CelleN

Helly!

Kan ju berätta att vi körde gokart i lördags och det är något av det roligaste jag gjort! Fy satan vad roligt det var. Kommer att göras om kan jag lova!

Efter gokarten blev det en sväng till pizzerian och sedan så begav vi oss hit. Det var jag och 9stycken från mitt jobb och vi hade det verkligen superroligt! Vi blev nog för fulla för vårat eget bästa allihopa och då bar det iväg ner till stan. Vet inte hur men vi delades upp ett tag och självklart ska man just då stöta ihop med polisen.. Tydligen hade jag fått flera chanser att stå rakt utan att hålla i mig i något nedrans räcke men jag klarade inte det så bra. Sedan sa de att jag fick en chans att gå hem men jag var ju aspepp på krogen så jag sa att jag skulle dit. De plockade självklart med mig i bilen och så fick jag spendera natten i fyllecellen. Inte så trevligt kan jag lova. Jag slängdes ut kvart över sex på morgonen och ställde mig utanför och kräktes innan det blev en walk of shame hemåt.. Detta var bara ännu ett bevis på att jag inte ska dricka alkohol.. jag klarar inte av det. Jag har liksom ingen spärr och fattar inte när jag borde sluta. Nu blir det ingen alkohol förrän den 25e november då vi ska dra en kryssning!


Over and Out!

ÄÄNTLIGEN!

Äntligen får jag en ledig kväll den här veckan! Inget jobb för min del så nu ska vi iväg och storhandla massa mat. Det verkligen ekar i kylen och idag fick man ju lön!

Tycker det känns bra nu att jag hunnit med så mycket den här veckan, känns så sjukligt bra att jag har ägt en slyna också! Damn!

Imorn blir det partey med folk från jobbet, vi ska köra gokart, käka pirre och sedan insupa alkohol här hemma. Lär bli nice!

Nu ska jag iväg och hämta ut lite hår.. yes I did it again, har köpt nytt hår så vi får väl se om jag blir nöjd den här gången eller om det slutar med att jag klipper sönder skiten och klipper mitt hår istället.




Over and out!

Hahaha

"Konstigt nog visste jag att du skulle skriva om mig i din blogg, din bredkäftade padda! Väx upp för helvete! Och jag försvår nu varför du blir så provocerad av mina bilder.. ;) Men hädanefter kan du väl vara så gullig och lämna mig utanför ditt liv & dina blogginlägg. Tack på förhand!"

Sånt här får mig att skratta. Tjejen lägger ut bilder som inte ens visar hennes ansikte, bilder där hon står framåtlutad i trosor och linne och hon försöker få mig att verka patetisk? Hon säger att det är så dåligt att tjejer ska betraktas som sexobjekt för att de ser ut på ett visst sätt och att bröst bara är bröst osv. Klart som fan att man betraktas som ett sexobjekt när man står i sina trosor och knäpper kort så man ser rakt ner i linnet. Vet inte hur det är med er men jag klär mig iaf sexigt just för att man vill se sexig ut och jag tycker att det är töntigt att vara över 20år och lägga upp bilder som henne på bdb. Småpojkar som kommenterar som knappt fått hår på penis liksom.

Det är inte jag som behöver växa upp. Jag lägger inte ut mig för småpojkar på bdb och försöker låta smart men endast verkar dum. Jag är awesome and I know it!

Over and out!

Fu

Helly

Slänger in ett inlägg så ni får veta att min helg var lite awesome blandat med besvikelse. Hade förväntat mig bättre drag i Solle men man fick träffa trevligt folk så det var liiiite nice! Sedan att jag höll på att dö hemma hos Jonas det var jag bara värd eftersom att jag drack för mycket. Att spendera en bakismorgon med huvudet i toaletten det börjar liksom bli standard nu!

Annars så har jag haft praktik och jobbat. Hunnit med att tjafsa lite med en slyna också. Hon är så patetisk och lägger ut riktiga fjortisbilder och säger att hon inte förstår varför killar är så sexfixerade. "Miwaolsson" heter hon på bdb för er som vill ha er ett gott skratt. Jag är blockad för jag ägde henne så hårt så jag får skratta åt andra patetiska människor ;)

Vi på jobbet håller på att planera in en rejäl supning på lördag så då har man något att se fram emot.

Nu ska jag laga mig någon mat innan det är dags att arbeta igen


Over and out!

Förtröttad

Jag är för trött och har varit för upptagen för att uppdatera er om mitt liv, jag hinner knappt med liver själv..

Lovar att jag skriver något imorn.

Bye

Åker till Solle över helgen!

Kvällspromenad

Ibland älskar jag min finis så jag får ont i hjärtat. Vet verkligen inte hur jag skulle klara mig utan honom!

