Brittisk gaypop!

Brittisk gaypop och annat konstigt dunk som inte passar mina öron är vad jag får vakna till när Pk bestämmer musiken. Att lyssna på musik som man hatar får en att må dåligt och den här musiken är kräkvarning. Nu spelar han dock lite Sonata Arctica men jag antar att det är min playlist. Hoppas han inser snart att den är awesome så slipper jag lida.

Annars var jag på bilbingo igår med Linda och Jossan. Det var nice men som vanligt så vann jag inget, jag har aldrig vunnit på bilbingo!

Ikväll så blir det till att jobba sedan så gör jag helg. Det ska bli härligt eftersom jag verkligen ser fram emot den här helgen. Jag måste dock erkänna att jag mår lite smått dåligt över att det är torsdag och ni vet väl vad det betyder? Det betyder att Takida spelar på storsjöyran ikväll medans jag står på posten och sorterar brev. Åh, jag hoppas de tittar förbi sundsvall så fort nya plattan kommer!


You know you love me
XoXo Camme Swe

Gratz to my niggaboi!

Morn!

Natten spenderades på posten, börjar bli en vanlighet nu känns det som.

Idag så fyller min finis år så det är därför jag tvingat mig upp ur sängen trots att jag bara fått mig 3 timmars sömn. Hans familj kommer om ca 1 timme så då känns det lite fail om jag hade sovit vidare. Nu ska jag kika på tv och hoppas på att inte slockna.

Gratz to my nihhaboiii!
You know you love me
XoXo Camme Swe



The ring

Igår köpte vi ringar till den kommande helgen. Vanliga släta i guld. Inga krusiduller. Enklast och finast så.

Idag har vi ätit tacos och sedan blir det lite glass med hallon, jag älskar glass på helgen! Fick tvinga min finis att följa med mig till Ica. Han var pepp på en slapparkväll men en promenad har inte dödat alltför många skulle jag tro... kanske?

Nu ska jag kika på Obsessed, den hade inte så bra rating på imdb men jag tycker den verkar spännande.

Ska nog springa och ta mig lite ice cream medans jag packar upp filmen. ENjoy  your helg!


You know you love me
XoXo Camme Swe

Kärlek

Snygga pojkar, snygga bilar och en undebar låt. Känns som att takida aldrig kommer bli dåliga. Jag vill ha sex med videon men eftersom det inte går får jag nöja mig med att dela med mig till resten av världen.

tAKiDA- As you die

eheee

Tycker allvarligt synd om alla människor som måste bege sig till arbetet i regnet.

Nu blir det sängen för mig, har planerat att somna till smattret mot rutan. Det öser ner!

Lönespec och jobbtagg

Nej, ni skulle ha sett mig nu, naken på golvet med näsan i datorn eftersom jag inte stoppat i linser än så är jag helt blind. Dags att göra något åt båda sakerna men först så tänkte jag bjuda er på ett inlägg så ni inte tror jag glömt bort er.

14 timmars sömn inatt. Känns som en bra förberedelse inför kommande kvälls och nattpass. Igår så kunde jag dock inte somna direkt. Var för pigg för det. Då kom Pk på leken "Gissa korven". Haha. Somnade skönt efter att vi lekt färdigt.

Fick min lönespec, känns bra att det kommer in pengar på kontot imorgon. Verkligen need på det. Efter att jag sovit jobbruset av mig imorn så kommer jag och Pk bege oss till rusningen i Birsta. Känns inte sådär otroligt pepp att åka ut dit när det är löningshelg eftersom jag har hört att det ser ut som en myrstack alla andra dagar också. Ska bli roligt dock eftersom vi ska köpa ringar till nästa helg. Dags för the next step eller vad man ska säga. Jag gillare!



You know you love me
XoXo Camme Swe

Summer's gone

Gudmurgun!

Idag är min lediga dag, verkligen satt fram emot detta. Tänkte spendera min tid med att kika på Harpe's Island. En riktigt bra serie så det tipset tackar jag verkligen för! Såg dock 8 avsnitt igår så jag har bara 5 kvar sedan så är det dags för någon ny serie igen.

Funderar på om jag ska vika tvätten så jag får bort skiten, egentligen skulle inte min tvätt behöva vikas för min garderob ser ut som ett krigsdrabbat land men det blir finare när man lägger lite vikta kläder längst upp!

Kan berätta att jag ska få en ny bloggdesign av min finis kusinis Linis. Det ska bli skönt för jag är så less på den här just nu och jag är för kass för att kunna göra en själv.

