju faktiskt ledig idag han med så det är lite mys.

Have a good one!

My paper heart

Godmorgon!

Det är inte varje dag jag är uppe den här tiden! Idag är det skolan som gäller så det är väl därför jag är uppe och rör på fläsket. Är dödligt trött dock. Jag vet inte riktigt varför men varje gång som jag ska kliva upp tidigt så är det som att jag får värsta sömnstressen. Vaknar flera gånger på natten bara för att kolla på klockan. Det är inte dirket problem att somna om men man känner sig vekligen segare på morgonen när man vaknat flera gånger under nattens gång.

Igår vaknade jag av att det kome n målare som ska måla här i lägenheten. Det är hallen och vardagsrummet som ska fixas. Jag klev upp med bara täcket eftersom jag hade förväntat mig en gubbmålare men tror ni jag hade den turen? Där stod en svinsnygg ung kille och han liksom "Oj, om du vill så kan jag åka igen så du får klä på dig?" Haha, han kunde stanna kvar men det kändes lite pinsamt.. Vet inte hur många av er som sett mig osminkad och med morgonfrilla. Det är inte världens vackraste direkt. Sedan så trodde jag att dom skulle måla bara taken och lister men dom ska måla väggarna. Jag fick välja färger fast det fanns ju bara väldigt neutrala färger då det är en hyresrätt. Blev en väldigt ljusfärg i hallen. Inte riktigt vitt utan kanske lite mer gammelvitt. I sovrummet ville jag ha en lite mörkare färg eftersom det är så skönt att sova när det är mörkt så där inne blir det brunt. Målaren ska bli klar idag så jag kommer vara taggad som ett monster efter skolan.

När jag kommer hem idag så har jag verkligen planerat att städa och sätta upp den sista adventsljustaken och få det fint. Sedan blir det nog en väldigt lugn kväll. Har inget jobb eller så men jag ska väl kanske passa på att plugga lite inför fredagen eftersom jag ska redovisa då.. och så ska jag ju tatuera mig. Tror ni jag längtar lite eller?
Det där med pluggandet kommer nog glömmas innan dagen är slut. Det är typiskt mig. Jag tycker inte om skolan längre. Tror att jag hade för roligt i mellanstadiet och högstadiet för att något ska kunna toppa det.

Nu är det dags för mig att vandra ner till statoil för en tjej i min klass som heter Emelie kommer och hämtar mig idag. Lyxigt värre. Jag slipper åka tråkbuss i vlket fall.

Puss på er alla!

I'm safe

Jag hade förväntat mig lite mer naket i den här videon som jag hört så mycket om..
Lite synd också att jag redan lyssnat sönder Pink's album.
Men för er som är lite efter kan jag bjuda på den.

PINK-SOBER

Kramar är den bästa problemlösningen

Hejsan gott golk!
Kanske ska ta och berätta lite om helgen som varit eller vad säger ni?

Fredagen spenderades hemma och så kom Patriks snälla kompis Jonas hit till Sundsvall. Jag begav mig ner till stan och mötte honom och sedan spelade vi alla tre massor av spel. Det blev lbp och GH3. Ashärligt enligt mig. Vi tog även och svullade massa och kikade på Saw5 som var helt okej enligt mig.

Lördagen började med en fika på stan. Efter det begav jag mig med Katja hem till henne där vi färgade hår och dunkade musik. Vi gjorde oss klara för en partykväll och sedan började folken att komma. Jag blev dragen ganska fort vilken jag förstår eftersom jag knappt dricker längre. Fulla och glada så drog vi in till stan och Bk. Det blev massor med drag och en del drinkar inhandlades. Vi firade ju faktiskt min 19års dag och hela kvällen hade kunnat blivit sjukt lyckad om det inte vore för att jag helt plötsligt ser hur en massa ,hmm.. får man skriva såhär.. inget illa menat, men blattetjejer slår Katja. Wtf, då måste man ju lägga sig i och jag kan lova att jag fick en hård smäll på näsan. Har sjukt ont i den och jag har även ett litet blåöga men vadå hur moget är det att dom var sju stycken mot oss två? Och grejen var den att Katja inte hade gjort något. Det slutade med att dom åkte ut.. men nu är det ju så att ena tjejen hotade med att hon kommer ta mig sedan med sina kompisar. Sure. Dock måste jag erkänna att jag inte ville vandra hem ensam så Pk och Jonas kom snällt och mötte mig. Vi gick till Subway och handlade mackor sedan for vi med en taxi hit. Gudars vad jag pratade med taxichauffören. Massa svammel och han bara skrattade.

Idag har jag varit på skolan. Sedan blev det sjukhuset ett tag. Min familj är inte riktigt normal och jag bara märker att alla mår sämre och sämre. Galet jobbigt kan jag lova men alla har väl sina kriser. Det gäller att kämpa vidare. Nu ska jag äta och kramas med min pojkvän för det behöver jag. Sedan ska jag jobba och få iväg mina tankar på annat håll.

Hoppas det är bra med er alla!
PYSS