By brain is dead

Morn!

Att jobba hela natten= min hjärna är inte riktigt med längre.

Dags att få till lite mat eftersom magen just nu skriker. Blir nog något så roligt som fullkorns spagetti och köttbullar med broccoli. Känns inte som att jag orkar anstränga mig mer än så.

Klockan halv sex blir det till att cykla iväg till arbetet igen fast idag är det bara ett kvällspass som gäller. Tur det. Då får jag iaf sova med min sötnöt ikväll!

Han är så söt när man kommer hem efter nattpasset och ska lägga sig. Han är helt död men endå mysig. I like it! Fast jag älskar ju honom jämt så..

You know you love me
XoXo Camme Swe

My helg

Fredagen började med att Martin och Felix kom hit. Drickandet tog snabbt fart och alla blev snabbt väldigt fulla. Nette, Pappo, Malin, Emme, Bella och Emelie. Vi hade det riktihy trevligt kan jag säga. Killarna drog tidigt, de skulle till Daif men vi tjejer är lite mer awesome och vi skulle till BK för billig öl och stor uteservering. Vi tog en taxi in vid halv ett och sedan blev det lite drickande och massa prat. Vid två tiden så kom Nette och sa att Martin hade ringt för han gått vilse så vi fick gå och möta han. Pk och Felix fick komma sedan blev det subway och taxi hem. Vi skulle förfesta men jag vet imte riktigt vad som hände? Alla gick och lade sig.

Igår så var jag mer bakis än på länge. Fick börja dagen med lite spyor som vanligt. Sedan så mådde man ju inte bättre av värmen. Dundrande baksmälla och 32grader i skuggan! For hem till Pappa och badade i poolen. Det var riktigt härligt. Sedan så skjutsade mamma ut mig Pk och Martin till Hartungsviken där vi solade och badade lite. Det var inte ens så kallt i vattnet som jag hade väntat mig. Meningen var ju sedan att det skulle bli utgång men ingen av oss var taggad så vi sket i det och låg mest och var döda i våran stekande lägenhet.

Idag åkte grabbarna hem och inte mycket annat har hänt. Har nyss käkat kycklingsallad så jag är ruskigt mätt. Jag och Pk ska kika lite film och mysa. Jag ska jobba inatt och sedan jobbar jag som en riktig jude till veckan. Kommer bli hårt men det blir även pengar.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Lite kort

Tänkte ta och slänga in ett snabbt inlägg nu men det kommer komma ett längre senare idag. Just nu håller jag mest på att dö av värmen i lägenheten så jag behöver komma in i duschen som är taken redan.

Slänger in ett inlägg för jag tänklte svara på kommentaren jag fått som var så här:
Anonym om Summer: Måste bara fråga om "You know you love me" är ett skämt? Alltså du är väl inte seriös? :)

Varför skulle jag inte vara seriös? Man borde ju älska mig för att jag är så fuktansvärt bra, right? Nej men alltså det är väl lite så att man får ta det som man vill. Det känns som att det är en skön lite halvironisk mening så ni får avgöra själva.

Ett inlägg om helgens bravader är på g.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Summer

Stekande sol, fortfarande pengar kvar av gårdagens lön, alkoholen i kylen, kläder inhandlade, tid bokad his frisören om en timme.. Jag vet inte riktigt om det finns något att vara less på?

Idag så kommer Pk's tre kompisar Felix, Martin och Ljunge och så ska Pappo, Nette och Nettes två kompisar komma hit. Vet inte riktigt vart vi ska få plats allihopa men det ska bli riktigt roligt! Får se vart vägarna bär senare, tror inte att det blir Daif men man vet ju aldrig. Beror på hur det ser ut med folk osv.

Nu måste jag vandra ut till bussen. Först ska jag dra på mig mina gaga brills så jag ser glassig ut!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Sminkhora

Gratis är gott och jag är en hora.

Bäst för er att ni inte tävlar. Då får jag mindre chans att vinna :/

Give me some sömn

Tre timmars sömn. Tror ni jag känner mig som en zombie or what?

Träffade Amanda idag, det var riktigt trevligt, stekig sol och svettig rygg!

For hem och njöt av god mat och tårta och nu sitter man här.

Sömnen tar snart överhanden så jag funderar starkt på att hoppa in i duchen!

Jag är förvånad över att ni ens läser mina tråkiga uppdateringar, vad har ni för fel?!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Bio

Filmen var hur bra som helst. GIllar man den första så kommer man att älska den här! 2,30h lång och saker som händer hela tiden.

Annars kan jag säga att jag just nu är en väldigt trött tjej. Att vakna 5 är ganska tugnt. Att sedan ha en pojkvän som är förslappad ibland gör inte saker så jävla mycket bättre!

Nu ska jag gå och lägga mig för imorn blir det tidigt som fan igen. Har något att se fram emot iaf. Klockan 12 så ska jag möta Amanda på Coffe House för en kycklingsallad och massa bullshit, me like!

You know you love me
XoXo Camme SWE

Trött tjej!

Sov så fruktansvärt dåligt inatt. Ibland har jag nätter då jag vaknar princip varje timme och då har jag ett tvång att jag måste kolla på klockan och gå upp och kissa. Inte konstigt att jag har varit förstörd hela dagen.

Fick inte sova ut heller eftersom jag skulle till UM halv nio och få nya p-piller recept.

Har jobbat tills nu och sedan börjr jag sex imorn så jag måste upp klockan fem, om jag är taggad? Nej!

Kan dock informera om att jag börjat kika på serien Privileged. Såg ett avsnitt på tv så nu har jag tankat hem första säsongen. Då har man något att göra när man har booring!

Imorn blir det även bio. Transformers, eller Transformus som min lillebror säger.

Nu blir det duschen sedan sova annars kommer jag aldrig komma upp fem imorn.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Yahoo

Hellu!

Tänkte slänga in ett litet inlägg medans jag kikar på sista avsnittet på OTH säsong 5. Otur att säsong 6 precis tagit slut så efter detta så vet jag inte riktigt vad jag ska fortsätta med.

Midsommar afton då? Jonas, Pappo och Emme kom hit. Vi grillade och insöp en del alkohol. Vi drog vidare till en fest som inte riktigt var i min smak. För lite folk och för kass stäming men det funkade.

Igår var jag lika bakis som jag alltid är nu för tiden. Morgonen spenderades över toastolen där jag spydde ut festens bravader.

Idag har jag varit hem och hälsat på och njutit av solen. Sedan så ville Pappo att jag skulle med och bada och Nette ville att jag skulle med och bränna lite boll men jag är för slapp och vet att fittsöndagar ska spenderas framför tvn. Tur jag har en man att mysa med. Eller.. blir lite mys, de gångerna han lämnar datorn några minuter.

Btw, min mage har mått toppen medans jag varit på Öland. Nu när jag är back home så är den totalt kass igen. Vettefan. Ni kanske inte vill höra om mina toavanor men allt jag äter kommer ut känns det som. Tänkte bara om någon har något bra tips på hur jag ska få min mage att behålla maten för det är jobbigt att käka, springa på toa och sedan vara hungrig igen.

You know you love trots mina bajshistorier
XoXo Camme SWe

Last day before partey

Hellu

Pk råkade dunka sin armbåge mot min näsa igår när vi lekte i sängen. Det har resulterat i en Camme som bara kan andas med ena näshålet pg.a. det andra håler är fullt av torkat blod.

Mysig information? KAnske inte men jag behövde skriva någonting som gör att ni vill fortsätta läsa min fina blogg.

Ikväll är det sista jobbdagen före helg. Är lite sliten efter allt jobbande. Är lite ovan eller vad man ska säga. Blir i vilket fall 16-23 idag och helg OB. Nice!

YOu know you love me
XoXo Camme Swe

Världens bästaste mamma

Vill säga Grattis till min underbara mamma som fyller 45år idag.

PUSS


ehe

Har ätit kinabuffé= mätt tjej!

Ska cykla till jobbet om 45min= trött tjej.

You know you love me
XoXo Camme Swe

ehe

Har ätit kinabuffé= mätt tjej!

Ska cykla till jobbet om 45min= trött tjej.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Schleten

När klockan är 02.00 så somnar jag nästan stående.
När klockan är 04.00 så är jag så trött att jag blir pigg.
När klockan är 06.00 trampar jag hem från posten.
Trött camme på en cykel vid den tiden = svettig tjej.

Somnade som en gud och vaknade för två timmar sedan. Vill inte vända för mycket på dygnet.

Blir etra kär när jag lägger mig i sängen eftersom min pojke är så fin när han är nyvaken och vill pussas men han är så trött att han missar min mun.

Blir arg för att jag inte fattar questet som jag håller på med i WoW. Blir tvungen att lägga ner snart!

Blir lite lycklig igen för att vi idag ska svulla med bite line. I'm worth it!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Back to work hoe!

Godkväll folks!

Igår så var Katja här och vi åt massa god mat och hon fick en liten studenpresent eftersom hon varit så duktig och slitit sig igenom skolan. Jag drack lite bira och baccardii så jag blev lite smått på sniskan sedan så drog jag ner till Johanna och Eriksson eftersom Johanna fyllde år! Grattis till henne.  Det var en del ljustafolks där och så träffade jag min gamla klasskompis Jacqueline som jag inte sett på ett helt år. Det var riktigt trevligt.

Idag så fick jag lida av gårdagens alkoholintag. Även fast jag inte ens var så mycket på sniskan så får jag så brutalt ont i huvudet. Tål ingenting längre. Syrran sa att det kanske är lite payback för att jag söp så mycket när jag var yngre och det kanske är så läget är, vem vet?

Idag så for jag hem till mamma ett tag och kikade på hundbebisarna som är så söta! De är döpta till Takida, Elvis och Cash. Jag är totalt kär i dem allihopa.

Sedan for jag hem till pappa och glassade ett tag och sedan skjutsade pappa hem mig och försökte hjälpa mig att fixa min fina röda cykel men den är lite trasig i ventilen så jag får cykla med lite luft men det har inte stoppat mig förr.

Nu ska jag alldeles snart bege mig till jobbet. Har inte arbetat natt på flera månader eftersom jag gått i skolan men nu när jag har lov så måste jag håva in lite pengar. 00.00-06.00 är det som gäller. Är redan dödligt trött men jag försöker tänka på de ca 700kronorna som jag kommer håva in.

Nej nu ska jag kissa sedan bege mig iväg på min röda mustang.


Zelda med Elvis, Cash och Takida :)

You know you love me
XoXo Camme Swe

Home again

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma igen så nu slipper ni längta så förbaskat! Lite brun har jag också blivit trots att vi endast hade sol i två dagar. Men det är ju inte riktigt högsommar än så man ska väl inte klaga för mycket.

Tänkte bjuda er på lite bilder från vår semester:

Här är då en av de stugor vi levt i. Det är i denna som vi sovit och kollat på tv.


Vi besökte slottsruinen. Jag har gjort det ett antal ggr innan men Pk hade ju aldrig varit där och det är faktiskt otroligt häftigt att vandra omkring där.

Vi var ganska snygga medans vi kikade.

Pk tyckte att mördarsniglar var det äckligaste han sett typ!
besökte vi djurparken där vi åkte karusell och kikade på alla djuren. Vissa djur var så fruktansvärt fula!

Och
vissa ville jag ta hem!


Vi lekte runt lite bland alla olika figurer.

Vi käkade på lite olika ställen och bara hade det mysigt tillsammans!



Jag har den bästa pojkvännen i världen och idag har vi varit tillsammans i 23 månader! Vi har bjudit hit Katja på lite godmat och skitsnack så jag hoppas att hon vill komma. Nu ska jag bege mig ner till tvättstugan eftersom vi bara har med oss smutskläder hem.
You know you love me
XoXo Camme Swe



Going to Öland

Godkväll!

Tänkte bara informera er om att imorgon klockan 06.00 beger vi oss till Öland med farmor och farfar. Hoppas på fint väder åt mig är ni snälla?

Just nu proppar jag min Zen full med musik och laddar ner massa anime i lappisen. Kan vara härligt att ha musik till den 10h långa bilfärden och lappisen kan vara nice om ni inte hoppas tillräckligt på bra väder åt mig.

Ska bli supermysigt med semester tillsammans med min finis.

Till min underbara kusin Katja som tar studenten när jag är borta vill jag bara säga att jag älskar dig och jag hoppas och tror att du kommer få det superbra! Jag köper med mig en studentpresent till dig bara för att du är min favoritslyna!


You know you love me
XoXo Camme Swe

Vårruset och ledighet

Hejsan folks!

Igår så var det vårruset som gällde. Det är otroligt roligt. Låter kanske lite konstigt att man vill betala för att gå 5km  men det är allt runtomkring som gör det. Allt folk och hela stämningen. Vi till och med sprang ganska mycket vilket vi inte hade planerat men det var härligt. Efteråt så fick vi en picknickkorg och det var vi verkligen värda. Peter Siepen(?) underhållde alla på scenen och ja han må se lite rolig ut men han är otroligt härlig!

Idag så var det sista skoldagen. Vi var en sväng på skolan och sedan så for vi hem till ena läraren där vi fikade massor och lekte lekar! Superkul, fyra av fem toast!

Nu har jag precis kommit hem och ska nog ta mig en dusch och lägga mig för att kika One Tree Hill. Pk är hos läkaren i Solle och jag tänkte passa på att njuta av att bara vara ledig.

Snart bär det iväg för oss till Öland så imorn far jag nog hem för att hämta några resväskor så jag kan börja packa.

Börjar bli need på en ny bloggdesign så jag ska nog ta och hitta någon som vill knåpa ihop en så ni slipper den här som hängt med i en evighet. Någon frivillig?

Massa äta efter vandringen


Peter som underhåller och delar ut priser på scenen



You know you love me
XoXo Camme Swe

Bad bad girl

Dålig på att uppdatera nu.

Pk's datta har dött så han använder sin bärbara som jag annars brukar leva vid. Dock har han beställt sig en ny och den kommer väl i veckan så snart är jag back on track.

Annars kan jag berättat att söndagen och gårdagen spenderades på jobbet. Ikväll så blir det vårruset med ett härligt postengäng. Ska bli härligt. Solen steker och efteråt så blir det picknick.

Nu ska jag tillbaka till One Tree Hill. Tredje säsongen är jag på nu. Working my way.

You know you love me
XoXo Camme Swe