You know you love me
XoXo Camme Swe

Sötmupp

Jag vet att jag sagt det förut men jag säger det igen. Min pojkvän är världens sötaste när man kommer hem efter att ha jobbat natten. Jag skulle kunna sitta och kolla på han när han sover i en evighet. Måste vara så tråkigt för dom som kommer hem till sin egen ensamhet. Jag är så otroligt glad att jag hittat den här världsbästa människan vid namn Patrik Kåveland.

Idag blev jag väckt av att mamma och Carro kom och ville ta en fika. Nu ska jag börja dra igång lite matlagning och klädtvättning sedan blir det jobb inatt igen men jag tänker framåt, när jag kommer hem på morgonen så är min sötmupp där och väntar med sina morgontrötta ögon och sitt morgonrufs. I love it!

Hur skulle man inte kunna älska en sån finis?

You know you love me
XoXo Camme Swe

Rain in my heart

Jag tycker om att vakna av att det regnar ute, det är så mysigt ljud när det slår emot fönstret.

Igår så jobbade jag från sex till sex med en tvåtimmars rast. Hade en otroligt rolig kväll och natt på jobbet. Det är lätt rasterna som gör det värt att komma dit.

Har precis vaknat och jag funderar på om det är värt att käka frulle eller om jag ska vänta tills det blir middag. Vi ska käka lasagne idag, det är mumsfilibabba!

Nej man kanske ska ta och klä på sig istället för att sitta naken och nörda blogg och facebook. Iofs börjar jag inte arbeta förän klockan 01.00 så jag har ju masor med tid att njuta av. Måste börja kika på någon ny serie så om ni har något tips så är det bara att dela med sig.


You know you love me
XoXo Camme Swe

Pojkar pojkar.

Igår så pratade jag med Pappo i telefonen och det fick mig att fundera lite. Jag tror att det är så här att pojkar fan har större behöv av bekräftelse än vad vi tjejer har. De flesta tjejer iaf kanske man ska säga. Det verkar som att killar, även fast de har flickvän, alltid har behov av någon annan tjej som kan få dem att känna sig bra. Jag har i varje fall inget behov av att en massa killar som jag inte ens känner, typ som jag har på msn men aldrig har träffat i verkliga livet, ska vara mina homies för att jag är så bra och awesome. Det räcker med Pk. För killar verkar det dock vara så att de behöver det. Kanske bara är jag som fått allt om bakfoten men är det verkligen så dåligt att bara få den här bekräftelsen av sin flickvän? Måste man hela tiden ha en massa andra? Det känns som att det är så.

Nu ska jag släppa ämnet för jag har mer saker för mig i livet än att alltid oroa mig över spinkiga slynor med blonderat hår.

Idag ska Pontus komma hit och sova här, han tycker ju om vårat tv-spel.

Bjuder på en gammal klassiker:


You know you love me
XoXo Camme Swe

Harry fuking Potter

Hejsan.

Igår var vi på premiären av Harry Potter. Självklart var jag taggad som fan eftersom jag är ett big fan av böckerna. Filmen var hela 2.30h lång och en jävla besvikelse. Jag fattar inte hur man kan göra en sån bra bok till en sån förbannat seg och tråkig film? Alla scener där det ska vara världen fighter, som är det mest spännande i boken, är borttagna. Jag menar hur fan kan man ta bort allt det bra? Det måste vara som Pk sa att det antagligen är för att de ska slippa sätta åldersgräns på den och tjäna mer pengar. I vilket fall är jag besviken. Den sämsta HP filmen hitills.

Just nu vill jag att min kusin Katja ska höra av sig för jag vill umgås!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Magtrubbel

Har haft lite problem med min onda mage så jag har varit lite föslappad.

Kan berätta att ikväll blir det Harry Potter, älskar Potter och älskar premiärer!

Min helg

Ja i fredags var det ju bion som jag redan skrivit om.

I lördags så hade jag planerat att bara vara hemma och dricka lite vin och bara ta det lugnt. Ett glas vin blev dock snabbt till en liter vin som ledde mig till nästa liter vin och sedan vandrade jag iväg till Malin där vi festade lite sedan så hamnade vi ute hos Eriksson och Johanna där resten av kvällen spenderades. Inget blev som jag hade planerat men jag hade otroligt roligt endå.

Söndagen var helt förstörd men det var ju mitt eget fel så jag kan inte skylla på något. Jag har ju berättat om mina brutala baksmällor förut så jag spenderade en del av morgonen i toaletten, kräkandes. Blev lite piggare efter at ha tömt ur magsäcken men min brutala huvudvärk dunkade på hela dagen och alla våra alvedon var slut.

