Påsk

Glad påsk på er alla

Just nu så sitter jag och är sjuklgt mätt. Har nyss ätit pizza och har nästan lite ångest. Strunt samma. Så duktiga som vi har varit de senaste veckorna.. det var gott med pizza. Pratade med Katja på telefon nästan nyss. Hon sa att hon var så less på påskmat och då kom jag på att jag har ju faktiskt inte ätit någon påskmat alls i år. Blir kanske så när vi bara är två. Känns ju inte direkt som om att jag vill ställa mig och laga värsta påskmiddagen till oss. Sedan så blev Patrik väldigt nöjd med svullmat. Annars kan jag berätta att det är kallt ute idag. Faktiskt bara en grad! Det är helt sjukt. Igår lös solen och det var riktigt hett sedan slog det om totalt.

Var nyss inne på Desirée Nilssons blogg ( http://desireenilsson.blogg.se/ ). Hon hade ett inlägg om hur dåliga alla invandrare var. Kan inte låta bli att störa mig på den människan. Hon är så otroligt efterbliven. Hon kan aldrig tänka sig för och verkar älska att slänga ur sig skit mot andra. Ja jag slänger ut skit mot henne men vafan det skiter jag i. Den lilla söndersolade idominungen borde inte ens få ha en blogg. Hon borde lära sig att stava och inse att hon  har för liten erfarenhet av livet för att kunna öppna käften. Fy tusan.

Nej, nu ska jag ta och spela lite WoW innan det är Robinson på tv. Kanske man borde ta och skicka Desirée till en öde ö. Utan kameror. Då skulle man slippa fanskapet. Säg nu inte att jag bara kan sluta läsa hennes blogg. Det funkar inte så. Jag får alltid dagens garv därifrån. Hon är så patetisk att jag inte kan sluta. Det är väl även så hon får alla sina läsare.

You know you love me!
XoXo Camme swe

Kommentarer
Postat av: Classe

Vad vet du?

2009-04-12 @ 02:48:21
URL: http://kinzaskenzas.blogspot.com
Postat av: hollywood diamond

Hjälp oss att stoppa dessie!http://hollywooddiamond.blogg.se

2009-04-13 @ 09:50:46
URL: http://hollywooddiamond.blogg.se/
Postat av: belle

Sv; Tack själv du för att du inte är en av dom äckliga människor som kommenterat med dumma IQ-befriade kommentarer, säkerligen 90% fjortisar som inte vet något om någonting och som inte vet skillnaden på en tiger och en zebra.



För övrigt verkar WOW vara ett mycket kuligt och mysigt spel och nu vill jag också spela :( ^^

2009-04-13 @ 11:41:49
URL: http://bellen.devote.se
Postat av: Madelen

Aa det är sant. Man kommer väl till ett stadie där man bestämmer sig för att man tänker ändra allt till det bättre och sluta se tillbaka.

Btw, såg att du kollar på Robinsson. Är det bara jag som tycker att rödhåriga tuppkamssnubben skulle kunna mörda när som helst? ^^ haha

2009-04-13 @ 11:56:33
URL: http://madylane.blogg.se/
Postat av: Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

gillar din frissa!

2009-04-14 @ 19:40:12
URL: http://ladyjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback