Valkyriors dom

Varit barnvakt till Pontus, han var lite arg men mest gullig!

Idag har jag arbetat, jag gillar mina postenkompisar, de gör så det blir ett nöje att arbeta!

Imorn hoppas jag att det kommer in lite mer pengar på mitt konto. Är osäker på om jag ska få studiebidrag den här månaden eller inte. Jag gillar pengar.

Lyssnar på Hel. Länge sedan den musiken fick smeka mina öron.

Funderar starkt på sängen eftersom det blir en extra tidig morgon imorn. Skolutflykt och sedan arbeta.


You know you love me
XoXo Camme Swe

Tusen skäl att stanna

Äntligen fredag!

Den här veckan har nästan tagit mitt liv. Skola och jobb varje dag, en riktig no-lifer har jag varit!

Igår så var ja dock på stan med Malin efter skolan, shoppade fast jag inte skulle göra det egentligen men jag använder mig av ursäkten att "jag man måste få unna sig när man jobbade som en jude förra månaden".

Blev lite käk på Bite Line med massa postenfolks och sedan work.

Ska btw få en ny bloggdesign. Om ni vill kika in hur det arbetet går så klicka här och väl på den sidan klickar ni på "works" uppe till vänster.

Nej
nu ska jag kila ut till bussen.. tur jag har en mysig gubbskjorta nu som jag köpte igår. I love it!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Ehm

Varit ute hela dagen med skolan.

Handlat mat.

Jobbat.

Jag är en riktig no-lifer.

Hinner spela en AV innan sängen, wow är nice!

Mumma

Kollat på dagens True blood, så bra att jag närstan kom!

Imorn är det löning, kan lova att det behövs!

Nu ska jag vara lite aktiv och gå till jobbet istället för att ta cykeln.

Var på fyndlagret och lekte idag!
You know you love me
XoXo Camme Swe



Jag gillar mys!

Hellu folks!

Torsdagen spenderades med att vi var ute hela förmiddagen med skolan. Hade en dundrande huvudvärk när jag var på väg hem men eftersom jag visste att de sökt efter folk som kunde jobba kvällen så kände jag att det inte var någon idé med att ringa och sjukanmäla sig. Dessutom var jag för sent ute eftersom klockan var runt tre. Blev till att  åka hem, laga mat och sedan trampa ner till work.

Väl där så försökte jag verkligen att kämpa mig igenom kvällen men det är verkligen inte det bästa stället om man har huvudvärk. Siffror och maskiner som låter överallt. Jag gick hem efter två timmar. La mig i soffan och tryckte i mig tre alvedon. Sedan låg jag där tills det var dags att sova.

Igår hadejag inte lust till att göra något alls. Egentligen skulle jag och Pk på fest eftersom Erica fyller 20 idag, gratz till henne!, orkade inte detta så han frågade om vi skulle hyra film och käka god mat. Tyckte det lät mysigt så vi drog ner till stan. Väl inne på videoteket så insåg vi att det inte är så bra att tro att man ska kunna hyra en film när man annars laddar ner. Vi hade sett alla nyheter för flera månader sedan i princip. Det enda som vi skulle ha kunnat hyra skulle vara någon tråkig film så vi åkte hem. VI laddade hem nya Wallander. Jag lagade fläskfilé, Pk tog hand om tvätten och sedan käkade vi och kikade lite friidrott. På kvällen blev det lite tända ljus och wallander. Den var riktigt bra! Jag gillar de nya wallander filmerna! Därefter så kikade vi på Cath me if you can på 5an. Pk hade inte sett den förut och jag gillaren!

Nu ska jag spela wow. Mitt mål är att bli level 80 innan helgen är slut och det borde jag klara redan idag. Köttpuppan ftw!

Grattis som fan slyna!



You know you love me
XoXo Camme Swe

Men va?

Känns som att jag vände mitt liv till det bättre strax innan jag fyllde 18.
Endå måste jag drabbas av saker som jag inte ens orsakat mig själv. Känns jobbigt att en av de människor man borde kunna lita mest på sviker en gång på gång.

Jag är så glad att jag har Pk, han är den som gör mig till ett happyface!

Bilar och motorer

Lördagen var riktigt mysig!

Fint väder, snabba bilar och trevligt sällskap. Vi var nog på Sättna ungefär 6h och kikade på alla bilar. Det var riktigt trevligt!