Idag så har jag tvättid, på riktigt den här gången, jag har faktiskt redan varit ner och stoppat in en maskin. Ikväll blir det jobba och sedan ska jag hem och pussa på min fispojke för idag är det vår 2års dag! Känns helt sjukt egentligen. Känns som att vi alltid varit med varandra men samtdigt känns det som att det inte kan ha gått 2år redan! Puss på snoppen hans!



You know you love me
XoXo Camme Swe

Så bra!

En av de roligaste filmerna på länge! Jag skrattade i princip hela tiden! Jag rekomenderar den till alla som har humor!

Bäng

Självklart var min tvättid igår och inte idag = fail! Får tvätta på måndag istället.

Ska nog ta en dusch nu. Skulle kunna göra detta på balkongen eftersom det öser ner ute.

Btw, jag hatar Emme för att hon skickade sms inatt när hon såg takida på Hultsfred, jag är avis!

Friday I'm in love

Morn!

Trött tjej är jag, sover dåligt som fan på nätterna. Dock är jag endast vaken för att det är dags att tvätta. Not so fun men vad gör man inte för lite rena kläder?

Ikväll så ska Pk bjuda mig på bio. Jag tycker om bio så det är nice. Brüno är det som gäller så jag lär skratta så kisset sprutar åt alla håll.. ännu en bra anledning till att jag måste tvätta!

Nu ska jag kila ner i tvättarhålan.

Detta är min nya frill för er som missat!


You know you love me
XoXO Camme Swe

Sing for the win

När inte Pk är hemma så brukar jag sjunga loss som fan! En av de bästa låtarna till detta är David Cook- light on. I löve it!


Prova du också!


You know you love me
XoXo Camme Swe

My day off

Yes, efter att ha tagit mig upp ganska bra tid idag, trots att jag jobat natten, så kan jag njuta av en ledig dag. Hur skönt som helst! Igår sov jag rikitgt länge, enda till halv fem men jag hade fan en kille på jobbet som sovit till tio på kvällen. Han var riktigt pigg imorse vid sex men det ä ju inte så konstigt. Själv var jag svintrött när jag väl ramlade i säng runt sju.

Idag händer det inte mycket. Hade planerat att njuta i solen för det så så fint ut imorse men nu regnar det ju massor = Camilla är en besviken tjej.

Ska ner och handla mat senare. Idag blir det Chili Con Carne. Det är rikitgt gott faktiskt, Pk brukar tjata om att han vill ha det.

Nu ska jag se lite privileged utan att få dåligt samvete!

You know you love me
XoXO Camme Swe

Gnu

Har workat som en gnu hela natten. BFM is the shit, man får springa häcken av sig så man är totalt död när man anländer hem.

Har sovit till halv fem idag så förmodligen kommer jag inte vara så trött inatt när det är jobb som gäller igen.

Annars kan jag berätta att jag kollat på de senaste avsnitten av true blood och håller på kikar hela första säsongen av privileged. I like serier!

You know you love me
XoXo Camme Swe

Ehu

Hellu!

Äntligen är helvetesveckan på jobbet över. Jag har verkligen slitit som fan och haft massor av pass. Värmen har inte gjort det hela bättre. Man har varit så slut och temperaturen har legat på 26 grader där man ska slita.

Till veckan väntar endast fyra pass med början inatt. Två nätter och två kvällar. Det kommer att kännas helt underbart! Jag kommer faktiskt hinna träffa min pojkvän den här veckan som är på ingång.

Gatufesten har jag skippat totalt. Som Jesper på mitt jobb så fint sa, "vem fan vill betala för att göra av med pengar?" Och han har ju så rätt, bara skitartister så det enda jag ahde spenderat tid på skulle ha varit öltälten och att slänga pengar på bira. Jag känner mig själv för bra.

Imorse så kom Pk in med frukost på sängen. Det var så gulligt att jag nästan blev lite blöt i ögat. Vi har varit tillsammans länge men han är ju inte den romantiska typen direkt men han kan när han bara vill och detta var första gången han kom med frukost så jag blev rikitgt glad!

Nu ska jag slappa framför tvn. Blir en lugn dag eftersom jag börjar jobba 00.00

You know you love me
XoXo Camme Swe

HOT

Detta varma väder = Orkar nada!

Trotsar allmänheten och arbetar sönder mig själv istället för att supa skallen av mig i ett öltält nere på GF.

Har nyss kommit hem från jobbet och ska iväg igen om två timmar, TAGGA!


Annars hälsade jag på Lina och hennes pojkvän idag. Ville kika på deras lägenhet och jag blev kär! Det var trevligt med lite minnessnack också, även fast alla minnen kanke inte är de vackraste.

You know you love me
XoXo Camme Swe