sovmorgon

Kvällen blev inte alls så som jag planerat. Det är ganska tråkigt då man verkligen bestämt något så går man och väntar hela dagen och sedan blir det inte så.
Jag och Pk köpte i vilket fall mat från blåkiosken och mysdrack lite. Inte direkt en kväll som slutade med att man stupade, Det var bara mysigt.
Har idag sovit ut på riktigt och kan lova att det var helt galet skönt! Första gången på heeela veckan som jag faktiskt vaknade av mig själv. Ikväll blir det jobb, söndagar är alltid trevliga. Helgfolket som är ute på party tycker om att lägga små trevliga överraskningar i brevlådorna till oss!
KISSES

vindrickande sångfåglar

Igår så var vi som sagt ute i Birsta. Blev två hyllor och en ny datastol till Pk. Petra var snäll och skjutsade hem oss och våra stora kartonger. Har satt upp ena hyllan i köket och den andra i vardagsrummet. Blev asnice!
Idag så blir det chilldrickande. Katja och Ida ska komma och vi ska köpa kinamat från blåkiosken. Vi ska sjunga singstar och dricka vin. Tror att det kommer bli en riktigt trevlig kväll.
Ska ta och bjuda er på kort på hyllorna. Men det tar vi imorn.
Kisses!

Åh som jag längtat!

Äntligen äntligen har jag gjort helg!
Blev inget sovande när jag kom hem från dagiset. Var på bokrean och fyndade 7böcker klockan tolv på natten.  Höll mig vaken trots att ögonen var uttorkade. Somnade runt halv åtta imorse. Fick sova till 16 sedan så har jag jobbat kvällen men nu är det klart. Helg enda fram till söndag! Fattar ni vad skönt det är?!!
Nu ska jag duscha sedan hoppa i säng. Imorn är det fredag och då ska det inhandlas en bokhylla till vardagsrummet.
Kisseeeeeees!

för mycket arbete för min del!

De senaste timmarna har varit sjuka. Hoppas ni hänger med nu när jag förklarar.
Jobbade natten mot måndag. Kom hem runt 06 och kikade hockeyn. Hoppade i säng efter matchen men kunde bara sova till 15 för då var jag pigg.
Jobbade natten mot tisdag 02-06, fick sedan käka frukost på terminalen och direkt bege mig till ljustadalen.
Där vikarierade jag från 08-14. Redan efter det kände jag mig helt knäpp i bollen. Ingen sömn alls so far.
For hem och umgicks sedan så klockan 16 begav jag mig till min chef och förlängde kontraktet. Åt på stan.
18.30 började jag jobba igen fram till 22. Vandrade därefter hem i 28 minus. Håret var fruset och glasögonen var frostiga.
Efter att ha varit vaken i 33 timmar så fick jag äntligen sova. Dock bara 8h. Nu ska jag bege mig till ljustadalen för att jobba igen och sedan ska jag jobba inatt. Kan dock lova att jag kommer att sova när jag kommer hem på eftermiddagen idag.
Kisses!

nattjobb och morgonhockey

Lördagen spenderades i Ljustadalen. Det bjöds på god mat, trevligt sällskap och melodifestival. Darin var awesome!
Söndagen spenderades framför datorn med massa wowspelande. Natten pumpades det brev på postterminalen och nu sitter jag och kikar ishockey. Swe äger hårt just nu. Efter matchen ska det sovas hårt och brutalt.

Kommer ni ihåg det här barnprogrammet btw? Låten har etsat sig fast i min hjärna och jag har nynnat den hela natten. Fy bubblan!

Kvällen bjöd på en bra bild i varje fall..

och den bjuder jag er på!
Från seko-partyt förra helgen!


gogo swe

Kylen är full och nu kikar jag på hockey och ryssnäsor.
Snart dags att smutta lite smultronvin.



Hockeymode


Du är sällsynt

Nu siktar vi in oss på helgen!
Imorn så blir det till att storhandla. Kylen gapar tomt och det är väl aldrig kul.

Just nu är jag förälskad i den här:
Lars Winnerbäck-Ett sällsynt exemplar.
jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar & betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves
Kisses!

...

Det var ju verkligen inte något sånt här jag menade.
Älskade bästa vän.

b00000ring

Ibland känns allting så sjukligt långtråkigt.
Om det kunde hända något nytt och spännande någon gång innan jag avlider av segheten.

inget nytt work

Fick inte det nya jobbet på eniro. Dock så har jag ju kvar mitt postenarbete men lite missnöjd känner jag mig. Jag trodde verkligen att jag kammat hem detta men tydligen inte.
Igår så jobbade jag och det blir samma sak ikväll. Tur jag har så mycket sköna folk att dela tiden med där.
Nu ska jag lira wow. Long time no see på spelet.
Kisses!

Alla <3ns dag

Happy valentine folks!
Igår var det party. Kändes lite konstigt att sitta och kröka klockan 4 på en lördag. När klockan var 19 så begav vi oss ut till bergsåker. Var riktigt roligt! Massa tacos och musik och sköna människor.
Vi begav oss ner till krogen där det dracks mer och jag mötte Nette, Mask och Stende. Länge sedan man såg dom liksom.
Kvällen slutade lite tidigt men vi höll igång länge! Jag slocknade direkt då jag kom hem.
Idag är det alla hjärtans dag och därför ska vi bara mysa ner oss totalt. Blir oxfilé till middag och en god hallonmousse med hallon och riven choklad till efterrätt.
Laters!

Jägerkväll

Jadu gårdagen slutade med att jag satt hemma hos Linisen och delade på en halv jäger i hennes små fina whiskey glas som hon var så stolt över. Alltid lika roligt att träffas och skratta. Vi har för många roliga minnen alltså och man lessnar aldrig på att prata om dom!
Nu ska jag ta och pumpa på crosstrainern sedan göra mig klar för party. Klockan 4 drar förkröket igång hos en arbetskompis till mig. Kommer nog bli kanoners! Btw, festen blir på folketshus, inte alls lika glammigt som travbanan men mina fyllor brukar inte vara så glammiga de heller så det kanske är bäst.
KIssssssesssssssss!

I killed Lich King!

Yes I did!

Besvikelse och partytagg

Hatar att folk aldrig slutar förvåna en. Ringa konstant för att fråga efter pengar fungerar liksom inte. Att jag hoppades på ett vanligt samtal var väl dumt av mig. Mannen i huset vet bättre än mig tydligen. Att man ska behöva gå runt med dåligt samvete känns piss men jag har knappt pengar till mig själv.
Imorn ska dock mina bekymmer festas bort. Posten har sin årliga fest ute på bergsåkers travbana. Ska bli trevligt att släppa loss lite med arbetskamraterna. Ser fram emot en rolig lördag och en söndag med massa mys.
Nu glömmer vi att människan alltid gör mig så besviken och lirar wow med min man.
Kisses!

Kissekiss

Hämtade en superdupersöt misse i måndags. Jag tror vi båda försökte ignorera det faktum att det inte fungerade. Dock så var det så att vi fick käka allergitabletter dygnet runt med ögonen och näsan rinnandes. Känns så fult att jag tvunget blivit allergisk nu när jag klarat av katter hela livet.
Idag så kom det dock en kille som köpte katten och alla sakerna, han verkade mysig så jag tror att katten kommer till ett bra hem och det är det viktigaste.
Var även på jobbintervju idag. Gick super! Nu är det bara att hålla tummarna för att de ringer.
Kisses!

LOVE

Grattis på födelsedagen min lilla snärta!
20 år tillsammans!


LOVE YOU!

helg dårå

Ja då var den helgen förbi och eftersom alla folk är så kassa på att blogga now a days så vill ju inte jag vara sämre!
I fredags så kom pappo hit till Sundsvall runt halv tolv på kvällen. Blev lite spontan utgång då och det var sjukt kul! Dock så fann jag min fulla kusin Katja där och eftersom jag är en räddare ibland så fick jag ta med henne hem för att hon skulle slippa besöka fyllecellen.
Igår så var det dags för party här. Tempot var ganska slow i början men helt plötsligt small det till och alla var ganska packade. Vi begav oss till krogen där det mest var chillmode men även lite dans. På väg hem så mötte vi några äckliga snorungar som ville få det att låta som att det var awesome bara för att de kom från motståndsrörelsen. Patetiska småmänniskor som letade efter slagsmål. Det slutade med att Pk var blodig i ansiktet och att de hotade med att leta upp honom och ta honom i efterhand. Död åt sånna människor imo!
Nu ska jag iväg och käka sedan är det jobb som väntar.
Btw, träffade en tjej på krogen igår som visste precis vem jag var men jag har inte en aning om vem hon var. Dock så vet jag att fotografen tog massa kort på oss.. vart tusan hamnar dom bilderna? Info plz?!
Kisses!

tillökning

Nästa fredag så ska vi hämta en liten kisse. Kommer bli hur roligt som helst. Jag är verkligen supertaggad!

update

Intervju nästa vecka dårårårårå

yay I made it

Klarade testet med 300 nedslag/minut och 1% fel!
Får se när de hör av sig för en intervju.
Nu ska vi vandra till Ica för att hämta en BlueTooth adapter. Måste kunna använda min nya mus och bli gamerpro!
KisseS!

speedtest

Länge sedan jag var vaken den här tiden. Reason? Jag ska ner till Eniro för att köra ett speedtest.
Uppdaterar er senare m8's :)

Kill me I begged and love said no

Lördagen var sjuk och rolig. För mycket smultronvin som slank ner på alldeles för kort tid skapade en brutal fylla. Skippade krogen och ragglade hemåt där jag somnade som en liten unge.
Har idag hämtat ut mina kläder som jag beställt. Jag har insett ännu en gång att jag är för fet. Nu har jag ångest över att endast ett plagg passar trots att jag beställde stora storlekar. Tårarna har runnit och Pk har tröstat.
Blir väl till att pumpa ännu mer än en halvtimme om dagen. Tydligen räcker ju inte det. Får köra med 40 minuter från och med imorn.
Nu ska jag fortsätta deppa över mitt misslyckade inköp.