Vi var ute på en promenad för bara ett tag sedan. Gick nere vid ån som går längs vägen mot sidsjön. Det var så mysigt. De har satt upp lampor nere vid vattnet så vi stod där vid ett vattenfall där det lyste grönt. Stjärnklart och med den bästa människan i hela världen. Så jävla underbart!

Nu ska vi mysa i sängen!



Over and out!

rök

Har inte rökt på flera dagar nu. Mitt humör går upp och ner som en jävla hiss i en skyskrapa.

Dagen började inte bra. Hade kunnat döda Pk bara för att han var så off.. fick inte ens höra att jag var fin. Det kommer göra att jag stör mig på allting hela dagen. Tack som fan för att barnen på dagis bara klcäker ur sig bra saker om mig annars hade jag nog sprungit hem gråtandes.

Ja jag känner mig emo. Jag har även mens. Mysigt och bra för humörsvängningarna!

Pk var dock söt igår. Han kom och mötte mig efter att jag slutat jobbet för att jag hade glömt min jacka hemma och det var kyligt. Jag tycker om han, jag älskar han och ibland hatar jag han. Men det där med hatet brukar försvinna ganska snabbt när man ser hans sötnäsa.

Tror det här med jobbandet äben gör mig trött. Och nu börjar jag bli snorig. Har väntat på snoret, man kan inte klara sig hur länge som helst om man är på en förskola.


Over and out

Blinka lilla stjärna

Hej hopp!

Igår köpte vi en superfin hylla till vardagsrummet och lite fina väggdekorationer. Blev fint! Sedan så lekte vi även runt lite i Birsta med Jonas och Emma. Trevligt måste jag säga! Dock så slutade inte gårdagen så bra. Fick en sån brutal huudvärk vilket slutade med att jag låg i soffan och grät och visste inte vart jag skulle ta vägen. Pk visste inte vad han skulle göra så det slutade med att jag ringde mamma och hon fick komma med stora alvedon. Tog två och sedan somnade jag av utmattning.

Idag kan man typ säga att jag jobbat 12 timmar. Började praktiken 8-16 sedan hem och laga mat och iväg till jobbet klockan 18. Slutade 22 och nu är jag hemma. Känns verkligen som att jag inte har något liv alls just nu.

Kan lova att jag ett tag funderade på att lägga ner det här med skolan för det känns så jobbigt och stressigt ibland att både plugga och jobba.. dock så har jag kämpat på och jag är nog lite stolt över mig själv trots allt.

Det är i varje fall en fin kväll. Ganska mysigt att cykla hem från jobbet när det är lite småkyligt och stjärnklart. Så gillar jag även hösten. Det är så fina färger och inte sådär tråkigt och grått som det blir när vintern börjar, innan snön kommit.

Nej nu måste jag ta en dusch sedan hoppa i säng.
Imorn blir det praktik 8-16.30 sedan jobba igen. Tufft!


Over and out!

gamerkväll

Pk ska iväg på filmkväll med lite grabbs.

Jag orkar inte röra mig iväg från lägenheten och är inte sugen på alkohol så jag kommer spendera min tid framför ps3an med mitt Spyro spel som jag köpte idag.

Imorn blir det Birsta. Behöver  tofflor till praktiken. Har typ en hel portion med mat under strumporna då jag kommer hem.


Over and out!

Early morning

Klockan är snart 06 och då är det dags att trampa iväg till praktiken.

Känner mig lite halvdöd men jag får sluta 14 idag så det är rätt nice!

Känns som att det var det enda vettiga jag kan få ur mig denna tiden på dygnet.

Over and out!

Tröttast

Morning!

Ska iväg till min APU nu. Jag gillar barn men jag är trött. Skulle kunna sova i en evighet om jag bara fick!

Jobbade igår kväll och ikväll kommer jag spendera kvällen på samma sätt.

Over and out!

HEHEHEJLÖAKF

Fredagen var lika med utgång. Det var superkul! Nya rockbaren hade premiär och det var mer folk än den här stan rymmer där.

Gårdagen spenderades med att vara lycklig över att baksmällan inte var så brutal som den brukar vara. Det var nice! Blev dock en bite line pirre och massa film och lite wow.

Idag ska jag bara njuta för det blir nog en tröttsam vecka. Praktiken drar igång och det brukar vara lite ovant att umgås med barn hela dagarna.




You know you love me
XoXo Camme Swe

The darker instinct

Dagens redovisning gick toppen.

Idag kom takidas album med posten. Signerad och underbar.

Är för trött för att bjuda på mer än så.

Låter er njuta av en ny takida balad som är helt underbar.