Juligt!

Grattis till Pontus som blir hela 7år idag! Sötoungen.
Har precis satt upp vår lilla julgran. Den lyser så fint! Tog mig en macka med nygjord julskinka. Lite snö på det här sedan så är julstämningen på topp!

update

Gårdagen började med middag och vin. Det övergick sedan till supande av hög klass. Massor av singstar och kortspelande ledde oss vidare till krogen.

Bakistabletterna funkade! Lätt värd investering. 50 spänn och jag slipper ligga och kräkas på bakisdagen. Jag har julpyntat istället. Underbart! Nu saknas bara en julgran. Ska fixa det under veckan och hänga upp mina fina svarta och röda kulor.
Over and out!

PS. Tack för alla presenter folks!. DS

PARTEY

Nu är det fest!

eyyo

Hey!
Har hunnit med att fylla 20 och varit vikarie i tre dagar. Lite awesome att man fått nytta av sin utbildning!
Var på systemet idag för första gången.. eller första gången jag handlade iaf och jag behövde inte ens visa leg, lite sickhouse!
Nu ska jag njuta av hockey och en bira som jag köpt helt själv!
Over and out!

Kääs

Jag är alldeles för kass för mitt eget bästa på att blogga..
Kan berätta att Pappo kom hit i fredags, vi käkade god mat och sedan vart det bio. 2012 sågs och den var sådär.När det väl hände saker så var den riktigt häftig men däremellan så var den mest seg.
Lördagen bestod av god mat, mys och dansbandskampen.
Idag har jag kikat massa filmer och inte ens klivit utanför dörren. Slappare än slappast.
Over and out!

The day after yesterday

Yay, jag överlevde gårdagen mot alla odds. Jag gick och önskade att jag skulle bli nedslagen på väg till jobbet, då skulle jag ha fått lega i en sjukhussäng istället för att jobba, Sjuka tankar, jag vet! Väl på jobbet så satt jag mest och svalde ner galla med min saliv. När vi väl fick rast var jag så hungrig att jag vågade prova äta en banan. Till min stora förvåning stannade den kvar i magen och livet började flyta på lite bättre. Tänkte tillbaka på partykvällen och insåg att en som borde ha massa ångest är Pontus. Hans granne kom upp ungefär fyra gånger och bad oss sänka ljudvolymen. Han sket i det just då, frågan är hur det känns att se henne i ögonen om man möts i trappen?
Idag jobbar jag inte förrän 02 så det blir till att slappa fram tills dess. Mamma ska väl komma förbi en sväng och jag ska ta mig iväg för att köpa dagbladet. jag och min gamla klass är tydligen med där idag.
5 days left btw! Den som glömmer bort min dag kommer avlivas!
Over and out!

Onsdag= Inte lika rolig som tisdagen

Får man vara så här bakis? Det kommer spya minst en gång i timmen. Jag har inte ens något kvar trots det envisas magen med att krampa så jag bara sitter där och hulkar upp luft.
Tur att vi hade det så jävla roligt igår annars hade det känts ovärt.
Måste tvinga iväg mig själv till jobbet nu, inte kul!

tisdag= tycka om-dag!

tisdagar går det att ladda hem senaste OTH och Gossip girl. Ska göra mig två limpmackor, kolla mina favoritserier och sedan lira lite wow.
Ikväll blir det after work med jobbet! Tisdagar kan vara nice!

slappcamme

Blev inte så mycket ägande på bowlingen, det slutade oavgjort men det kändes helt okej endå!
Har lidit av väldigt svår mensvärk. Har knarkat alvedon och diklofenak i två dagar. Idag känns det som att jag kan leva lite smått igen. Måste ta mig iväg för att handla mat men först ska jag bli färdig med mittt tvättande. Lite hårt att det blev ett strömavbrott på typ 2sek och då hade ju torktummlaren stannat så när jag gick ner för att hämta tvätten var allting blött, inte kul!
Jag kollar på för mycket serier just nu så hjärnan spinner runt i huvudet, tror det är bättre jag spelar lite wow för att lugna mina nerver.
Over and out!

tAKiDA

I torsdags så var vi på stan efter att Pk tagit sprutan mot nöffarsjukan. Jag fick välja ut en jacka som en tidig födelsedagspresent! Valde en riktigt mysig tjockjacka i svart som var fluffig av dun. Lär inte frysa i vinter med den. Sedan var det som sagt stekhuset innan vi begav oss hemåt mot sängen.
Igår så var jag hos tändläkaren. Inte ett enda hål hade jag. Helt awesome skulle jag vilja säga, när jag var yngre hade jag alltid hål!
Vid halv tre så stod jag och min syster på sporthallen. Det var dags att börja köa för världens bästa band, tAKiDA!
De bjöd på en sjukt grym spelning. Jag blev varm i hela kroppen, man blir så lycklig när man ser hur lyckliga alla i bandet blir av att spela. Känslan av hur publiken överröstar Robban är total! Kommer hålla mig nöjd tills jag får se dom nästa gång. De fick fyra plus i st. Ingen vanlighet att de får bra recensioner i den här stan kan jag lova. I dagbladet fick de endast två plus. Jag kan gissa på att den recensenten är en alternativ popbög som inte njöt på samma sätt som jag gjorde. Deras låtar förmedlar något, texterna sitter som en kram om hjärtat! Jag är kär. Always and forever <3
Strax blir det O'learys för att äga Pk på bowling, igen. Vet inte om jag nämnt det men det tål att nämnas igen; Förra helgen vann jag med hela 100poäng. jag är bäst and that's it.
Over and out!

Vaken

Nu har jag varit vaken för länge för mitt eget bästa.
Igår så fyllde farmor år vilket självklart firades, Grattis till henne!
Efter smörgåstårta så fick jag skjuts direkt till work. Det var en ganska slapp och tråkig kväll men den blev bättre. När klockan slog 22 for jag och några postenbrudar och köpte käk och sedan for vi hem till Linda. Vi åt och de fick en massa kläder av mig. Blev en massa provningar och prat. Tiden gick alldeles för fort och klockan 02 så var vi tillbaka på terminalen. Natten gick dock ganska fort och klockan 06 begav man sig hemåt.
Väl hemma så blev det en dusch och sedan så trodde jag att jag var trött men nej.. har suttit och kollat på tvn. Känns som att jag suttit i en bubbla men jag kunde inte somna endå. Nu har jag spenderat en massa tid framför dattan.. ska väl ta och göra mig klar för dagen..
Idag beger vi oss till Bergsåker så att Pk får ta influensasprutan. Jag har ju börjat bli lite rädd för att bli sjuk nu och han är i riskgruppen så det är nog bäst så. Sedan ska vi kika runt lite på stan och han ska bjuda på mat från stekhuset! MUMMA!
Vitlöksmarinerad oxfilémedaljong
med rödvinssås, champinjoner & bacon

Over and out!

*****

Det snöar ute och det gillas!
Har varit nere på stan och tagit en fika med Linda och Marie. Det var mysigt och mumsigt imo.
Nu ska jag fortsätta att rensa ur garderoben. Sängen är redan full med kläder och jag har mer än hälften kvar. Jag har blivit lite för rund för många plagg. Tur det för då är det inte ens någon mening att ha kvar dom.
Ikväll blir det work och hockey i hörlurarna!
Over and out!

I see you

Jag hoppas nu gillar att jag är så oaktiv på att skriva!
Igår var det alla pappors dag och jag och Pk for till Ljustadalen där vi käkade fisk för första fången på 1,5 år.
Helgen har varit mysig. På lördagen var jag och Pk ner till O´learys och lirade bowling, jag vann med 100 poäng. Stackaren!
Idag funderar jag starkt på att slänga ut lite pengar och lira wow.. long time no see..
Vi får se hur det slutar.

Over and out!

It's snowing!

Japp, det har snöat typ hela dagen. Såg en snögubbe när jag vandrade till work, drog även den första vurpan. Det ska liksom börjas i tid! Jag är inte så stabil i mina uggisar..
Imorn ska jag till Ikea, måste inhandla julsaker, craving på det!
Over and out!

skinkmackor och snopphistorier

Inatt ska jag arbeta min första natt på evigheter!
Det som är bra är att jag kanske slipper mina sjuka drömmar som jag har.
Idag vaknade jag precis efter att jag hade tagit av mig min penis och börjat snaska på en skinkmacka till Linus spännande historia om att han fick en hård penis av en katt?!! Vad har jag för konstig hjärna egentligen?

Klev upp och fann att lappisen inte vill leva mer. Skärmen är mer svart än den borde vara. Tur att jag inte köpte mig ett game card igår för då hade jag gråtit idag.
Over and out!

Tell story

Helly!

Tänkte ta och rapportera om helgens händelser.

Började med middag hemma hos pappa. Oxfilé is the shit skulle jag vilja säga!

Jag, snövit och Perry begav oss till Makke där vi fick i oss en del alkoholhaltiga drycker. Sedan bar det iväg till Granloholm där Amanda hade Halloween fest. Intaget av alkohol fotgick och sedan begav vi oss in till stan i en taxibuss som pumpade Iron Maiden.

Vi drog en subba var istället för krogen och sedan for vi hem hit. Torraste taxichauffören som skjutsade hem oss. Han fatta inte ett enda skämt och hade stenansikte. Vi kom hem och Pk slocknade i sängen medans jag och Pappo skitsnackade lite. Sedan somnade alla hårt och brutalt!

Igår var jag helt sickhouse bakis! Inga alvedon hade vi heller..fick trycka i mig diklofenak och sova i nästan två timmar. Därefter fick jag se mitt lag vinna hockeyn. Varför har vi inte spelat timråhockey hela tiden? Vi kan ju om vi vill!

Såg på Jurassic Park igår, 2an. Den är läskig.. jag hatar dinosaurier. Brukar drömma många mardrömmar om dom. Tur att de är mer död än vad som går!



Nu ska jag städa färdigt här. Mamma har rensat mitt avlopp, det luktade äckligt och var fullt av hår, INTE KUL!



Over and out!

drunk

Jag lever och mår dåligt!

En riktig bakisdag skulle jag vilja kalla det här.