Oldschool

Hejsan!

Har varit väldigt dålig på blogg fronten men jag har haft lite mer för mig i livet än att bara sitta vid datorn. Nu ska jag dock vara snäll och bjuda er på ett otroligt intressant inlägg!

I torsdags då åkte jag och Pk till Umeå klockan 8 på morgonen. Han skulle träffa en specialistläkare och då måste man offra sig med att åka fem timmar buss. När vi väl kom fram till sjukhuset i Umeå så blev det ett nytt äventyr. Det var helt sjukt otroligt stort och kartan som vi hade fått den visade inte mycket bra saker. Vi började vandra runt alla byggnader tills vi stötte på en doktor som vi frågade om vägen och sedan fick vi vandra massor med mer. Till slut hittade vi fram till idrottsmedicinska där han fick träffa en supertrevlig läkare. Han komstaterade att ena foten var svullen. Han kollade på bilder från röntgen och sa att det låg en lös benbit ifoten som kanske skapade detta men den gjorde inte att Pk har ont. Han konstaterade också att den onda foten var mer "lös" och kändes väldigt instabil. Dock så vågade han iinte, trots att han är en riktigt bra läkare, själv operera PK. Han tyckte att eftersom de redan gjort två operationer så ville han inte gå in där han också. När det är på insidan foten så ska det tydligen vara ganska avancerat.

Lösningen blev att han vill skicka Pk till en läkare i Gbg som heter Bertil och han ska tydligen vara "kungen av fotleder". Det är han som har hand om Peter Forsberg och andra NHL stjärnor. Vi får hoppas på att det blir så för jag tror att han garanterat kommer att kunna fixa Pk!

Pappo fyllde ju 20 år i torsdags också! Ett stort grattis till min superslyna <3


Igår så firade vi henne med att jag lagade middag i hennes lägenhet som jag, Emme, Pk och Pappo njöt av. Lite vin blev det till maten och sedan var det lite party, dock så tog både jag och Pk det väldigt lugnt och vi drog hem runt tolv. Det var endå en trelig kväll!

Idag så ska vi tvätta och sedan köra gokart mot varandra. Jag ska äga Pk hårt och brutalt, visa vem som bestämmer helt enkelt, sedan så ska vi nog jäsa en film och mysa!

Nu fick ni er ett långt inlägg.


Over and out!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback