Satt som ett smäck!

Hallå hej!

Den här dagen har till största del tillägnats plugg. Känns bra att jag nästan fått färdigt mitt stora fördjupningsarbete. Är bara en undersökning kvar och den ska jag ta och göra någon dag under veckan då jag får låna min lillebror. Annars så har jag fixat lite alkohol inför helgen så nu är kylen full. Pk blev lite rädd när han kollade in "Vafan Camilla, tror du på det här själv?" Vi får väl se säger jag. Man behöver ju inte dricka allt på direkten. Vi ska ju spendera lördagen hos Pappo och laga mat och dricka tillsammans så jag räknade med att ha så man kan dricka under hela kvällen. Ska bli härligt med riktig tjejkväll!

Annars kan jag berätta att jag försökte mig på att göra en slags tacopaj som skulle vara nyttig men det blev total fail. Degen smakade snusk! Sedan så har jag varit hos min arbetskamrat Linda och skrivit på lite papper till vårruset. Vi ska vara med som ett lag och promenera och sedan ha picknick. Långt kvar men det är ju skönt att ha något att ladda till!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hoppas på att det är något bra på tv. Orkar inte sitta framför datorn mer denna kväll men är det dåligt på tv så kanske det blir till att spela lite med min Herpesblomma. Fint namn på en wow-gubbe va? Det var Malins idé, hon skulle kalla mig det, men jag tyckte det passade så fint på en death knight.

PUSS

Ballar av stål

Halloj!

Sitter vid dattan och har spenderat ett antal timmar på att spela wow. Känns fint!

Jag har inte varit helt dålig hela dagen dock, jag har varit i skolan och så har vi ätit nyttig mat! Det enda negativa är att jag känner mig så sjukligt trött. Är ju van att få i mig massor med socker varje dag. Brukar ju dagligen äta godis och dricka cola. Får se hur det här kommer sluta.

Nu ska jag ta mig en dusch för snart börjar ju Ballar av stål. Lite tråkigt att man sett det mesta förut i den engelska versionen av programmet men det är endå så roligt att jag skrattar högt. Hoppas grannen njuter av min underbart sköna stämma.

Puss på er loosers!

The trick to life

Godkväll folks!

Idag är det söndag och helgen har redan gått mot sitt slut. I fredags så jobbade jag och det var riktigt slitsamt. Vi hade lite problem med maskinerna vilket resulterade i att jag fick vara ensam på en lång stor maskin. Fick springa fram och tillbaka som en galning och hade världens träningsvärk i lördags.

Lördagen spenderades med att bara ta det lugnt. Åt GI-mat och kikade Robinson. Älskar det tv-programmet!

Idag så har jag faktiskt hunnit med att träffa syster som är på permis och vi har dragit en sväng på stan. Just nu sitter jag och kollar på A doubble shot at love. Favoriten på tv just nu kan jag lova! Massor med bråk och skitsnack, kan inte bli bättre.

Nu ska jag kika vidare och tagga inför morgondagen för då är det skola som gäller.

Pyss

Fredag hela veckan lång

Goddag!

Finally friday och det firars med lite vinddruvor! Mums!

Visade sig att jag hade en liten infektion där nere igår så nu äter jag lite medicin och sedan ska det vara bra med det. Det känns redan bättre och det kommer vara skönt att slippa gå runt och ha ont.

Igår så spenderade jag lite tid på Birsta City med mamma. Hittade massor med fina kläder och provade och nu ni.. nu har jag verkligen sett själv hur mycket jag har gått upp i vikt! Har börjat få som ryggsäckar bak på ryggen. Ni vet sådär när det blir valkar under bh kanten där bak. Ryggsäckar. Det är en av de värsta mardrömmarna jag har haft att se ut så! Pratade med Pk som har varit lite less han med över att ha gått upp i vikt. Nu är det ju så att jag är liksom inte en människa som rör mig mycket och känner inte heller att jag vill börja tok motionera men vi har bestämt att prova äta lite GI mat. Jag menar det är ju bra för då slipper man massa kolhydrater som omvandlas till fett när man inte rör sig. Borde passa oss bra och sedan så tror jag att det gör mycket om vi bara minskar mängden vi äter lite. Vi äter massor! Får se hur detta funkar. Om det funkar?

Idag blir det iaf kycklingsallad och ikväll blir det till att arbeta.

Ha så kul ikväll alla partyfolks!

PUSS

Kötteluran

Hejsan!

Vi kom hem tidigare från Solle än beräknat. Igår kväll så kom vi hit med lite hjälp från My som körde oss. Pk är så söt med sin lindade fossing. Man vill bara krama och pussa på han för han är så fin!

Idag ska jag åka till Ljustadalen och besöka puppdoktorn. Har haft lite problem med min vagina i ca två veckor nu och på ungdomsmottagningen hade dom tid tidigast den 7e april och så länge orkar jag inte vänta. Sitter och är lite smått nervös just nu. Jag har aldrig låtit någon läkare gräva mig där nere förut så tanken känns lite obehaglig. Dock så orkar jag inte gå runt och ha ont heller. Man måste kunna nyttja snippan annars är den ju meningslös.

Nog pratat om underliv.


PUSS

Going up!

Hejsan folks!

Sitter och har lite smått med ångest efter att jag drog på mig ett par jeansshorts. Dom satt så bra förra sommaren men nu ser jag ut som en korv. Dock så hade jag och Jonas en ganska rolig diskussion igår om just det här med att vara lite smått fet. Man ska inte hålla på klaga om man nu inte göpr något åt saken på ett vettigt sätt. Typ jag kan ju inte hålla på klaga eftersom jag fortsätter äta och inte motionerar dagligen. Skulle vara roligt att se hur man skulle se ut som smal men just nu så trivs jag med att vara en jäsare och om jag nu skulle vilja gå ner i vikt så får jag väl börja träna lite. Tror att det skulle göra ganska mycket. Jag har funderat på att börja springa runt sidsjön några ggr i veckan men det tänker jag inte göra förrän jag slipper riskera att slå ihjäl mig. Så till dess får ni hålla till godo med en knubbig Camme.

Den här dagen har börjat med att jag har dragit igång två tvättmaskiner och Pk har dammsugit. Vi ska försöka bli klara så fort som möjligt för klockan 16 så drar vi till Solle. Pk ska opereras imorn bitti och självklart är jag redan jättenervös. Töntiga jag!

Kollar drag racing på tvn. Så sjukt fort bilarna går och i USA är det lite brutalare än här! Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Vi kommer hem igen på torsdagkväll så om ni vill något får ni slå mig en pling!

PUSS

World of Warcraft

Hej

Den här helgen har det varit helt kansigt. Skulle egentligen ha avrit barnvakt åt Pontus igår men pappa hade blivit förskyld så det blev aldrig så. IStället så har jag spenderat allt för många timmar framför datorn. Har spenderat hela gårdagen och hela den hör morgonen åt att spela WoW. Lite smått sorgligt det kanske är men oj ett sånt roligt tidsfördriv.

Nu ska jag kika på senaste grey's anatomy. Det är så bra och jag måste ta en paus från spelandet. Datorn bränner sönder mina lår eftersom jag sitter med den i knäet.

Tur jag får låna Pk's tröja att mysa i, jag tycker om att bo i den när jag är hemma. Den är mysig och stor och luktar Pk. LÖVE IT!

PUSS


BabyCamme

Hejsan!

Idag så blir det till att sitta barnvakt. Min lillebror ska komma hit eftersom pappa och Petra ska iväg på 40års kalas. Tur att Pontus älskar att spela tv-spel. Han njuter av att vara här!

Ikväll så kommer jag att sitta och kika på Robinson. Har faktiskt saknat det programmet lite och det ska ju bli det hårdaste Robinson i skandinavien. Spännande! Jag tycker om att se hur silikonflickor måste kämpa och hur snygga alla blir när dom går ner i vikt. Sa till Pk att jag kanske borde söka dit så jag också kan gå ner i vikt och bli brun. Nej. Jag ska faktiskt börja träna lite på Friskis med syster. Det är dags att skaka ordentligt på fläsket nu. Fast idag är det lördag och då får man faktiskt njuta hur mycket man vill.


Puss

Malin

Hejsan.

Jag har en gammal barndomskompis som heter Malin Höckert. Vi träffas inte lika mycket nu som vi gjorde förr men jag vet att hon alltid finns där för mig. Jag hoppas hon vet att jag finns där för henne också. Dock så har jag varit dålig på att visa det den sista tiden. Jag hoppas att hon förstår att jag är lite ledsen att vi glidit ifrån varandra på det här sättet. Det jag vill säga är att den här fina människan som heter Malin fyller 20 år idag så jag ville säga GRATTIS! Hoppas du får en bra dag!



Själv så ska jag iväg på begravning om ett tag. Det känns lite smått jobbigt. Det gör det väl alitd när det är begravning men nu handlar det om en ung pojke som knappt hunnit börja livet. Känns som att det är väldigt många unga människor som dör och jag tycker det är riktigt sorgligt. Det finns så mycket som alla människor borde hinna uppleva men ödet har väl sina egna vägar.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sedan klä på mig. Jag bjuder på en låt som går varm just nu. Den är otroligt fin och skön att lyssna på.





PUSS

Segstjärt

Hejsan folket!

Idag har dagen börjat med att jag var på skolan och hade mentorssamtal. Det gick superbra. Känns som att skolan fungerar bättre nu än i gymnasiet. Roligare uppgifter att arbeta med på den här utbildningen. Det kom inga frågor i det förra inlägget och det hade jag ju inte förväntat mig heller. Antingen är jag för tråkig eller så skriver jag om allt så ni inte ens behöver ställa några frågor?

Efter skolan var jag med mamma och Carro och fikade. Sedan hälsade vi på faster Petra som fyller 40 idag. Grattis till henne! Linisen var där  och det blev massor med kaffe och prat. Mysigt!

Just nu sitter jag och jäser. Dricker vatten och har spelat lite trummor på GH. Fick 78% på hard! Känner mig lite smått awesome! Har nyss dragit på mig mjukisar och försöker tagga för att jobba ikväll. Lyckas väl inte sådär superbra men jag försöker iaf.  Fokuserar på pengarna jag tjänar. Mums på dom!


Solen gör en glad!


Puss!

Ask me

Hejsan!

Har inte mycket intressant att bidra med just idag. Tänkte att jag också skulle prova på det här med att låta folk fråga vad fasen dom vill. Förväntar mig dock inte att jag ska få en endaste fråga men det är ju trots allt några som läser så ni kanske funderar över något?

Bring it on! Fråga mig om vad fan som helst och jag lovar att ge er ett ärligt svar! Ni kan ju alltid vara anonyma om ni inte vill röja er identitet.

The jordan workout

Hejsan!

Igår efter skolan så var jag med mamma och Carro på ikea. Carro fyllde 16, GRATTIS SYSTER! Efter det så for jag hem till pappa för att kika på hockeyn. Timrå Ik. Det är över nu men jag måste endå säga att man kan inte vara sur för dom har bjudit på så galet bra hockey i den här kvartsfinalserien. Dom krigar och kämpar men det var väl helt enkelt inte våran tur..än.

Nu sitter jag här på golvet och svettas. Har precis kört ett träningspass framför tvn och det känns nästan som att jag ska rinna iväg. Hatar Jordan från djupet av mitt hjärta men man behöver ju inte kolla på henne, hon klarar inte ens av övningarna så bra så det är bara att ha koll på killen som leder DVDn. Puh, nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan så ska jag bege mig till ungdomsmottagningen. Evigheter sedan jag var där.

PYSS

It broke

Hejsan!

Idag är det redan söndag. Helgerna går så himla fort. Igår så kom Katja och Otto hit. Vi åt god mat och kikade hockeyn. Och vad kan man då säga om hockeyn? Jag kände att det var vår match från början. Att det sedan skulle bli förlängning det gjorde mig inte så mycket eftersom jag trodde vi skulle ta den. Vi var det mest taggade laget men vad händer? Lehtonens skridsko går sönder så han ligger och sprattlar som en fisk på isen och samtidigt passar en Hv spelare på att riva ner Backlund och sedan PANG så är det mål för HV. En sådan besvikelse och jag är så lycklig över att det finns en chans till. Imorn så måste vi vinna!

Efter hockeyn så blev det lite Guitar Hero och sedan melodifestivalen. En skön kväll som hade varit bäst om Timrå bara vunnit. Nu ska jag ta och kika lite på tvn. Jag har faktiskt varit duktig och börjat dagen med att diska och dammsuga.

PUSS

Snälla, snälla

Godmorgon!

Det är lördag idag och jag njuter för fulla muggar! Som vanligt är jag uppe hyffsat tidigt men skitsamma.

Igår så hade jag och Pk 1år och 8månader. Det är väl inte direkt så att vi firar varje månad men vi brukar mysa till det extra mycket. Vi åt tacos och sedan wowade vi lite och efter det så kollade vi på Rallybrudar vilket var en bra film!  Måste ju även berätta att jag igår tvättade som ett monster. Alla sängkläderna följde med dom också så nu är det verkligen ingen tvätt alls. Så himla skönt! Sedan igår så körde jag ett litet gympapass till en träningsvideo jag laddat hem. Det var med TuttJordan. Ni vet hon som ser ut som ett helvete. Men det var inte hon som ledde Dvd utan hon var mest bara brevid och jag kan lova att den var brutal. Svetten rann och just nu sitter jag och har ont i benen som en halt ko! Dock kommer jag aldrig köra den när Pk är hemma för han skulle bara skratta åt hur klumpig jag ser ut. Jag skulle nog skratta själv om jag såg.

Idag så blir det iaf till att kolla på hockeyn. Eftersom vi inte kunde ta det sist så får vi ta det ikväll. Jag önskar jag kunde vara där! Min syster hade köpt två biljetter men jag har ju inga pengar alls vilket känns tungt men det är så det är. Lite jobb resulterar i att jag inte får jobba och utan jobb blir det inga pengar. Förvänta er inte att jag kommer kunna vara med på mycket framöver. Ja, i vilket fall så blir det ju även melodifestivalen. Trots att jag hatade Caroline Af Ugglas som fan först så är hon nu min favorit. Låten har gått varm här hemma och texten är så underbart fin.

Nej nu ska jag ta och äta frukost sedan blir det lite WoW.

Svar till chricke: Jag har lite olika. Min main är en blood elf hunter iaf. Hon heter Köttpuppan. Så fint! :D



Semin är vår!

Ikväll blir det till att kolla på hockey och jag är taggad till max!

För att svara chricke så spelar jag på frostmane och är självklart horde!

PYSS

Be sure to be yourself

Hejsan folket!

Idag
är det redan onsdag. Dagarna bara springer förbi i en ruskig takt ibland. Har varit i skolan idag där dagen började med drama. Det är ett ämne som vi aldrig har annars men vi hade det idag hela förmiddagen och gud så roligt vi hade det! Vi har spelat teater och lekt och fånat oss. Superbra början! Sedan så har vi spenderat eftermiddagen med grupper där vi pratat om självkänsla. Ett stort och viktigt ämne där man kan känna igen sig väldigt mycket.

Ikväll så är det hockey. Är otroligt taggad och önskar att jag inte vore så pank så jag kunde beställa hem matchen. Har en sista hundralapp och den måste jag ju spara. Jag menar vinner dom ikväll så är det ju ett måste att ha matchen imorn!

Annars så händer det inte mycket. SKa ställa mig och göra lite spagetti och köttfärssås nu och vänta på min finis.

PUSS

Fyllesvin

Hejsan!

Förlåt för mina dåliga uppdateringar men ibland orkar man inte sitta och skriva ner livet.

Måste berätta om min fredag som var helt utflippad! Dagen började med att jag vaknade redan klockan åtta och satte mig framför tvn och Pk begav sig till jobbet. Vid tio tiden någon gång så hoppade jag in i duschen och medans jag står där så hör jag någon som bara vrålar. Det första jag tänker är "Gud jag måste sänka tvn, hade jag så högt?" Jag avbryter duschandet och går ut i hallen och hör då att det är grannen mitt emot som står ute i trappen och bara vrålar! Jag får panik och låser dörren direkt. Hon har ju varit konstig förut så jag ringde mamma som sa att hon skulle komma direkt. Man hör hur grannen springer upp till andra våningen och slår och sparkar på grannen där uppes dörr. Jag får panik och ställer mig i vardagsrummet och efter ett tag så hör jag hur någon gör något med brevlådan. Jag går ut i hallen och ser att kärringen har hällt in ägg och margarin i vårat brevinkast. Hade det varit en normal människa hade jag blivit förbannad men eftersom hon är så instabil och bara står där ute och skriker massor med saker så vågar man inte ens öppna dörren. Mamma kom och vi ringde polisen som redan var påväg eftersom dom andra grannarna också ringt. N är polisen plingade på hennes dörr så började hon gråta och skrek att vi har försökt slå henne! Helt galet. Hon är nu polisanmäld för ofredande iaf och vi får hoppas att hon inte får bo här länge till. Jag tycker inte om att behöva vara rädd för att kliva ut genom dörren.

Igår så var det party som gällde. Vi förfestade hemma hos Madde där vi firade att Carro Dahlberg idag fyller system! GRATTIS TILL HENNE. Vi sjöng singstar och blev fulla som svin. Det ar riktigt roligt och efter det så begav jag, Emelie och Pappo oss till O'learys där vi träffade massa andra folk. Blev lite dansande, lite drickande och sedan blev jag lite besviken på en av mina kompisar. Du vet vem du är och jag hoppas att du håller vad du sa igår. Om du hatar livet så lev för min skull. Jag skulle inte klara mig utan dig. Du har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid finnas där för dig!

Det är alltid jobbigt att veta att någon i ens närhet mår dåligt och jag kände att det inte var någon idé att stanna kvar. Som tur är har jag världens snällaste och underbaraste pojkvän som följde med mig hem. Vi tog en taxi och som vanligt så satt taxichauffören bara och skrattade åt allt jag pratade om.

Idag har jag haft en av de värsta bakisdagarna någonsin i livet! Jag vaknade och mådda så snuskigt dåligt och som vanligt öppnade jag munnen och sa "Jag ska aldrig mer dricka". Det värsta är att jag har spytt som ett monster. Började spy och lade mig sedan på soffan. Tänkte att jag skulle försöka få i mig något men det gick inte. Allt som jag försökte äta kräktes upp. Inte mysigt kan jag lova. Jag och Pk har sedan legat i sängen och sovit och mått dåligt fram till klockan fyra då vi bestämde att vi måste till affären och handla mat. Nu har vi nyss ätit lövbiff och jag är mätt och har fått behålla maten! TACK GUD!

Imorn är det skola som gäller och jag väljer medvetet att inte skriva om hockeymatchen igår.

PUSS

Pang

Ikväll smäller det!

Taggar som ett riktigt monster!
JAG ÄLSKAR TIMRÅ IK!


If you seek Amy

Hejsan folket!

Idag är det onsdag. Känns så konstigt att det är lov. Skönt är det dock så jag ska väl inte klaga. Jag sitter och jäser i fotöljen. Har spelat wow i flera timmar så nu är det snart dags för en dusch och att göra sig klar för dagen.

Igår var jag ute och rännde med syrrorna och mamma. Så mysigt att träffa Ina, känns som att det var evigheter sedan. Hon har blivit så stor!

Igår så ringde pappa och sa att Pontus tjatar masor om att han vill komma hit och sova här, han tycker om att vara här och jäsa ner sig totalt med oss. Ofta man kan säga nej till det då? Självklart inte! Pontus ska komma senare idag. Vid sex typ och sova här. Imorn är det hockey som gäller och mer än så har jag inte att berätta.

PUSS

Kvartsfinaldags

Hej hopp!

Idag är det tisdag och jag har sportlov, hur skönt som helst att bara kunna slappa. Kom hem från Sollefteå igår kväll och nu är det ju så att Pk ska få göra en till operation. Jag är så less på hans fot att jag skulle kunna kapa den och elda den i en soptunna! Om tre veckor så ska vi alltså fara dit igen och man får väl hoppas på att dom fixar hans fot ordentligt den här gången.

Igår så satt jag och kikade på tvn såklart. Var tvungen att se vilket lag som skulle välja Timrå till slutspelet men det blev inte som jag trodde. Alla lag valde att inte ta Timrå. Är vi verkligen så farliga? Klart vi är! Dom som vet hur Timrå fungerar vet att vi älskar att komma ut underlägen och hiva oss uppåt. Vi ska spela mot Hv, vi blev över så dom fick oss. Kommer att bli roligt! Jag känner att hämnden ska bli ljuv eftersom dom slog ut oss så vi missade en final förra året.  Ska iväg till entrésundsvall för att hämta ut min biljett senare idag. I love hockey!

Annars så kommer mamma och mina systrar snart. SKa passa på att träffa Ina då hon är hemma på permis och imorn så ska jag nog träffa min superslyna Erica och hoppas på att få se en liten babymage.

PUSS

Puss på rumpan!

Hej

Slänger in ett inlägg om att vi ska fara till solle nu.
Kommer hem imorn vid sex men då bär det direkt iväg till arbetet.

PUSS