Love said no

Dagen har varit härlig!
Var en del folk på paradisbadet men dock inte såå många som jag hade förväntat mig. Jag blir som en 10åring när jag är där. Springer runt och åker allt som går flera gånger. Sov riktigt hårt när vi åkte därifrån efter 5timmar av badande. Beställde lite pizza från biteline så nu har jag och Patrik svullat som grisar.

Coca colan står dock på bordet och tv4 är igång. Kvällen ska självklart spenderas med Idol.
Imorgon så ska vi till Ikea för att det behövs en ny säng.. den som vi sover i nu har nästan rasat ihop. För mycket bus och pipp har gjort att plankorna börjat släppa, precis som på hans säng i Sollefteå. Jag tror vi är för våldsamma.
Efter Ikea så ska vi hem och vara barnvakt åt min lillebror Pontus. Ska bli mysigt eftersom han ska sova här och allting. Hoppas att det blir bra bara.

Nej nu börjar Idol igen.

Bjuder på en bild som Petra tog i bilen påvägen hem. Pontus ville visa vilken pimp han är:

Jag, Pontus och Ina

I ett paradis

Min pojkvän är nog världens sötaste när han vaknar till på morgonen. Håret står åt alla håll och ögonen är alldeles glansiga. Skulle kunna ligga kvar och gosas med han föralltid.  Väskan är i vilket fall packad nu och här sitter jag trots min morgontrötthet som känns brutalare än vanligt. Snart kommer bilen och plockar upp mig. Lillasyster är på permis över helgen så hon kommer också att följa med till paradisbadet. Mys!
Kan tänka mig att stället kommer vimla av folk. Det är ju trots allt fredag och skollov.. jag får se till att spänna mig ordentligt. Eller vafan..jag har ju min Pk som tycker om mig trots att kärlekshandtagen är lite stora och trots att jag älskar att bara ligga framför soffan och jag föredrar ju faktiskt en coca cola mer än ett träningspass på Friskis och Svettis.. Jag får ju skylla mig själv och jag är ju trots allt älskad för den jäsare jag är.

Bye!

Nya kanan där man åker på ringarna äger!

Nattuggla

Som en räddande ängel mitt i natten


PÅ RIKTIGT

Bajshål

Okej det blev en tung förlust idag och det gör ont i mitt hjärta.
Timrå skulle ha vunnit och imorn ska jag åka till Ö-vik och med stolthet så ska jag vandra genom paradisbadet trots mitt gäddhäng. Mitt gäddhäng och mitt hjärta är märkt Timrå Ik så det spelar ingen roll hur mycket folk kommer se mig som en fläskis i deras paradis. Jag är en stolt Timråit <3

Timrå

För vi är Timrå och vi ger aldrig upp.

Underläge mot modo med 0-2.
Vi har vänt förut!

Vinter

Det snöar ute!
Sån där snö som faktiskt ligger kvar på backen.
Hoppas det fortsätter under hela natten :)

As time goes by

Jag börjar nästan bli rädd över hur fort livet försvinner. Hur snabbt tiden faktiskt går.
Det här året är nog ett av de snabbaste jag varit med om. Kan vara för att det hänt så mycket. Studenten, jobbet och alla stunder med Pk. Jag blir ändå lite orolig.
Om det inte vore för den brutala kylan som slagit till nu så skulle jag fortfarande ha väntat på sommaren. Jag tycker liksom att den aldrig kom, det fann några fina dagar men det känns som att det fortfarande ska komma mer. Oj så fel jag har. Det är november på lördag. Jag fyller år om mindre än en månad och sedan är det jul och sedan ett nytt år.
Tiden går för fort så nu har jag bestämmt att jag ska försöka ta vara på den bättre. Och då kanske ni undrar vad jag menar med det? Jag känner att jag ska bara göra saker som jag vill göra och inte en massa som jag egentligen inte är sugen på..förutom jobbet då som faktiskt måste göras.
På fredag ska väl alla festa antar jag? Måste få säga att jag inte är ett dugg sugen just nu och ska jag hålla mig till min plan så måste jag komma på något annat att göra. På lördag ska min lillebror komma hit och vara här med mig och Pk. Det kan bli riktigt mysigt. Han ska sova här och allting.
Imorn fyller pappa år. Han är dock inte så gammal än..men han kommer bli. Vill inte ens tänka på att folk ska försvinna ur livet. Familjemedlemmar kommer bli gamla och lämna mig..
Nej slut på tankar.

Nu ska jag laga pytt i panna och sedan se på Greek för det är något jag tycker om att spendera mitt liv på.

Fettso

När jag känner mig äcklig så äter jag.
Det är ju verkligen bra, eller?
Det är dock gott kan jag lova.

Kan inte sluta lyssna på den här låten heller så jag hoppas ni hört det och om inte så lyssna på den nu:




I got pipped

Fick sexa loss ganska skönt igår.
Efter att jag fått ur mig agressionerna här i bloggen så kom min lilla fis och drog igång. Ruskigt härligt, fick mig lite piggare inför nattpasset på posten.
Tog en cykeltur med Linda och slet som en gnu. När vi skulle cykla hem vid 6 så var det helt galet kallt ute!
Kan det inte ta och börja komma lite snö nu också då?
När jag kliver in genom dörren så är min sötnöt forfarande vaken. Med ruffsigt hår och trötta ögon så klämmer han fram att han tänkte att han ville vänta på mig så vi kunde lägga oss tillsammans. Sedan om det har något att göra med att han velat spela wow hela natten det vet jag inte. Jag tror mest på att han ville vänta på mig.
Ikväll blir det i vilket fall ett kort kvällspass på posten och sedan är jag ledig resten av veckan. Ska bli hur skönt som helst.
Nu ska jag kika senaste One tree hill som kom idag och sedan blir det lite True blood som Jonas fått mig att kika på. Sexiga vampyrer för er som gillar sånt..och många sexscener.
Ikväll efter jobbet lär det bli en massa avsnitt av en anime serie. Patrik får mig att bli lite nörd. Ehe

Have a good one!



Makin' out

Är det bara jag som insett att det här med att killarna är dom sexgalna och att vi är dom som kommer med "huvudvärk" är en myt? Jag skulle vilja spendera hela dagar med att bara sexa loss som ett vilddjur men min man orkar inte.
Så jobbigt att man ska behöva kräva sex. Vissa perioder är man som kåta kaniner och sedan sitter man med hundögonen och försöker se så sexig ut som det bara går.
Något måste ha gått fel längs vägen. Jag är ju förfan kvinna. Inse att jag är kåt..
TA MIG NU PLZ!

Ska vi?

Natten har spenderats på arbetet.
Gick ganska fort fakttiskt trots att jag hade en brutal bakfylla som blommade ut ett tag på jobbet.
Kom hem vid halv sju imorse och slocknade  på dirren.
Nu är jag tröttare än tröttast men vad gör det. Ska jobba både kväll och natt som det ser ut just nu och då blir jag sedan ledig resten av veckan.
Skulle inte vara helt fel.

Bye

Been there done that

Helgen har flugit förbi fort som tusan..
I fredags så blev det lite käka ute och sedan bio med min Patrik. Vi såg på "Låt den rätte komma in". Filmen var faktiskt en besvikelse. Fanns en del läskiga scener men den låter verkligen inte boken komma till sin rätt.. För er som planerar att se filmen men inte läst boken så säger jag bara att ni borde ta och göra er själva en tjänst och läsa boken istället.

Igår så spenderade jag massor med tid på Birsta City med Malin och Pappo.
Vi shoppade och snackade massor med skit och hade allmänt roligt. For sedan till Ljustadalen där det blev en väldigt lyckad förfest. Drog vidare ner på Krogen och tusan i mig vad mycket folk det var ute denna helgen. Tycker synd om dom som kom sent som fick spendera sin kväll med att stå i kö.
Otroligt lyckad kväll med massor av dans och för mycket spenderade pengar i baren.
När jag gick hem så passerade jag statoil där jag gick in och köpte med mig korv med mos hem. Mums!

Nu är jag lite bakis dock inte lika bakis som jag var när jag första gången slog upp mina ögon. Har varit och införskaffat lite fläskfilé som ska avnjutas. Fin söndagsmiddag.
Ska nu ta och bege mig ner till tvättstugan där jag ska spendera min eftermiddag.. och ja jag ska jobba inatt.
Yey!

Bilder från festandet kommer komma.
Den som väntar på något gott..

Ben & Jerrys!

Beroendet börjar bli ett faktum!
Provade smaken Phish food idag och den är seriöst farlig!

Fick en vinst i hockeyn, tack det behövdes.

Har nyss arbetat ett kvällspass och ska iväg till nattpasset om lite drygt två timmar.

Baj!

Like a star in the sky

Känns som att jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg.
Jag kan verkligen inte sova så här.. Ibland är det faktiskt skönt att jobba nätterna. Man slipper det där med att försöka tvinga sig själv till sömns för när man kommer hem efter ett nattpass så är man så slut i kroppen att man somnar endå.
Jag vet att jag låter som en emo slyna på 14 år men ibland önskar jag bara att folk kunde fatta hur jag känner.
Hur det känns när det river på insidan. Känslan av att jag faktiskt håller på att gå sönder.
Det värsta av allt det är att jag vet att jag inte är ensam. Alla är så underbara hela tiden och berättar hur mycket dom finns där men det är jag som är dålig. Jag kan inte sånt här med att prata om vad jag själv känner. Jag tycker om att hjälpa andra. Genom att inte hjälpa mig själv så är det som att jag är ensam fast jag egentligen inte är det.
Vissa av er kanske förstår precis vad jag menar medans andra tror att jag bara svamlar så här mitt i natten. Jag kan berätta att jag är dödligt seriös.
Jag är så rädd att människor ska tröttna på mig. Tycka att jag är så tråkig och nere. Därför är jag det med mig själv. Jag vet ju att jag kan vara tråkig och nere så bring it on.
Nu ska jag ligga och vara tråkig och nere och prata med mig själv.
Nu kanske ni undrar varför jag pratar med mig själv? Jag kan ge er förklaringen att det inte bara är ni som inte förstår er på mig utan även Patrik blir lite less ibland. Jag får prata med mig själv i mörkret medans han har tagit sin kudde och flytt till soffan.

Underbaraunderbara natt!

Barndomsvännen!

Grattis till Markus Magnusson som är en av de bästa kompisarna jag har!
Han är en väldigt speciell människa som varit med mig sedan jag lärde mig använda benen.
Vi kanske inte ses lika mycket som förut men jag vet att han fortfarande är en av de bästa och att han alltid finns där.
Jag hoppas att han vet att jag finns här för honom och att han betyder otroligt mycket för mig.

Grattis på 19års dagen!
Fira till helgen?!!

Genom eld

och vatten!


BÄSTASTE!

The mirrors truth

Natten har spenderats på jobbet.
Var ganska övertrött vid kvart i fem imorse då vi hade den sista rasten.
Vi började prata om snus i analen och om hur gamla har sex.
Jag kom fram till att min farmor och farfar inte har sex. Då fick jag höra att jag var dum och att dom säkert kör doggy och sånt precis som alla andra. Uscha. Bilder i huvudet som inte ska vara där!

Påväg hem så stannnade jag och Linda på macken för att jag skulle pumpa bakdäcket på cykeln.
Ojojoj, vi var så kvinnliga och jag vet inte vad som hände och det är bara pinsamt att vi failade men jag skrattar när jag tänker på hur vi måste sett ut där vi stod klockan sex imorse.
Det blåste även ganska brutalt ute så jag somnade som en gud när jag kom hem.

Tänkte jag ska bjuda på en bild av mitt hår.
Jag vet inte om jag känner att jag ser lyckad ut eller om det är en fail.
Har inte så bra kamera så bilden är väl sådär..
Fick massor med positiva kommentarer på jobbet dock så jag hoppas väl på det bästa.
Är jag helt bakom flötet som färgat håret så får ni ju säga till?

Flashback

Sitter här nu med hårfärg i håret.
Hur många gånger har man inte färgat sitt stackars hår?
Kommer ihåg när jag färgade sönder det så hårt att jag fick klippa bort det. Det var tider det.

Nej nu ska jag tvätta ur färgen och se hur mitt hår ser ut.
Blir kanske en bild sedan.. beror på hur det faktiskt blir.

Blev nyss bjuden på halloweenfest!
Blev hur taggad som helst!
Någon som har förslag på vad man kan klä ut sig till?

Hairfail

Försöker få till något med mitt hår.
Failade lite idag så imorn blir det nya tag.

I'm like a fighter!
Mitt hår är ganska brutalt och har nog varit med om det mesta. Får hoppas det tål mina färgningar.

Ghost

Sitter och kikar på "Beyond" eller "mannen som talar med andar" som man så fint översatt det till.
Ibland är det så sorgligt..
Jag har alltid trott på det här med spöken och andar och andra sidan och sådär.
Blir lite smårädd när jag ser på sånt här.
Jag har dock hört att folk som inte vill se saker slipper se.
Jag skulle aldrig klara av att se någon som är död så jag hoppas att det stämmer.
Programmet är så bra.
Jag menar han hjälper ju folk att få svar på de frågor som de aldrig hann få svar på.


Kommer vara galet rädd om jag måste upp på toa sedan mitt i natten. Kommer springa. Brukar iofs göra det ibland. Skulle nog se helt mongo ut om någon skulle se mig. Springer in på toa och tänder lampan, vågar inte kolla i spegeln och sedan springer jag tillbaka till sängen. Herregud!
Fick höra att när man får rysningar sådär random när man kanske sitter och kikar tv så betyder det att det är någon i närheten. Någon som man inte kan se. Någon från andra sidan. Tanken på att man inte alltid är ensam fast man tror det är lite skrämmande. Fast jag tror faktiskt att spöken inte vill oss något illa.
Tur att jag slipper sova ensam..


I min nya postentröja

Fick en fin jobbtröja idag.
Passar på att inviga den såhär direkt hemkommen från arbetet.

Kan berätta att jag sussade ruskigt länge idag.
Halv fyra så vaknade jag av att min fina pojkvän började prata med sina kompisar på venten.
Tänkte att jag kanske borde kliva upp då så det blev något av dagen.
Var inte så aktiv dock kan jag lova.
Jag fick lite saker gjorda..vek all tvätten, diskade och ja..klädde på mig.
Pk var så duktig idag och stekte korv så vi kunde äta korv med bröd.
Han är så söt när han gör lite hemmasysslor.
Man vill bara krama han när man ser han.. brukar bli så också.

Jag verkligen älskar att kramas. Det är ju så mysigt att bara ligga och tycka om varandra.
Och det bästa som finns i hela världen det är när man kollar på människan man älskar och man verkligen ser i deras ögon att dom älskar en minst lika mycket.


Påväg hem från jobbet köpte jag mig en chipspåse.
Sitter aldrig fel med massa onyttigt framför tvn.
Nu ska jag tanka dagens avsnitt av parlamentet och sedan jäsa ner mig ordentligt.
Känns som att jag jäser livet ur mig själv men vad kan man annars göra utan pengar?
5 dagar kvar till löning!
TAGGAR!

Nu måste jag dra hit min datanörd till pojkvän så jag kan kramas!

Baj!

In a moment this moment is the past

Gårdagen var mysig!
Ibland glömmer jag bort hur bra kompisar jag har som alltid finns där.
Katja kom hit igår och vi njöt av Idol och satt och var så mätta att det var sjukt.
Vi pratade lite skit och så.. sedan var det dags för henne att dra tillbaka till Ljustadalen.
Jag passade på att dra ner min Patrik i soffan och så kikade vi en film.

Vaknade av att klockan ringde imorse. Skulle upp och slänga in tvätten i maskinen.
Uscha vad trötter jag var. Somnade om när jag kom upp igen och så väckte Patrik mig vid kvart i två och sa att det kanske var dags att gå ner till tvättstugan igen. Eftersom jag är hans slav så begav jag mig.

Nu har jag nyss klivit ur duschen.
Ska ner och möta Pappo och Emelie på stan. Vi ska kika någon film och bara vara.
Vi ska köpa med oss kinamat från blåkiosken!
Mums!
De har nog Sundsvalls godaste kinamat, och billgaste!

Nej nu måste jag hämta tvätten innan jag ska kila.

PYSS
EMELIE

OCH
PAPPO

ARE MY
BITCHES

Finally Friday

Är så skönt att det är helg!
Har längtat så hårt efter det.
Blir dock en kort helg eftersom jag ska jobba söndag kväll men jag har i det stora hela en lugn jobbvecka framför mig.
Ikväll blir det till att kika lite idol och käka tacos och massa onyttigt.

För er som tycker det är intressant så kan jag berätta att jag försöker spara mina naglar.
Det går att klia sig själv nu!
Haha, det är jobbigt dock. Vill bita hela tiden men jag håller mig!

Nej nu ska jag börja kocka lite innan jag somnar här.
Mamma kom ju och väckte mig idag. Man är inte pigg efter 5timmars sömn men hon bjöd på fika och skjutsade med till ica så jag slapp gå med en massa kassar.

Njut av helgen för det ska jag göra!

GN

Godnatt världen!
Nu blire in och "råka" väcka pk så han kan mysas lite innan jag ska somna :)

Naken!

Godmorgon eller vad man ska kalla det.
Här sitter jag nyvaken och naken i soffa.
Älskar att gå runt naken!
Ja klockan är ju bara halv fem på eftermiddagen..
Det är inte så lätt att sova när man är van att vara vaken på natten och igår var ju enda natten som jag inte skulle jobba.
Jag och Pk gick och lade oss i sängen vid två kanske.. sedan låg vi mest och var mongolider. Haha, det var roligt.
Tog ett tag innan sömnen kom men det som är positivt är att jag sovit så länge så då lär jag vara pigg till arbetet inatt.

Funderar just nu på om jag ska göra frukost eller om jag ska börja med maten direkt..
Kanske ska börja med en dusch först och främst..
Intressanta funderingar från en intressant människa.

Kan informera om att det är hockey ikväll.
Blir den och sedan slapp innan cycklingen till jobbet.
Det är faktiskt lite mer än 3km till mitt jobb.. och bara uppför hem. Blir en del träning för min Coca cola kropp.
Coolt!

För er som undrar vad jag valt så blir det en dusch och sedan laga middag.

Bye!

Can I hold you tonight?

Hejsan världen!
Ännu en natt har gått åt till att arbeta och sortera alla fina brev.
Kan lova att det kändes som en lång natt..var för otaggad för att jobba.
Blev väckt av att mamma kom och plingade på.

Hon har varit snäll och diskat och rensat avloppet i vårat handfat i badrummet.
Varken jag eller Pk visste liksom hur man gör..pinsamt men sant.
När hon endå var igång så städade hon toastolen.
Finfint.
Hon skjutsade mig till Ica så nu har jag handlat lite lövbiff som vi ska äta idag.
Och självklart var det dags för mer Coca cola. Alltså vi har druckit ca 30 Cola sedan i fredags.
Ganska brutala Coladrickare vi är.. men det är gott som bara den.

Nu är jag trött men vet ni vad?
Jag ska inte ens jobba inatt!
Enda lediga natten denna veckan för imorn ska jag slita medans ni sover igen.
Känns så skönt att jag kommer kunna gå och lägga mig istället för att trampa till jobbet.

Nu ska jag slappa som en tok framför tvn.
Saknar syster!
Hoppas vi får hälsa på henne snart igen <3


Bye!


I can be your hero baby!

Jobbat tills imorse.
Ligger och slappar i soffan och inatt ska jag jobba igen.
Trött som ett monster är jag.

Är så hemskt att ännu en ung människa försvunnit.
När man vet vem personen är så känns det som att det är så nära på något vis.
Det påminner mig om hur snabbt livet kan ta slut.

Vila i frid Tobias Arvola.


Working my ass off

Okej nu har jag en rast frän jobbet till klockan 01.00.
Är grymt otaggad men sedan blir det till att jobba hela natten.
Kommer nog att vara lite orolig just nu..

Ännu en dag

Livet känns lite tungt och jobbigt just nu.
Men.. idag har jag och Patrik varit tillsammans i 15 månader!

No trust

Igår var nog en av de värsta dagarna i mitt liv.
Jag trodde att det var slut på hemligheter och jag hade bett om sanningen två gånger.
När jag sedan får höra historian från en annan synvinkel så såg jag allt med andra ögon.
Sveket var brutalt. Det som gjorde mest ont var att du ljög mig rakt i ansiktet och att du bett mig lita på dig flera gånger. Så mycket för att lita på någon.
Jag trodde att du var speciell och inte som alla andra men nu har jag fått bevisat att alla sårar.

Det gjorde så ont i mig igår så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Jag ringde Paulina som försökte hjälpa mig så gott hon kunde. Jag höll på att brista så det var nog inte så enkelt.
Du bönade och bad att jag skulle komma tillbaka och jag vet att jag skulle inte kunna leva utan dig.
Du är verkligen mitt allt.
När vi låg och grät i varandras famnar så förstod jag att du har lika ont på insidan som jag har.

Nu är det ett faktum. Inga mer hemligheter.
Kärleken övervinner verkligen allt.
När jag ser på mitt liv så vet jag att jag vill spendera resten med dig.

Igår var vi vaken hela natten. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och bara var.
Visst kommer detta förfölja mig i tankarna ett tag framöver men jag finns kvar vid din sida.

Jag älskar Patrik Kåveland, föralltid!

Strangely blessed

Gudars vad vi har sovit länge idag!
Pappa ringde och väckte mig vid elva för att prata lite men sedan slocknade jag igen och vi vaknade inte förrän halv ett.
Patrik som brukar sova till max tio.
Skönt var det kan jag berätta trots att jag sovit ganska dåligt.

Storhandlade en del igår så snart ska jag förbereda köttfärsröran jag ska ha till biffarna jag ska göra.
Blir alltid godare när det får ligga och dra sig lite.
Duktig som jag är så håller jag på tvättar massor.
Har ju gått runt i Patriks kläder nu i flera dagar. Inte så fint då dom bara hänger.

Kvällen blir lugn. Pappo ville att jag skulle med ut men jag orkar helt enkelt inte.
Har haft en brutal vecka med massa tankar som snurrat runt.
Det snurrar nog en del fortfarande så jag tar det lugnt.
En fylla på det här skulle inte sitta fint.

Nej nu måste jag kila ner i tvättstugan igen.. och springa med soporna.
Jag är så aktiv och frän!

Big girls don't cry

Känns som att dagen är bättre.
Trots dom äckliga bilderna som fortfarande rullar runt i huvudet så är det inte jag som är ensam och ful.
Jag har min älskling och vi har sagt föralltid och det vi har är på riktigt.
Sedan att folk bara vill visa hur sorgligt patetiska och slampiga dom är så go ahead.
Du är en sorglig människa.

Nu ska jag äta lite gurka och dip och mysa i soffan framför barngalan.
Takida ska spela så det är det jag ska längta efter.


Föralltid

Noll i respekt

Jag förstår verkligen inte vad vissa människor har för fel?
Varför går man runt och tror att man är så jävla snygg och bra när man egentligen bara är fläskig och äcklig?
Om du ser dig själv i spegeln så kanske du kan inse att dina bröst bara är äckligt fett som passar in till resten av din sliskiga kropp.
Att någon ens vill röra dig är ett under.
Varför kan man inte respektera att någon har flickvän?
Vad är det för fel?
Vad är det för roligt att försöka sliska in sig i någon annans liv?
Du är äcklig och just nu när jag mår som jag mår så kan jag lova att du fick mitt liv att rasa ner till botten.

Du kanske vet vem du är eller inte..
I vilket fall så tycker jag att du ska veta att jag går igenom ett jävla helvete i livet just nu.
Hela familjen rasar och jag har börjat mått dåligt över mig själv och så kommer du och sänker mig mer.
Äcklet som fyller mig nu är så brutalt så jag kan inte ens få det till ord.
Jag hoppas att jag aldrig mer behöver se din äckliga kropp på bild för det har redan gett mig men för livet.

Blir jobba nu.
Tack Malin för att du är den du är!

Din äckliga feta ko!

Hoppas det känns lyckat nu när jag känner mig äcklad och dum!

Kunde jag inte fått ha en bra dag?
Jag orkar inte sånt här.
Frågan är hur du orkar väga så jävla mycket och endå leva?

Säg ingenting

Godmorgon eller vad man ska säga..
Pk kom nyss in och väckte mig..han tyckte väl att jag var en slöpuppa som bara låg i sängen men jag har ju faktiskt jobbat hela natten. Ska spendera denna natten på posten med men sedan är jag ledig över helgen.

Har inte så mycket att berätta faktiskt.
Känns som om det här kommer bli en bra dag.
Ska laga lite kycklingfilé senare och så blir det självklart hockey ikväll som man måste se.

Känns som att världen är ganska snäll mot mig just nu.
Tacktack

Hejdå

Glamour bitch

Alltså vissa dagar är det ju något seriöst fel på?
Man kan ta på sig vilka kläder som helst för man känner sin som en mongolid i allting.
Sminket ser ut som bajs och håret ännu värre.
Fy för sånna här dagar.

Och trött är jag..känns bra att vara trött nu när jag ska jobba inatt.
Fytusan.
Ska ta en fika nu med Pk och Mamma och sedan får jag väl lägga mig ner och sova ett tag.

Drog en städning av lägenheten idag kan jag ju berätta. Den var väldigt smulig. Men det är ju som roligast att dammsuga när man riktigt hör hur det knastrar.

Måste även nämna att Pappo fyller 19 idag!
Grattis till henne!


Baj

Fittmongolider

Va så taggad efter mitt toalettbesök!
Vi är alltid så bra på slutet!
Suget efter en vinst känns verkligen just nu.

Nu blir det Dexter i soffan.
Dödligt trött och jag tror även att min nacke är invalid..
Jag lyfter för tunga saker när jag jobbar tror jag.. men man går ju hellre en gång än två.

Bye

För vi är Timrå och vi ger aldrig upp

Sitter hemma hos min finis nu!
Så mysigt att träffas när man varit ifrån varandra några dagar.
Han är så fin med sin gipsade fot.

Har snoffsat till det lite och lagat lövbiff majskolvar svamp grönpeppar sås och goood potatis.
Bra tisdagsmiddag!

Kan informera om att jag är dödligt trött efter att ha jobbat kvällen och natten.
Var så sjukt dryg inatt alltså men jag hade otroligt roligt där i min egen lilla värld.

Just nu sitter jag och kikar på hockeyn men Timrå ligger under med 0-2 mot Dif.
Känns inte så bra men vi har sett det förut. Timrå är ganska bra på att komma ikapp och sedan har dom som vanligt otur med skador så jag tänker inte dömma ut mitt älskade lag.

Nej nu ska jag tagga inför den trede perioden.
Drar en bajsning eftersom jag ä dödligt mätt och sedan är det on!

Whatever

Nyss klivit ur duschen.
Håller på att försöka tagga mig själv inför kvällen och natten som ska spenderas på postterminalen.

Väntar med spänning på att Pk ska ringa så jag får höra hur det gick för han på hans operation.
Blir nervös när det tar sån här tid liksom.

Nej nu ska jag väl göra mig klar.
Bjuder på en bild av mördarhunden som hållt mig sällskap hela dagen.

Som en boll!

Sitter hemma i Ljustadalen och känner mig som en boll!
Var och åt på KebabCity i stan med PK innan han for till solle för morgondagens operation.
Efter det blev det Ljusta och en tonfisksallad på Titanic med Katja och Malin.
Lägg på lute kaffe efter maten och sedan är man ganska så full!

Har världens allergiattack.
Har blivit allergisk mot min älskade kissekatt Frasse men glöm att jag tänker bry mig!
Jag måste ju ha någon att gosas med när jag är ensam!

Gn!

Emofitta

Som en spark i ansiktet när man redan ligger ner.
Så känns det.

Precis som hon sa.

Love you!

Brutala baksmällar

Ja vad säger man.
Min hjärna mår aldrig så bra efter att kroppen intagit massor med alkohol.
Föfesten var sjukt rolig. Vi var bara ett fåtal människor hemma hos Emelie. Det var Emelie Fredrik Malin Carro och jag och Katja. Massor med folk på bussen in till stan och jag vettefan vad jag fick för mig men jag började kalla en kille för helt fel namn..han blev inte så glad. Mitt humör var i vilket fall på topp och jag var så otroligt taggad på vad kvällen skulle bjuda på.
Väl framme vid avenyn och Club Lyset så började min egna peppning att avta. Stället kryllade bara av 90or. Inge fel på dom men jag som är 89a ska inte behöva känna mig gammal på krogen. Fy för det.
Jag och Carro planerade att vi skulle dra på Daltons men istället blev det en sväng förbi Bk där det var otroligt dött.
Kvällen fortsatte med att vi kände ett sug i magen. Fyllekäket behövdes så vi begav oss till Max.
Träffade Makke där vilket var nice, har inte sett han på hur länge som helst!

På busstationen fick vi vänta ett tag på bussen. Men vad gör det?
När jag och Carro skulle på bussen är helt plötsligt Katja där.
Och vilken galen fylletant hon är.
Haha, hon satt och visade sin bakgrundsbild på telefonen för alla och så tog hon upp en t-shirt som hon försökte lura alla att hon hade gjort själv. Roligast var endå när hon skulle försöka måla med läppstift. Hon skulle ju träffa Otto så hon skulle göra sig fin och verka nykter. Tror nog inte han gick på det när han såg hur hon kladdat runt hela munnen och sluddrade som en läppförlamad.

Kvällen var rolig men kunde varit roligare.
Idag blir det pizza och hockey.

Timrå Ik-Rögle.
Spännande och perfekt på en sån här bakisdag.

Baj

Club lyset!

Sitter hemma hos Katja just u och taggar inför party ikväll!
Har inte festat på en månad så det är dags ikväll.

Blir förfest hos Emme och sedan är det Club Lyset som gäller ikväll!

Dead end

Uscha vad jag har haft svårt att sova inatt.
Sitter här nu och har nyss vaknat.. endå är jag sliten som en jag vet inte vad.
Försöker att hjälpa min lillasyster som inte mår så bra just nu. Det är så galet jobbigt att hon inte är nära men jag försöker så gott jag kan. Jag saknar henne!

Kvällen och natten kommer att spenderas på posten.
Är inte taggad idag. Det regnar ute och då är det inte så roligt att cykla heller.
Skulle nog mest vilja sitta hemma i soffan och tycka synd om mig själv. Ibland är det skönt att tycka synd om sig själv.

Imorgon vill jag ut. Club Lyset.. känns som att jag måste ut. Kan inte bara sitta hemma hela tiden.

Nu ska jag ta en dusch.

/C

October nights

Gårdagen spenderades med en sväng till birsta tillsammans med pappa.
Köpte nya linser. Satan vad dyrt det var. Sved riktigt på mitt konto kan jag lova.
När jag kom hem igen kikade jag på One tree hill och Heroes.
Riktigt smaskiga avsnitt.

Skulle försöka sova tidigt igår.. gick inte så bra dock. Låg och lyssnade på hur det började regna ute. Så mysigt med regn.

Vaknade imorse av att klockan ringde och begav mig då ner till tvättstugan. Har tvättat som en riktig tvättare och nu har jag precis stått och vikt allt och lagt in det o garderoberna.

Ska väl kanske ta en dusch nu och göra mig klar för dagen.
Tänkte sedan slå mig ner framför tv-spelet. Burnout får mig alltid på bra tankar.. om det inte går dåligt såklart..

Sedan behöver jag kramas!
PEEEEEKÅÅÅ..

Kan berätta att jag fick min fina takida tischa igår!
Grööön och fin.
kan ju även bjuda på en bild av en fin tröja jag köpte på cubus.

Baj!