Idag är jag mest bara trött och kommer nog att spendera massa tid med att bara slappa i soffan. Känns som att min hjärna inte är riktigt med idag.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Helgen är här!

Finally!

härligt med helg! Ikväll blir det dock till att säga hejdå till Emme som ska flytta till sthlm, känns lite sorgligt men hon kommer nog att klara sig bra. Hon är en duktig tjej!

Ska snart åka och fika med mamma, ska bli som en belöning för att jag har tvättat som tusan. Har till och med tagit alla sängkläder, då känner man sig bäst!

Imorn så blir det dragracing. Länge sedan jag var där nu. Sist var massa år sedan då jag, Edvin och Makke gled dit i Makkes pappas bil. Det var en nice dag!



You know you love me
XoXo Camme Swe

Surprise!

Fick min efterlängtade överraskning igår. En takida tisha med allas autografer och så ska jag få träffa dom den 13e november om allt går som det ska. Jag blir typ nervös bara av att tänka på att träffa dom. Vad ska man säga? När jag och Pk såg två från takida i ett öltält på Gatu Festen för 2 år sedan så tyckte han att jag skulle g¨fram och prata men jag var för rädd! Jag är så supertöntig! Fick även takidas nya platta. Den är förbokad och kommer komma i brevlådan den 2 september, kan knappt hålla mig!

Har annars jobbat en massa vilket jag även ska göra den här natten.

Idag var jag dum och släppte in en jävla försäljare. Han såg så ung och trevlig ut i kikhålet så jag trodde det var någon Pk kände. Slutade med att han satt och pratade i typ en halvtimme och jag satt och fokuserade på Pk i huvudet: "Inte bra att köpa någon, Pk blir arg" Haha, jag skulle nog ha blivit arg på mig själv också eftersom det var något jävla uppslagsverk som jag antagligen aldrig skulle ha haft använding av eftersom vi faktiskt ever i 2000-talet och har internet som kan erbjuda all information jag behöver.

Pappa var här och fixade min cykel idag. Härligt det ska bli att glida till jobbet inatt!


You know you love me
XoXo Camme Swe

delay

Okej, överraskningen blir inte förrän imorgon. Jag antar att ni alla är lika nyfikna som jag är men som ni vet så den som väntar på något gott...

Back on track

Hehehelly!

Igår så var jag inte så pigg så jag orkade inte bjuda er på ett riktigt inlägg.

I fredags så blev det förferre hos Tessi i Skönsmon. Det var riktigt trevligt och jag tror att jag och Pappo blev fullast. Kanske inte så ovanligt att jag är en av de fullaste när det är party? Det blev en taxi in till stan vid kvart i tolv. Vi hängde i öltältet hela kvällen och hade riktigt roligt. Köpte en cider och drack upp min lilla flaska med sprit som jag hade kvar. Just det där sista var egentligen helt onödigt att föda kroppen med men man dricker ju tills det är slut. Tog en taxi hem vid två tiden och fick spendera stora delar av natten med huvudet i toaletten.

Baksmällan igår var brutal. Dock hade jag kräkts så mycket under natten så jag slapp det där med att spy under morgonen iaf så det tackar jag för. Pappo kom hit och så beställde vi bite line och köpte lite godis och chips. Pizzorna kom vid två och vi hade käkatupp dom vid 21. Det tog sin tid.

Vi kollade på massor med filmer, Haunting in Conneticut, Ice age 3 och The last house on the left. Kan säga att den sistnämda filmen tankade vi typ bara för att och den var helt sjukt bra visade det sig! Den var galet spännande filmen igenom. När Pappo drog hem så kollade jag på Edward scissorhands. Den är så bra!

Pk var ju ut igår men han var hemma vid två tiden igår. Han var så söt. Han har fixat en överraskning till mig tydligen. Den har med takida att göra men mer än så får jag inte veta. Han typ grät och liksom "jag blir så jävla glad för jag vet hur glad du kommer bli camilla". Tror ni jag är dödligt nyfiken eller? Kommer att få veta vad det är imorgon kväll. Jag kan knappt bärga mig!

Idag blir det tacos, sedan ska jag börja vandra till jobbet där jag kommer spendera massor med tid, 18-06. Pengarna bara rullar in!

Tänkte ta och visa er lite bilder på hur det såg ut här då vi förlovade oss. Fick dom av Pappo.

Bilder från köket:

Vardagsrummet

Ringarna som stod på nattduksbordet i sovrummet.
You know you love me
XoXo Camme Swe

Fufufufufu

Aldrig värt att må så här dåligt.

Lika bra att inse att jag inte klarar av alkohol

Party never ending

Helly!

Igår var jag hem till ljustadalen en sväng. Solade, badade och käkade mat. Det var nice! Passade även på att låna lite pengar så jag kan dra ut ikväll, det tackar jag för!

Ikväll så blir det utgång med förferre i skönsmon och sedan får man se vart vägarna bär. Ska nog hoppa in i duschen och försöka få mig lite sval. Är så varmt ute så man är alldeles klibbig.

Dunkar musik just nu, kallar det för partytaggning, I like it!

Ses vimlet!

You know you love me
XoXo Camme Swe!

kräknatt

Hellu!

Igårkväll så jobbade jag och sedan var det meningen det skulle bli brännboll men det var färdigspelat när jag slutade så det blev till att Nette och Emme hängde på hit och vi kikade på Baksmällan. Den var nice som fan kan jag lova!

Hade fruktansvärt ont i huvudet igår och jag har varit snorig med halsont. Inatt så vaknade jag av att jag mådde fruktansvärt illa så jag har varit uppe och kräkts två gånger. Jobbigast var att magen var så tom så det kom endast galla och det är typ det värsta man kan kräkas.

Idag mår jag ganska hyffsat men jag har endå sjukanmält mig från jobbet, känns som att ifall man har spytt under natten så ska man inte jobba. Får se hur den här dagen går. Jag har inte vågat äta något än för det känns som att om jag gör det så kommer jag säkert att kräkas igen.

Tur jag har en massa Criminal Minds att kika på!

Älskar denna killen, han är så nördsnygg!

You know you love me
XoXo Camme Swe

plopp

Tack för alla kommentarer!

Igår så var det en riktigt slapp dag. Hade jobbat från 18 dagen innan till 06 på morgonen så jag sov och sedan var jag endå trött resten av dagen. Blev en del avsnitt av Criminal Minds så nu har jag inte så många kvar.

Idag så blir det till att jobba kvällen och sedan kanske vi skulle lira lite brännboll? Får se hur det blir med det.

Btw så tror jag att någon hatar mig. När jag skulle cykla iväg till jobbet i söndags så var det världens punktering på min cykel så nu kan jag inte använda den.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Remeber yesterday

Gårdagen var helt underbar. Utan att Pk visste om det så hade jag planerat med Pappo och Emme att de skulle komma hit och tända massa ljus i lägenheten medans vi var ute och käkade. Runt två tiden så sa jag till han att jag skulle ner och hjälpa Emelie med att bära en spis. Så var inte fallet utan hon gick på systemet åt mig och köpte en flaska champagne och så var jag på Åhlens och köpte massa värmeljus. Bar hem det till henne och lämnade ena nyckeln hit.

Vid fem så promenerade vi ner till stekhuset där vi hade bokat bord. Vi åt supergod mat och bara njöt och sedan vandrade vi hemåt. När vi gick förbi köksfönstret så hade de dragit ner persiennerna där så Pk frågade mig om det var jag som gjort det. Jag sa nej och precis när han öppnade dörren så sa jag att detta var min överraskning till han.

Mina tjejer hade gjort det så himla fint. Jag hade aldrig klarat av att få det lika bra själv kan jag lova! Det var över 100 värmeljus som var igång här inne. På vardagsrumsbordet så hade de ställt ljus i form av ett hjärta med champagnen och glas i mitten . I sovrummet hade de fyllt ena nattduksbordet med ljus och i mitten stod asken med våra ringar öppen. Jag började nästan gråta för det var så fint!

Glömde att ta bilder på hur det såg ut men jag kommer nog aldrig att glömma det själv och det är det viktigaste. Det blev dock otroligt varmt kan jag lova så vi kunde inte ha tänt alltför länge. men vi drack champagne och tog på oss ringarna och nu är vi, som Pk sa, "ett steg närmare förevigt".


You know you love me
XoXo Camme Swe

<3

Idag så förlovar vi oss!