Remeber yesterday

Gårdagen var helt underbar. Utan att Pk visste om det så hade jag planerat med Pappo och Emme att de skulle komma hit och tända massa ljus i lägenheten medans vi var ute och käkade. Runt två tiden så sa jag till han att jag skulle ner och hjälpa Emelie med att bära en spis. Så var inte fallet utan hon gick på systemet åt mig och köpte en flaska champagne och så var jag på Åhlens och köpte massa värmeljus. Bar hem det till henne och lämnade ena nyckeln hit.

Vid fem så promenerade vi ner till stekhuset där vi hade bokat bord. Vi åt supergod mat och bara njöt och sedan vandrade vi hemåt. När vi gick förbi köksfönstret så hade de dragit ner persiennerna där så Pk frågade mig om det var jag som gjort det. Jag sa nej och precis när han öppnade dörren så sa jag att detta var min överraskning till han.

Mina tjejer hade gjort det så himla fint. Jag hade aldrig klarat av att få det lika bra själv kan jag lova! Det var över 100 värmeljus som var igång här inne. På vardagsrumsbordet så hade de ställt ljus i form av ett hjärta med champagnen och glas i mitten . I sovrummet hade de fyllt ena nattduksbordet med ljus och i mitten stod asken med våra ringar öppen. Jag började nästan gråta för det var så fint!

Glömde att ta bilder på hur det såg ut men jag kommer nog aldrig att glömma det själv och det är det viktigaste. Det blev dock otroligt varmt kan jag lova så vi kunde inte ha tänt alltför länge. men vi drack champagne och tog på oss ringarna och nu är vi, som Pk sa, "ett steg närmare förevigt".


You know you love me
XoXo Camme Swe
Kommentarer
Postat av: amanda

vad gulligt! grattis till förlovningen sötnos :)

2009-08-02 @ 20:21:31
URL: http://amandabergklint.bloggagratis.se
Postat av: lina tallberger

åååååh <3 blir så till mig, gud vad fint! GRATTIS.

2009-08-02 @ 20:39:30
URL: http://linatallberger.webblogg.se/
Postat av: Malin

Grattis, Camilla. =)

2009-08-02 @ 20:54:43
URL: http://mhockert.blogg.se/
Postat av: malleh

Fyfan vad fint! Grattis :)

2009-08-02 @ 23:28:07
URL: http://santhic.blogspot.com
Postat av: ida tallberger

grattis :) all lycka till er!

2009-08-03 @ 03:50:46
URL: http://tallbergerida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback